סורבה פטל שיקרר לכם את הקיץ

תמיד חלמתם להכין גלידה לגמרי לבד בבית? ישראל אהרוני מלמד איך מכינים סורבה פטל ביתי ב-5 דקות. מעטרים בעלי נענע טריים ונהנים מקינוח טבעוני ומתוק
תמיד חלמתם להכין גלידה לגמרי לבד בבית? ישראל אהרוני מלמד איך מכינים סורבה פטל ביתי ב-5 דקות. מעטרים בעלי נענע טריים ונהנים מקינוח טבעוני ומתוק
  • ישראל אהרוני
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    3
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 4 שעות ו-5 דק׳
  • פחמימות
    14 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 56.3 קק״ל 450.0 קק״ל
    פחמימות 13.7 גרם 109.3 גרם
    שומן 0.0 גרם 0.0 גרם
    נתרן 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    חלבון 1.6 גרם 12.9 גרם
    סיבים תזונתיים 7.2 גרם 57.6 גרם
    שומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 32.6 מ״ג 261.0 מ״ג
    ברזל 0.9 מ״ג 6.9 מ״ג
    אשלגן 0.1 מ״ג 0.4 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    3
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 4 שעות ו-5 דק׳
  • פחמימות
    14 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 56.3 קק״ל 450.0 קק״ל
    פחמימות 13.7 גרם 109.3 גרם
    שומן 0.0 גרם 0.0 גרם
    נתרן 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    חלבון 1.6 גרם 12.9 גרם
    סיבים תזונתיים 7.2 גרם 57.6 גרם
    שומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 32.6 מ״ג 261.0 מ״ג
    ברזל 0.9 מ״ג 6.9 מ״ג
    אשלגן 0.1 מ״ג 0.4 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
גלידות וארטיקים
ישראל אהרוני
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. שמים את כל המרכיבים במעבד מזון וטוחנים לתערובת חלקה.
  2. מעבירים את התערובת למכונת גלידה ומפעילים ליצירת סורבה. שומרים במקפיא עד ההגשה.
  3. מגישים: מעבירים את הסורבה לכוסות הגשה ומעטרים בעלי נענע ואוכמניות טריות.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
סורבה פטל שיקרר לכם את הקיץ

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות