סטייק אנטריקוט ברוטב יין אדום

אוהבים בשר? המתכון הזה הוא בדיוק בשבילכם! ישראל אהרוני מכין מנה עיקרית שכל קרניבור יאהב - סטייק אנטריקוט ברוטב יין אדום
אוהבים בשר? המתכון הזה הוא בדיוק בשבילכם! ישראל אהרוני מכין מנה עיקרית שכל קרניבור יאהב - סטייק אנטריקוט ברוטב יין אדום
  • ישראל אהרוני
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • פחמימות
    26 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 740.1 קק״ל 1480.2 קק״ל
    פחמימות 25.6 גרם 51.2 גרם
    שומן 44.4 גרם 88.7 גרם
    נתרן 1372.7 מ״ג 2745.5 מ״ג
    חלבון 52.7 גרם 105.3 גרם
    סיבים תזונתיים 14.2 גרם 28.3 גרם
    שומן רווי 22.7 גרם 45.5 גרם
    כולסטרול 164.1 מ״ג 328.2 מ״ג
    סידן 72.8 מ״ג 145.5 מ״ג
    ברזל 19.1 מ״ג 38.3 מ״ג
    אשלגן 836.1 מ״ג 1672.2 מ״ג
    אבץ 20.7 מ״ג 41.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • פחמימות
    26 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 740.1 קק״ל 1480.2 קק״ל
    פחמימות 25.6 גרם 51.2 גרם
    שומן 44.4 גרם 88.7 גרם
    נתרן 1372.7 מ״ג 2745.5 מ״ג
    חלבון 52.7 גרם 105.3 גרם
    סיבים תזונתיים 14.2 גרם 28.3 גרם
    שומן רווי 22.7 גרם 45.5 גרם
    כולסטרול 164.1 מ״ג 328.2 מ״ג
    סידן 72.8 מ״ג 145.5 מ״ג
    ברזל 19.1 מ״ג 38.3 מ״ג
    אשלגן 836.1 מ״ג 1672.2 מ״ג
    אבץ 20.7 מ״ג 41.4 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
בשר
ישראל אהרוני
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

משרה

סטייק

טיגון

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מערבבים בקערה גדולה את החומץ בלסמי, תימין, עלי דפנה ויין אדום ומשרים במרינדה את הנתחים למשך לילה או מספר שעות.
  2. מחממים תנור ל-170 מעלות.
  3. מוציאים את הנתח, מייבשים היטב בנייר סופג, מורחים במעט שמן זית, ממליחים ומפלפלים.
  4. מחממים מחבת ומשמנים במעט שמן זית. צורבים את הסטייק מכל צדדיו.
  5. יוצקים את הברנדי למחבת ומשלהבים את הנתח כמה דקות.
  6. מוציאים את הסטייק לתבנית קטנה וצולים בתנור החם כעשרים דקות.
  7. יוצקים למחבת את נוזלי המשרה, מוסיפים 2 כפות שמן זית ומבשלים על להבה גבוהה כחמש דקות עד שהרוטב מצטמצם ומסמיך.
  8. מוציאים את הסטייק מהתנור ומניחים לו לנוח רבע שעה.
  9. פורסים את הנתח ומגישים עם רוטב היין.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
סטייק אנטריקוט ברוטב יין אדום

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות