סוכריות ג’לי אבטיח שילדים מאוד אוהבים
למה לקנות בחנות ממתקים אם אפשר להכין לגמרי לבד? שי-לי ליפא מלמדת איך מכינים סוכריות ג'לי אבטיח בצורות שילדים ממש יאהבו (וגם מבוגרים)
למה לקנות בחנות ממתקים אם אפשר להכין לגמרי לבד? שי-לי ליפא מלמדת איך מכינים סוכריות ג'לי אבטיח בצורות שילדים ממש יאהבו (וגם מבוגרים)
- שי-לי ליפא
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 6.7 קק״ל 333.1 קק״לפחמימות 0.0 גרם 2.1 גרםשומן 0.0 גרם 0.1 גרםנתרן 1.7 מ״ג 82.6 מ״גחלבון 0.7 גרם 36.2 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.1 גרםשומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 0.5 מ״ג 25.4 מ״גברזל 0.0 מ״ג 0.5 מ״גאשלגן 0.8 מ״ג 38.6 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסגור
-
מרכיבים4
-
הכנה 30 דק׳כולל שעתיים ו-30 דק׳
-
פחמימות0 גרם
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 6.7 קק״ל 333.1 קק״לפחמימות 0.0 גרם 2.1 גרםשומן 0.0 גרם 0.1 גרםנתרן 1.7 מ״ג 82.6 מ״גחלבון 0.7 גרם 36.2 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.1 גרםשומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 0.5 מ״ג 25.4 מ״גברזל 0.0 מ״ג 0.5 מ״גאשלגן 0.8 מ״ג 38.6 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 4 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל שעתיים ו-30 דק׳ | קלוריות 7 | כמות מנות 50 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1/2 אבטיח בינוני
-
3שקיות או 42 גרם אבקת ג’לטין
-
3 כפות אבקת סוכר
-
3 כפות מיץ לימון
אופן הכנה
- קולפים את האבטיח וטוחנים במעבד מזון או בבלנדר. מסננים ממשקעים באמצעות מסננת דקה.
- יוצקים את מיץ האבטיח לסיר. מפזרים מעל את אבקת הג’לטין באופן שווה. משהים כ-15 דקות עד שהמיץ סופח את הג’לטין.
- מוסיפים אבקת סוכר ומיץ לימון ומערבבים היטב.
- מחממים על להבה נמוכה-בינונית תוך כדי בחישה עד שהג’לטין נמס.
- מביאים את התערובת לסף רתיחה (לא מרתיחים) ומסירים מיד הלהבה.
- מסננים את התערובת במסננת דקה לתוך משפך או קנקן (כדי שיהיה קל למזוג לתבניות).
- יוצקים לתבניות הסוכריות. מעבירים למקרר לשעתיים להתייצבות. מחלצים את הסוכריות מהתבניות ושומרים בצנצנת אטומה במקרר עד שבוע.
אופן הכנה
- קולפים את האבטיח וטוחנים במעבד מזון או בבלנדר. מסננים ממשקעים באמצעות מסננת דקה.
- יוצקים את מיץ האבטיח לסיר. מפזרים מעל את אבקת הג’לטין באופן שווה. משהים כ-15 דקות עד שהמיץ סופח את הג’לטין.
- מוסיפים אבקת סוכר ומיץ לימון ומערבבים היטב.
- מחממים על להבה נמוכה-בינונית תוך כדי בחישה עד שהג’לטין נמס.
- מביאים את התערובת לסף רתיחה (לא מרתיחים) ומסירים מיד הלהבה.
- מסננים את התערובת במסננת דקה לתוך משפך או קנקן (כדי שיהיה קל למזוג לתבניות).
- יוצקים לתבניות הסוכריות. מעבירים למקרר לשעתיים להתייצבות. מחלצים את הסוכריות מהתבניות ושומרים בצנצנת אטומה במקרר עד שבוע.
הערות
- לצורך הכנת הסוכריות יש להצטייד בתבניות סיליקון להכנת סוכריות בצורות
הערות
- לצורך הכנת הסוכריות יש להצטייד בתבניות סיליקון להכנת סוכריות בצורות
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן