חזה עוף צלוי עם סלט עדשים ירוקות

החלטתם לאכול בריא ואתם תמיד בחיפוש אחר ארוחת צהריים משביעה וטעימה? תפסיקו לחפש - משה שגב מגיש מנה מאוזנת של חזה עוף צלוי עם סלט עדשים ירוקות
החלטתם לאכול בריא ואתם תמיד בחיפוש אחר ארוחת צהריים משביעה וטעימה? תפסיקו לחפש - משה שגב מגיש מנה מאוזנת של חזה עוף צלוי עם סלט עדשים ירוקות
  • משה שגב
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    18
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • פחמימות
    86 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1020.6 קק״ל 4082.5 קק״ל
    פחמימות 85.7 גרם 342.8 גרם
    שומן 45.2 גרם 180.7 גרם
    נתרן 941.2 מ״ג 3764.7 מ״ג
    חלבון 72.5 גרם 290.0 גרם
    סיבים תזונתיים 43.0 גרם 171.9 גרם
    שומן רווי 6.1 גרם 24.4 גרם
    כולסטרול 95.0 מ״ג 380.0 מ״ג
    סידן 155.2 מ״ג 620.8 מ״ג
    ברזל 14.0 מ״ג 56.1 מ״ג
    אשלגן 2067.9 מ״ג 8271.7 מ״ג
    אבץ 5.4 מ״ג 21.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    18
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • פחמימות
    86 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1020.6 קק״ל 4082.5 קק״ל
    פחמימות 85.7 גרם 342.8 גרם
    שומן 45.2 גרם 180.7 גרם
    נתרן 941.2 מ״ג 3764.7 מ״ג
    חלבון 72.5 גרם 290.0 גרם
    סיבים תזונתיים 43.0 גרם 171.9 גרם
    שומן רווי 6.1 גרם 24.4 גרם
    כולסטרול 95.0 מ״ג 380.0 מ״ג
    סידן 155.2 מ״ג 620.8 מ״ג
    ברזל 14.0 מ״ג 56.1 מ״ג
    אשלגן 2067.9 מ״ג 8271.7 מ״ג
    אבץ 5.4 מ״ג 21.4 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
סלטים
משה שגב
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

חזה עוף

סלט עדשים

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מכינים את המרינדה: בעזרת בלנדר (או בלנדר מוט עם כוס ייעודית) טוחנים את כל רכיבי המרינדה למרקם חלק. מניחים את חזה העוף בקערה, יוצקים מעל את המרינדה ומורחים את העוף מכל הכיוונים. משהים במרינדה בזמן שמכינים את הסלט.
  2. מכינים את הסלט: מבשלים את העדשים הירוקות בשפע מים עד שהן מתרככות אבל עדיין שומרות על צורתן. מסננים ומעבירים לקערה גדולה.
  3. קולים את הצנוברים על מחבת יבשה עד שהם מזהיבים. שומרים בצד.
  4. חותכים את עלי החסה לרצועות דקות וקוצצים דק את כל עשבי התיבול. מוסיפים לקערת העדשים.
  5. מתבלים את הסלט במיץ לימון, מלח, פלפל שחור וצנוברים קלויים ומערבבים. טועמים ומתקנים תיבול.
  6. מחממים את מחבת הפסים על אש גבוהה. מוציאים את חזה העוף מהמרינדה וצולים מכל צדדיו עד שהוא מוכן (אפשר לחתוך עם סכין חתך בחלק העבה של חזה העוף ולבדוק).
  7. פורסים את חזה העוף לפרוסות עבות ומגישים בליווי הסלט.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
חזה עוף צלוי עם סלט עדשים ירוקות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות