סהרוני שקדים בקלי קלות

סהרוני שקדים מבצק חמאה פריך ותוספת אגוזים טחונים אלה העוגיות הכי ממכרות שיש -ראו הוזהרתם. הכי כיף לטבול אותם בכוס קפה או תה
סהרוני שקדים מבצק חמאה פריך ותוספת אגוזים טחונים אלה העוגיות הכי ממכרות שיש -ראו הוזהרתם. הכי כיף לטבול אותם בכוס קפה או תה
  • קרין גורן
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 35 דק׳
  • פחמימות
    5 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 87.5 קק״ל 3935.8 קק״ל
    פחמימות 5.0 גרם 226.7 גרם
    שומן 5.9 גרם 267.5 גרם
    נתרן 20.7 מ״ג 930.0 מ״ג
    חלבון 1.7 גרם 75.7 גרם
    סיבים תזונתיים 0.7 גרם 31.8 גרם
    שומן רווי 2.4 גרם 110.0 גרם
    כולסטרול 9.6 מ״ג 430.0 מ״ג
    סידן 16.1 מ״ג 725.9 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 9.6 מ״ג
    אשלגן 39.6 מ״ג 1783.6 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 8.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 35 דק׳
  • פחמימות
    5 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 87.5 קק״ל 3935.8 קק״ל
    פחמימות 5.0 גרם 226.7 גרם
    שומן 5.9 גרם 267.5 גרם
    נתרן 20.7 מ״ג 930.0 מ״ג
    חלבון 1.7 גרם 75.7 גרם
    סיבים תזונתיים 0.7 גרם 31.8 גרם
    שומן רווי 2.4 גרם 110.0 גרם
    כולסטרול 9.6 מ״ג 430.0 מ״ג
    סידן 16.1 מ״ג 725.9 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 9.6 מ״ג
    אשלגן 39.6 מ״ג 1783.6 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 8.7 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
ט"ו בשבט
קרין גורן
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

עוגיות

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  2. במיקסר עם וו גיטרה מעבדים חמאה ואבקת סוכר לתערובת קרמית. מוסיפים את השקדים, אבקת האפייה והקמח ומעבדים עד לקבלת בצק. הבצק אמור להיות קטיפתי למגע, נוח לגלגול ולא דביק - אם הוא יבש מדי מוסיפים כף שמן, ואם הוא דביק מוסיפים כף או שתיים קמח.
  3. מגלגלים פיסות מהבצק בגודל עגבניית שרי לכדורים, ומגלגלים כל כדור בידיים לגליל בקוטר 1 ס”מ. משמנים מעט את הידיים לפי הצורך.
  4. מכופפים כל גליל לחצי עיגול ומניחים באופן מרווח על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
  5. אופים כ-10-15 דקות, עד שהעוגיות תופחות ורק מתחילות להזהיב (הן אמורות להישאר בהירות).
  6. מצננים (כשהעוגיות חמות הן מתפרקות), מקשטים באבקת סוכר ומגישים. שומרים בכלי אטום בטמפרטורת החדר.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
סהרוני שקדים בקלי קלות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות