סורבה פטל שיקרר לכם את הקיץ
תמיד חלמתם להכין גלידה לגמרי לבד בבית? ישראל אהרוני מלמד איך מכינים סורבה פטל ביתי ב-5 דקות. מעטרים בעלי נענע טריים ונהנים מקינוח טבעוני ומתוק
תמיד חלמתם להכין גלידה לגמרי לבד בבית? ישראל אהרוני מלמד איך מכינים סורבה פטל ביתי ב-5 דקות. מעטרים בעלי נענע טריים ונהנים מקינוח טבעוני ומתוק
- ישראל אהרוני
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 56.3 קק״ל 450.0 קק״לפחמימות 13.7 גרם 109.3 גרםשומן 0.0 גרם 0.0 גרםנתרן 0.0 מ״ג 0.0 מ״גחלבון 1.6 גרם 12.9 גרםסיבים תזונתיים 7.2 גרם 57.6 גרםשומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 32.6 מ״ג 261.0 מ״גברזל 0.9 מ״ג 6.9 מ״גאשלגן 0.1 מ״ג 0.4 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסגור
-
מרכיבים3
-
הכנה 5 דק׳כולל 4 שעות ו-5 דק׳
-
פחמימות14 גרם
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 56.3 קק״ל 450.0 קק״לפחמימות 13.7 גרם 109.3 גרםשומן 0.0 גרם 0.0 גרםנתרן 0.0 מ״ג 0.0 מ״גחלבון 1.6 גרם 12.9 גרםסיבים תזונתיים 7.2 גרם 57.6 גרםשומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 32.6 מ״ג 261.0 מ״גברזל 0.9 מ״ג 6.9 מ״גאשלגן 0.1 מ״ג 0.4 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 3 | זמן הכנה 5 דק׳ | זמן כולל 4 שעות ו-5 דק׳ | קלוריות 56 | כמות מנות 8 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
3 קופסאות פטל קפוא
-
2 כפות ליקר תפוזים
אופן הכנה
- שמים את כל המרכיבים במעבד מזון וטוחנים לתערובת חלקה.
- מעבירים את התערובת למכונת גלידה ומפעילים ליצירת סורבה. שומרים במקפיא עד ההגשה.
- מגישים: מעבירים את הסורבה לכוסות הגשה ומעטרים בעלי נענע ואוכמניות טריות.
אופן הכנה
- שמים את כל המרכיבים במעבד מזון וטוחנים לתערובת חלקה.
- מעבירים את התערובת למכונת גלידה ומפעילים ליצירת סורבה. שומרים במקפיא עד ההגשה.
- מגישים: מעבירים את הסורבה לכוסות הגשה ומעטרים בעלי נענע ואוכמניות טריות.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן