תבשיל דגים לימוני עם המון ירוקים

משה שגב מכין תבשיל דגים לימוני במיוחד לקראת שבת, שמתבשל עם המון ירוקים בריאים. מגישים עם קוסקוס שסופג את כל הרוטב ונהנים מביס טעים
משה שגב מכין תבשיל דגים לימוני במיוחד לקראת שבת, שמתבשל עם המון ירוקים בריאים. מגישים עם קוסקוס שסופג את כל הרוטב ונהנים מביס טעים
  • משה שגב
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 15 דק׳
    כולל יום 1, 11 שעות
  • פחמימות
    88 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 559.2 קק״ל 2236.6 קק״ל
    פחמימות 88.4 גרם 353.7 גרם
    שומן 16.7 גרם 66.7 גרם
    נתרן 910.3 מ״ג 3641.4 מ״ג
    חלבון 14.3 גרם 57.0 גרם
    סיבים תזונתיים 5.1 גרם 20.3 גרם
    שומן רווי 2.1 גרם 8.5 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 201.4 מ״ג 805.6 מ״ג
    ברזל 6.6 מ״ג 26.5 מ״ג
    אשלגן 884.2 מ״ג 3536.7 מ״ג
    אבץ 1.0 מ״ג 4.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 15 דק׳
    כולל יום 1, 11 שעות
  • פחמימות
    88 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 559.2 קק״ל 2236.6 קק״ל
    פחמימות 88.4 גרם 353.7 גרם
    שומן 16.7 גרם 66.7 גרם
    נתרן 910.3 מ״ג 3641.4 מ״ג
    חלבון 14.3 גרם 57.0 גרם
    סיבים תזונתיים 5.1 גרם 20.3 גרם
    שומן רווי 2.1 גרם 8.5 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 201.4 מ״ג 805.6 מ״ג
    ברזל 6.6 מ״ג 26.5 מ״ג
    אשלגן 884.2 מ״ג 3536.7 מ״ג
    אבץ 1.0 מ״ג 4.1 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
דגים
משה שגב
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

תבשיל

הגשה

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. קולפים וכותשים את השום.
  2. פורסים את הכרישה והמנגולד לרצועות דקות.
  3. קוצצים גס את הפטרוזיליה והכוסברה.
  4. מחממים את השמן במחבת גדולה ועמוקה, מוסיפים את השום והכרישה ומטגנים עד להזהבה.
  5. מוסיפים את עלי המנגולד והתרד ומערבבים. מוסיפים את עלי הפטרוזיליה ואת עלי הכוסברה.
  6. מוסיפים את הסוכר, המלח, הפלפל השחור והמים הרותחים ומביאים לרתיחה.
  7. מכניסים את הדגים לרוטב בשכבה אחת, יוצקים מעל את מיץ הלימון, מכסים ומבשלים 20 דקות. טועמים, מתקנים את התיבול ומכבים את האש.
  8. מכינים את הקוסקוס לפי הוראות היצרן, מגישים עם תבשיל הדגים.

הערות

  • אפשר לבחור בכל דג לבן שאוהבים: לברק, דניס, בורי או לוקוס

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תבשיל דגים לימוני עם המון ירוקים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות