-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 327.6 קק״ל 1965.3 קק״לפחמימות 48.5 גרם 291.2 גרםשומן 7.8 גרם 46.8 גרםנתרן 833.5 מ״ג 5001.0 מ״גחלבון 17.5 גרם 104.7 גרםסיבים תזונתיים 2.9 גרם 17.6 גרםשומן רווי 0.8 גרם 4.8 גרםכולסטרול 31.7 מ״ג 190.0 מ״גסידן 40.5 מ״ג 243.2 מ״גברזל 1.0 מ״ג 6.3 מ״גאשלגן 369.6 מ״ג 2217.4 מ״גאבץ 0.9 מ״ג 5.1 מ״גסגור
-
מרכיבים18
-
הכנה 30 דק׳כולל 30 דק׳
-
פחמימות49 גרם
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 327.6 קק״ל 1965.3 קק״לפחמימות 48.5 גרם 291.2 גרםשומן 7.8 גרם 46.8 גרםנתרן 833.5 מ״ג 5001.0 מ״גחלבון 17.5 גרם 104.7 גרםסיבים תזונתיים 2.9 גרם 17.6 גרםשומן רווי 0.8 גרם 4.8 גרםכולסטרול 31.7 מ״ג 190.0 מ״גסידן 40.5 מ״ג 243.2 מ״גברזל 1.0 מ״ג 6.3 מ״גאשלגן 369.6 מ״ג 2217.4 מ״גאבץ 0.9 מ״ג 5.1 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 18 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 328 | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים
עוף
-
250 גרם חזה עוף שלם
-
1 כפית מלח דק
-
3 ס"מ שורש ג’ינג’ר
-
3 גבעולי בצל ירוק
-
1 חופן כוסברה
רוטב
-
1 בצל סגול בינוני
-
2 כפות חומץ אורז
-
1 1/2 כפות סוכר חום בהיר – דמררה
-
2 כפות רוטב צ’ילי מתוק
-
1 1/2 כפות מיץ לימון
-
1 כף שמן שומשום
סלט
-
250 גרם אטריות אורז דקיקות
-
2 גזרים בינוניים
-
3 מלפפונים בינוניים
-
2 כפות ג’ינג’ר כבוש
-
1/2 צרור כוסברה
-
1 כפית שמן שומשום
הגשה
-
1/4 כוס בוטנים קלויים
אופן הכנה
- מכינים את העוף: חותכים את חזה העוף ל-4 חלקים.
- קולפים את שורש הג’ינג’ר וחותכים גס. קוצצים דק את הבצל הירוק ואת הכוסברה.
- ממלאים סיר בינוני במים, מוסיפים את חזה העוף, ממליחים, מוסיפים את שורש הג’ינג’ר, הבצל הירוק והכוסברה, מביאים לרתיחה, מכסים ומבשלים 3 דקות בלבד. מכבים את הלהבה, מכסים את הסיר ומשהים 10 דקות. מוציאים את העוף לקרש חיתוך, מצננים קצת וקורעים עם כיוון הסיבים לרצועות.
- מכינים את הרוטב: קולפים ופורסים לפרוסות דקות את הבצל הסגול.
- מערבבים בקערה שבה עומדים להגיש את הסלט את החומץ והסוכר, מוסיפים את הבצל ומערבבים, מוסיפים את רוטב הצ’ילי, מיץ הלימון ושמן השומשום וטורפים.
- מבשלים את אטריות האורז לפי הוראות היצרן. מסננים, שוטפים במים קרים ומוסיפים לקערה.
- חותכים את הגזר והמלפפון לג’וליאנים דקים וקוצצים גס את הכוסברה
- מוסיפים את הירקות ואת הכוסברה והג’ינג’ר הכבוש ומערבבים. מטפטפים מלמעלה את שמן השומשום. מאחסנים במקרר עד לאכילה (עד יומיים).
- לפני ההגשה, מוסיפים את הבוטנים.
אופן הכנה
- מכינים את העוף: חותכים את חזה העוף ל-4 חלקים.
- קולפים את שורש הג’ינג’ר וחותכים גס. קוצצים דק את הבצל הירוק ואת הכוסברה.
- ממלאים סיר בינוני במים, מוסיפים את חזה העוף, ממליחים, מוסיפים את שורש הג’ינג’ר, הבצל הירוק והכוסברה, מביאים לרתיחה, מכסים ומבשלים 3 דקות בלבד. מכבים את הלהבה, מכסים את הסיר ומשהים 10 דקות. מוציאים את העוף לקרש חיתוך, מצננים קצת וקורעים עם כיוון הסיבים לרצועות.
- מכינים את הרוטב: קולפים ופורסים לפרוסות דקות את הבצל הסגול.
- מערבבים בקערה שבה עומדים להגיש את הסלט את החומץ והסוכר, מוסיפים את הבצל ומערבבים, מוסיפים את רוטב הצ’ילי, מיץ הלימון ושמן השומשום וטורפים.
- מבשלים את אטריות האורז לפי הוראות היצרן. מסננים, שוטפים במים קרים ומוסיפים לקערה.
- חותכים את הגזר והמלפפון לג’וליאנים דקים וקוצצים גס את הכוסברה
- מוסיפים את הירקות ואת הכוסברה והג’ינג’ר הכבוש ומערבבים. מטפטפים מלמעלה את שמן השומשום. מאחסנים במקרר עד לאכילה (עד יומיים).
- לפני ההגשה, מוסיפים את הבוטנים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן