סיגרים מטוגנים במילוי מרציפן
ישראל אהרוני מכין קינוח מרשים שמכינים בקלי קלות - סיגרים מטוגנים במילוי מרציפן עם ניחוח הדרים. והבונוס? הקינוח פרווה ומתאים לכל ארוחה
ישראל אהרוני מכין קינוח מרשים שמכינים בקלי קלות - סיגרים מטוגנים במילוי מרציפן עם ניחוח הדרים. והבונוס? הקינוח פרווה ומתאים לכל ארוחה
- ישראל אהרוני
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 85.6 קק״ל 1712.0 קק״לפחמימות 12.8 גרם 256.0 גרםשומן 1.2 גרם 24.0 גרםנתרן 3.4 מ״ג 68.0 מ״גחלבון 0.6 גרם 12.0 גרםסיבים תזונתיים 1.0 גרם 19.2 גרםשומן רווי 0.2 גרם 4.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 43.0 מ״ג 860.0 מ״גברזל 0.4 מ״ג 8.0 מ״גאשלגן 78.6 מ״ג 1572.0 מ״גאבץ 0.4 מ״ג 8.0 מ״גסגור
-
מרכיבים3
-
הכנה 20 דק׳כולל 20 דק׳
-
פחמימות13 גרם
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 85.6 קק״ל 1712.0 קק״לפחמימות 12.8 גרם 256.0 גרםשומן 1.2 גרם 24.0 גרםנתרן 3.4 מ״ג 68.0 מ״גחלבון 0.6 גרם 12.0 גרםסיבים תזונתיים 1.0 גרם 19.2 גרםשומן רווי 0.2 גרם 4.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 43.0 מ״ג 860.0 מ״גברזל 0.4 מ״ג 8.0 מ״גאשלגן 78.6 מ״ג 1572.0 מ״גאבץ 0.4 מ״ג 8.0 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 3 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 20 דק׳ | קלוריות 86 | כמות מנות 20 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1 חבילה בצק פילו קפואמופשר לפי הוראות היצרן
-
400 גרם מרציפן
-
1 כף גרידת תפוז
אופן הכנה
- מוציאים את המרציפן למשטח עבודה, מפזרים מעל את גרידת התפוז ולשים מעט להטמעת הגרידה במרציפן.
- יוצרים כדורים בגודל כדורי פינג פונג ומגלגלים בעזרת האצבעות לצינורות באורך 10 ס”מ.
- חותכים את בצק הפילו לריבועים בגודל 12 ס”מ, שמים במרכז כל ריבוע צינור מרציפן ומגלגלים סביבו את הפילו ליצירת סיגר.
- מחממים שמן לטיגון עמוק ומטגנים את הסיגרים עד שהם שחומים ופריכים. מוציאים לנייר סופג.
- מזלפים מעל מעט דבש ומגישים.
אופן הכנה
- מוציאים את המרציפן למשטח עבודה, מפזרים מעל את גרידת התפוז ולשים מעט להטמעת הגרידה במרציפן.
- יוצרים כדורים בגודל כדורי פינג פונג ומגלגלים בעזרת האצבעות לצינורות באורך 10 ס”מ.
- חותכים את בצק הפילו לריבועים בגודל 12 ס”מ, שמים במרכז כל ריבוע צינור מרציפן ומגלגלים סביבו את הפילו ליצירת סיגר.
- מחממים שמן לטיגון עמוק ומטגנים את הסיגרים עד שהם שחומים ופריכים. מוציאים לנייר סופג.
- מזלפים מעל מעט דבש ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן