סלט חצילים קלויים עם גבינה בולגרית, בצלים צלויים ועגבניות

משה שגב מכין סלט חצילים קלויים עם גבינה בולגרית. מגישים את הסלט בצלחת הגשה ענקית עם פלחי עגבנייה ופילטים של אנשובי בליווי חלה
משה שגב מכין סלט חצילים קלויים עם גבינה בולגרית. מגישים את הסלט בצלחת הגשה ענקית עם פלחי עגבנייה ופילטים של אנשובי בליווי חלה
  • משה שגב
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • פחמימות
    46 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 313.8 קק״ל 1255.0 קק״ל
    פחמימות 45.6 גרם 182.5 גרם
    שומן 25.4 גרם 101.6 גרם
    נתרן 1687.5 מ״ג 6750.0 מ״ג
    חלבון 30.4 גרם 121.6 גרם
    סיבים תזונתיים 27.7 גרם 110.6 גרם
    שומן רווי 16.8 גרם 67.2 גרם
    כולסטרול 24.4 מ״ג 97.6 מ״ג
    סידן 89.2 מ״ג 356.7 מ״ג
    ברזל 14.5 מ״ג 57.9 מ״ג
    אשלגן 1274.3 מ״ג 5097.1 מ״ג
    אבץ 14.5 מ״ג 57.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • פחמימות
    46 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 313.8 קק״ל 1255.0 קק״ל
    פחמימות 45.6 גרם 182.5 גרם
    שומן 25.4 גרם 101.6 גרם
    נתרן 1687.5 מ״ג 6750.0 מ״ג
    חלבון 30.4 גרם 121.6 גרם
    סיבים תזונתיים 27.7 גרם 110.6 גרם
    שומן רווי 16.8 גרם 67.2 גרם
    כולסטרול 24.4 מ״ג 97.6 מ״ג
    סידן 89.2 מ״ג 356.7 מ״ג
    ברזל 14.5 מ״ג 57.9 מ״ג
    אשלגן 1274.3 מ״ג 5097.1 מ״ג
    אבץ 14.5 מ״ג 57.8 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מתכוני חגים
משה שגב
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

סלט

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מחממים את התנור ל-230 מעלות או לחום הגבוה ביותר. מרפדים את התבנית בנייר אפייה.
  2. שורפים את החצילים על אש גלויה עד שקליפתם משחירה ובשרם מתרכך ומקלפים בזהירות.
  3. קולפים את הבצלים אך משאירים את השורש שלהם כדי שלא יתפרקו באפייה. חותכים את הבצלים לרבעים ומעבירים לתבנית התנור. מתבלים בשמן זית ובמלח ואופים 25-30 דקות, או עד שהם משחימים.
  4. חותכים את העגבניות לשמיניות.
  5. מניחים על מגש גדול או צלחת הגשה גדולה את בשר החצילים ומשטחים. מפזרים במרווחים שווים את הבצלים על כל פני המגש. מפזרים גושים קטנים ולא סימטריים של הגבינה הבולגרית וביניהם את פלחי העגבניות.
  6. סוחטים מעל את מיץ הלימון ומפזרים את עלי הפטרוזיליה. מניחים מעל כמה פילטים של אנשובי ומגישים עם חלה בצד.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
סלט חצילים קלויים עם גבינה בולגרית, בצלים צלויים ועגבניות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות