סלט עוף ואננס ברוטב אסיאתי ישראל אהרוני

אננס בסלט? יש דבר כזה, וזה אפילו ממש טעים. ישראל אהרוני מלמד איך מכינים סלט עוף ואננס ברוטב אסייתי מתקתק משגע. מכינים ב-10 דקות ונהנים
אננס בסלט? יש דבר כזה, וזה אפילו ממש טעים. ישראל אהרוני מלמד איך מכינים סלט עוף ואננס ברוטב אסייתי מתקתק משגע. מכינים ב-10 דקות ונהנים
  • ישראל אהרוני
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    20
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • פחמימות
    80 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 803.5 קק״ל 1607.0 קק״ל
    פחמימות 80.3 גרם 160.6 גרם
    שומן 36.8 גרם 73.6 גרם
    נתרן 2336.5 מ״ג 4673.0 מ״ג
    חלבון 54.1 גרם 108.2 גרם
    סיבים תזונתיים 11.3 גרם 22.6 גרם
    שומן רווי 2.3 גרם 4.7 גרם
    כולסטרול 95.0 מ״ג 190.0 מ״ג
    סידן 161.6 מ״ג 323.3 מ״ג
    ברזל 4.9 מ״ג 9.9 מ״ג
    אשלגן 1683.7 מ״ג 3367.5 מ״ג
    אבץ 5.1 מ״ג 10.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    20
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • פחמימות
    80 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 803.5 קק״ל 1607.0 קק״ל
    פחמימות 80.3 גרם 160.6 גרם
    שומן 36.8 גרם 73.6 גרם
    נתרן 2336.5 מ״ג 4673.0 מ״ג
    חלבון 54.1 גרם 108.2 גרם
    סיבים תזונתיים 11.3 גרם 22.6 גרם
    שומן רווי 2.3 גרם 4.7 גרם
    כולסטרול 95.0 מ״ג 190.0 מ״ג
    סידן 161.6 מ״ג 323.3 מ״ג
    ברזל 4.9 מ״ג 9.9 מ״ג
    אשלגן 1683.7 מ״ג 3367.5 מ״ג
    אבץ 5.1 מ״ג 10.2 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
סלטים
ישראל אהרוני
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus
הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. קולפים את הגזר, השום והג’ינג’ר.
  2. חותכים את העוף לרצועות דקות. חותכים את המלפפון והגזר לגפרורים דקים.
  3. חותכים את הבצל הירוק באלכסון למקטעים קצרים. פורסים דק את הפלפל.
  4. משרים את הפטריות במים רותחים כ-15 דקות. מסננים ופורסים לרצועות דקות.
  5. חותכים את האננס לקוביות קטנות. מגררים את השום ואת הג’ינג’ר. קוצצים את הבוטנים.
  6. מחממים את השמן במחבת. כשהשמן חם מאד, מוסיפים את רצועות העוף ומטגנים תוך ערבוב כ-4 דקות עד שהוא מלבין מכל צדדיו. מוסיפים את הסויה וממשיכים לבשל במשך 2 דקות, עד שהעוף ספוג ומצופה ברוטב. מוציאים לקערה ושומרים בצד.
  7. מערבבים את כל מרכיבי הסלט בקערה גדולה.
  8. מערבבים את כל מרכיבי הרוטב בקערית קטנה.
  9. מערבבים את הירקות עם העוף והרוטב. מקשטים בבוטנים ומגישים.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
סלט עוף ואננס ברוטב אסיאתי ישראל אהרוני

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות