סלט כרוב צלוי עם שעועית וטונה מעושנת

אושר ואודי מכינים לכם סלט כרוב מושקע, בריא ודיאטטי, המורכב משלל ירקות טריים בתוספת שעועית וטונה מעושנת. שדרוג מפתיע לסלט הכרוב שלכם
אושר ואודי מכינים לכם סלט כרוב מושקע, בריא ודיאטטי, המורכב משלל ירקות טריים בתוספת שעועית וטונה מעושנת. שדרוג מפתיע לסלט הכרוב שלכם
  • אודי ואושר
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    18
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה
  • פחמימות
    77 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 640.7 קק״ל 2562.7 קק״ל
    פחמימות 77.2 גרם 308.9 גרם
    שומן 19.3 גרם 77.4 גרם
    נתרן 362.9 מ״ג 1451.6 מ״ג
    חלבון 29.8 גרם 119.3 גרם
    סיבים תזונתיים 26.5 גרם 106.0 גרם
    שומן רווי 2.4 גרם 9.5 גרם
    כולסטרול 4.1 מ״ג 16.2 מ״ג
    סידן 485.9 מ״ג 1943.5 מ״ג
    ברזל 12.1 מ״ג 48.2 מ״ג
    אשלגן 2854.1 מ״ג 11416.5 מ״ג
    אבץ 4.0 מ״ג 16.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    18
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה
  • פחמימות
    77 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 640.7 קק״ל 2562.7 קק״ל
    פחמימות 77.2 גרם 308.9 גרם
    שומן 19.3 גרם 77.4 גרם
    נתרן 362.9 מ״ג 1451.6 מ״ג
    חלבון 29.8 גרם 119.3 גרם
    סיבים תזונתיים 26.5 גרם 106.0 גרם
    שומן רווי 2.4 גרם 9.5 גרם
    כולסטרול 4.1 מ״ג 16.2 מ״ג
    סידן 485.9 מ״ג 1943.5 מ״ג
    ברזל 12.1 מ״ג 48.2 מ״ג
    אשלגן 2854.1 מ״ג 11416.5 מ״ג
    אבץ 4.0 מ״ג 16.0 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
סלטים
אודי ואושר
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

רוטב

הגשה

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. חוצים את הכרוב לחצי דרך הבסיס כדי שלא יתפרק, ופורסים כל חצי ל-4 פלחים. חותכים את הגזר לרצועות דקיקות. פורסים דק את הכרוב הלבן. קוצצים את הבצל הירוק, הפטרוזיליה, אגוזי המלך והתרד. כותשים את השום. מגרדים את הקליפה וסוחטים את מיץ הלימון.
  2. מבשלים את השעועית הלבנה לפי הוראות היצרן. מסננים.
  3. מחממים את התנור ל-200 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה.
  4. מניחים את פלחי הכרוב האדום על התבנית, מתיזים את תרסיס השמן וצולים כ-30 דקות. מוציאים את הכרוב, מברישים בסילאן, מפזרים את הטימין ומחזירים לצלייה של 10 דקות נוספות. מוציאים מהתנור.
  5. מכינים את הסלט: מערבבים את כל מרכיבי הסלט לקערה גדולה.
  6. מכינים את הרוטב: מניחים את כל חומרי הרוטב בקערה וטורפים עד לקבלת רוטב אחיד.
  7. יוצקים את הרוטב על הסלט, מערבבים בעזרת כפות ומוסיפים את הכרוב הצלוי. מפזרים מעל את הטונה, מזלפים את הטחינה ומגישים.

הערות

  • אפשר להשתמש בשעועית קפואה או משימורים

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
סלט כרוב צלוי עם שעועית וטונה מעושנת

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות