סופגניות אוראו מושחתות במיוחד של קרין גורן
קבלו מתכון של סופגניות אוראו מושחתות במיוחד - סופגניות קטנות ושחומות, מטוגנות בשמן עמוק, שמסתירות בפנים הפתעה כיפית שמתגלה בביס
קבלו מתכון של סופגניות אוראו מושחתות במיוחד - סופגניות קטנות ושחומות, מטוגנות בשמן עמוק, שמסתירות בפנים הפתעה כיפית שמתגלה בביס
- קרין גורן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 244.7 קק״ל 2447.4 קק״לפחמימות 49.8 גרם 497.9 גרםשומן 3.8 גרם 38.3 גרםנתרן 189.7 מ״ג 1896.5 מ״גחלבון 2.7 גרם 26.8 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.3 גרםשומן רווי 2.0 גרם 20.4 גרםכולסטרול 37.6 מ״ג 376.1 מ״גסידן 23.6 מ״ג 235.9 מ״גברזל 0.3 מ״ג 2.9 מ״גאשלגן 469.4 מ״ג 4693.6 מ״גאבץ 0.6 מ״ג 6.3 מ״גסגור
-
מרכיבים8
-
הכנה 30 דק׳כולל 30 דק׳
-
פחמימות50 גרם
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 244.7 קק״ל 2447.4 קק״לפחמימות 49.8 גרם 497.9 גרםשומן 3.8 גרם 38.3 גרםנתרן 189.7 מ״ג 1896.5 מ״גחלבון 2.7 גרם 26.8 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.3 גרםשומן רווי 2.0 גרם 20.4 גרםכולסטרול 37.6 מ״ג 376.1 מ״גסידן 23.6 מ״ג 235.9 מ״גברזל 0.3 מ״ג 2.9 מ״גאשלגן 469.4 מ״ג 4693.6 מ״גאבץ 0.6 מ״ג 6.3 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 8 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 245 | כמות מנות 10 |
---|
מצרכים
מצרכים
סופגניות
-
1 ביצה M
-
1גביע או 200 מ"ל שמנת חמוצה 15%
-
4שקיות או 40 גרם סוכר וניל
-
1כוס או 140 גרם קמח תופח
-
1 חבילה עוגיות אוראו
-
1 ליטר שמן קנולה
הגשה
אופן הכנה
- מקפיאים את העוגיות לפחות לשעה אחת טרם הטיגון.
- מחממים בסיר את השמן לטיגון עמוק.
- בקערה טורפים את הביצה, השמנת החמוצה וסוכר הווניל. מוסיפים את הקמח וטורפים עד שאין גושים. מכסים בניילון נצמד ומניחים בצד ל-5 דקות להסמכה.
- משמנים כף גלידה קפיצית גדולה בעזרת תרסיס שמן. ממלאים את הכף עד 1/2 הגובה בתערובת, משקעים פנימה עוגייה קפואה אחת ומכסים בתערובת למילוי הכף.
- הופכים ולוחצים את קפיץ כף הגלידה מעל השמן החם. מטגנים להזהבה כ-3-4 דקות מכל הכיוונים. מוציאים לצלחת עם נייר סופג.
- זורים את אבקת הסוכר ומגישים חם.
אופן הכנה
- מקפיאים את העוגיות לפחות לשעה אחת טרם הטיגון.
- מחממים בסיר את השמן לטיגון עמוק.
- בקערה טורפים את הביצה, השמנת החמוצה וסוכר הווניל. מוסיפים את הקמח וטורפים עד שאין גושים. מכסים בניילון נצמד ומניחים בצד ל-5 דקות להסמכה.
- משמנים כף גלידה קפיצית גדולה בעזרת תרסיס שמן. ממלאים את הכף עד 1/2 הגובה בתערובת, משקעים פנימה עוגייה קפואה אחת ומכסים בתערובת למילוי הכף.
- הופכים ולוחצים את קפיץ כף הגלידה מעל השמן החם. מטגנים להזהבה כ-3-4 דקות מכל הכיוונים. מוציאים לצלחת עם נייר סופג.
- זורים את אבקת הסוכר ומגישים חם.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן