סוכריות קוקוס

סוכריות קוקוס זה ממתקים אישיים ללא גלוטן וגם כשרים לפסח, שאפשר להכין בקלי קלות בגרסה חלבית או פרווה על בסיס שבבי קוקוס ושוקולד לבן
סוכריות קוקוס זה ממתקים אישיים ללא גלוטן וגם כשרים לפסח, שאפשר להכין בקלי קלות בגרסה חלבית או פרווה על בסיס שבבי קוקוס ושוקולד לבן
  • קרין גורן
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעתיים
  • פחמימות
    14 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 215.0 קק״ל 6450.8 קק״ל
    פחמימות 13.9 גרם 416.0 גרם
    שומן 16.9 גרם 506.7 גרם
    נתרן 15.5 מ״ג 464.4 מ״ג
    חלבון 2.2 גרם 65.1 גרם
    סיבים תזונתיים 2.6 גרם 76.8 גרם
    שומן רווי 12.2 גרם 365.4 גרם
    כולסטרול 2.3 מ״ג 69.0 מ״ג
    סידן 31.2 מ״ג 935.3 מ״ג
    ברזל 1.2 מ״ג 36.7 מ״ג
    אשלגן 174.1 מ״ג 5223.7 מ״ג
    אבץ 0.6 מ״ג 18.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעתיים
  • פחמימות
    14 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 215.0 קק״ל 6450.8 קק״ל
    פחמימות 13.9 גרם 416.0 גרם
    שומן 16.9 גרם 506.7 גרם
    נתרן 15.5 מ״ג 464.4 מ״ג
    חלבון 2.2 גרם 65.1 גרם
    סיבים תזונתיים 2.6 גרם 76.8 גרם
    שומן רווי 12.2 גרם 365.4 גרם
    כולסטרול 2.3 מ״ג 69.0 מ״ג
    סידן 31.2 מ״ג 935.3 מ״ג
    ברזל 1.2 מ״ג 36.7 מ״ג
    אשלגן 174.1 מ״ג 5223.7 מ״ג
    אבץ 0.6 מ״ג 18.9 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
ממתקים
קרין גורן
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

מלית

ציפוי

הגשב

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מרתיחים בסיר חלב קוקוס ומחמאה.
  2. מוסיפים שוקולד לבן ומערבבים היטב. מוסיפים קוקוס ומערבבים לתערובת אחידה.
  3. מניחים את תבנית השקעים על מגש יציב וממלאים בתערובת תבנית סיליקון עם שקעים קטנטנים.
  4. נועצים מקל קינמון במרכז כל שקע ומעבירים למקפיא להתקשות.
  5. ממיסים שוקולד מריר ומוסיפים לו שמן למרקם דליל (לקבלת ציפוי דק וקריספי).
  6. ממיסים בנפרד שוקולד לבן.
  7. מחזיקים כל סוכריית קוקוס במקל הקינמון ומטביעים בשוקולד המומס לציפוי. מזלפים עליה בכפית שוקולד לבן לקישוט.
  8. שומרים במקרר עד ההגשה. מגישים קר.

הערות

  • משתמשים בשוקולד לבן פרווה.
  • אפשר להכין גם בגרסה חלבית, עם שוקולד לבן רגיל וחמאה.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
סוכריות קוקוס

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות