סופגניות אוראו מושחתות במיוחד של קרין גורן

קבלו מתכון של סופגניות אוראו מושחתות במיוחד - סופגניות קטנות ושחומות, מטוגנות בשמן עמוק, שמסתירות בפנים הפתעה כיפית שמתגלה בביס
קבלו מתכון של סופגניות אוראו מושחתות במיוחד - סופגניות קטנות ושחומות, מטוגנות בשמן עמוק, שמסתירות בפנים הפתעה כיפית שמתגלה בביס
  • קרין גורן
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • פחמימות
    50 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 244.7 קק״ל 2447.4 קק״ל
    פחמימות 49.8 גרם 497.9 גרם
    שומן 3.8 גרם 38.3 גרם
    נתרן 189.7 מ״ג 1896.5 מ״ג
    חלבון 2.7 גרם 26.8 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.3 גרם
    שומן רווי 2.0 גרם 20.4 גרם
    כולסטרול 37.6 מ״ג 376.1 מ״ג
    סידן 23.6 מ״ג 235.9 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 2.9 מ״ג
    אשלגן 469.4 מ״ג 4693.6 מ״ג
    אבץ 0.6 מ״ג 6.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • פחמימות
    50 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 244.7 קק״ל 2447.4 קק״ל
    פחמימות 49.8 גרם 497.9 גרם
    שומן 3.8 גרם 38.3 גרם
    נתרן 189.7 מ״ג 1896.5 מ״ג
    חלבון 2.7 גרם 26.8 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.3 גרם
    שומן רווי 2.0 גרם 20.4 גרם
    כולסטרול 37.6 מ״ג 376.1 מ״ג
    סידן 23.6 מ״ג 235.9 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 2.9 מ״ג
    אשלגן 469.4 מ״ג 4693.6 מ״ג
    אבץ 0.6 מ״ג 6.3 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מתכוני חגים
קרין גורן
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

סופגניות

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מקפיאים את העוגיות לפחות לשעה אחת טרם הטיגון.
  2. מחממים בסיר את השמן לטיגון עמוק.
  3. בקערה טורפים את הביצה, השמנת החמוצה וסוכר הווניל. מוסיפים את הקמח וטורפים עד שאין גושים. מכסים בניילון נצמד ומניחים בצד ל-5 דקות להסמכה.
  4. משמנים כף גלידה קפיצית גדולה בעזרת תרסיס שמן. ממלאים את הכף עד 1/2 הגובה בתערובת, משקעים פנימה עוגייה קפואה אחת ומכסים בתערובת למילוי הכף.
  5. הופכים ולוחצים את קפיץ כף הגלידה מעל השמן החם. מטגנים להזהבה כ-3-4 דקות מכל הכיוונים. מוציאים לצלחת עם נייר סופג.
  6. זורים את אבקת הסוכר ומגישים חם.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
סופגניות אוראו מושחתות במיוחד של קרין גורן

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות