סלט ניסואז – סלט ירקות עם טונה של שר פיטנס
שר פיטנס מכינה סלט ניסואז כמו במסעדות - עלי חסה עם תוספת טונה וביצים קשות. מנה ראשונה או ארוחה בפני עצמה עם מעט קלוריות ומקסימום טעם
שר פיטנס מכינה סלט ניסואז כמו במסעדות - עלי חסה עם תוספת טונה וביצים קשות. מנה ראשונה או ארוחה בפני עצמה עם מעט קלוריות ומקסימום טעם
- שר פיטנס
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 291.8 קק״ל 583.6 קק״לפחמימות 11.6 גרם 23.2 גרםשומן 13.2 גרם 26.4 גרםנתרן 2236.3 מ״ג 4472.6 מ״גחלבון 24.2 גרם 48.4 גרםסיבים תזונתיים 13.6 גרם 27.3 גרםשומן רווי 1.1 גרם 2.2 גרםכולסטרול 20.2 מ״ג 40.3 מ״גסידן 265.1 מ״ג 530.3 מ״גברזל 5.6 מ״ג 11.2 מ״גאשלגן 1701.1 מ״ג 3402.1 מ״גאבץ 2.4 מ״ג 4.8 מ״גסגור
-
מרכיבים12
-
הכנה 10 דק׳כולל 35 דק׳
-
פחמימות12 גרם
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 291.8 קק״ל 583.6 קק״לפחמימות 11.6 גרם 23.2 גרםשומן 13.2 גרם 26.4 גרםנתרן 2236.3 מ״ג 4472.6 מ״גחלבון 24.2 גרם 48.4 גרםסיבים תזונתיים 13.6 גרם 27.3 גרםשומן רווי 1.1 גרם 2.2 גרםכולסטרול 20.2 מ״ג 40.3 מ״גסידן 265.1 מ״ג 530.3 מ״גברזל 5.6 מ״ג 11.2 מ״גאשלגן 1701.1 מ״ג 3402.1 מ״גאבץ 2.4 מ״ג 4.8 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 12 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 35 דק׳ | קלוריות 292 | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
סלט
-
1 ראש חסה ערבית
-
2 תפוחי אדמה בינוניים
-
2 עגבניות גדולות
-
8 זיתים שחורים בינוניים
-
2 ביצים קשות M
-
1 קופסת שימורים טונה במים
רוטב
-
1 כפית שמן זית
-
2 כפות מיץ לימון
-
1 כפית חרדל דיז’ון
-
1 שן שום
-
1 כפית מלח דק
-
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
אופן הכנה
- מבשלים את תפוחי האדמה בקליפתם עד התרככות, במשך כ-25 דקות, מקררים ומקלפים את הקליפה. חותכים לקוביות ושמים בקערה.
- חותכים את הביצים הקשות לחצי לאורך ומוסיפים לקערה.
- מסננים את הטונה ומוסיפים לקערה.
- חותכים את העגבניות והחסה גס, חוצים את הזיתים לחצאים ומוסיפים לקערה.
- סוחטים את מיץ הלימון. בצנצנת שנסגרת היטב משקשקים חזק את כל רכיבי הרוטב ושופכים על הסלט.
אופן הכנה
- מבשלים את תפוחי האדמה בקליפתם עד התרככות, במשך כ-25 דקות, מקררים ומקלפים את הקליפה. חותכים לקוביות ושמים בקערה.
- חותכים את הביצים הקשות לחצי לאורך ומוסיפים לקערה.
- מסננים את הטונה ומוסיפים לקערה.
- חותכים את העגבניות והחסה גס, חוצים את הזיתים לחצאים ומוסיפים לקערה.
- סוחטים את מיץ הלימון. בצנצנת שנסגרת היטב משקשקים חזק את כל רכיבי הרוטב ושופכים על הסלט.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן