סברינה לפסח

סברינה לפסח זו גרסה מיוחדת של עוגות אישיות קטנות ומטריפות טבולות בסירופ ארומטי שמוגשות עם ענן קצפת ותותים. ויש גם גרסת פרווה
סברינה לפסח זו גרסה מיוחדת של עוגות אישיות קטנות ומטריפות טבולות בסירופ ארומטי שמוגשות עם ענן קצפת ותותים. ויש גם גרסת פרווה
  • קרין גורן
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • פחמימות
    26 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 200.3 קק״ל 3004.8 קק״ל
    פחמימות 26.0 גרם 390.1 גרם
    שומן 9.9 גרם 148.6 גרם
    נתרן 131.9 מ״ג 1978.3 מ״ג
    חלבון 2.3 גרם 34.5 גרם
    סיבים תזונתיים 0.3 גרם 4.9 גרם
    שומן רווי 2.0 גרם 30.5 גרם
    כולסטרול 56.1 מ״ג 841.4 מ״ג
    סידן 40.8 מ״ג 612.2 מ״ג
    ברזל 0.5 מ״ג 6.8 מ״ג
    אשלגן 392.0 מ״ג 5879.9 מ״ג
    אבץ 0.9 מ״ג 14.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • פחמימות
    26 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 200.3 קק״ל 3004.8 קק״ל
    פחמימות 26.0 גרם 390.1 גרם
    שומן 9.9 גרם 148.6 גרם
    נתרן 131.9 מ״ג 1978.3 מ״ג
    חלבון 2.3 גרם 34.5 גרם
    סיבים תזונתיים 0.3 גרם 4.9 גרם
    שומן רווי 2.0 גרם 30.5 גרם
    כולסטרול 56.1 מ״ג 841.4 מ״ג
    סידן 40.8 מ״ג 612.2 מ״ג
    ברזל 0.5 מ״ג 6.8 מ״ג
    אשלגן 392.0 מ״ג 5879.9 מ״ג
    אבץ 0.9 מ״ג 14.0 מ״ג
    סגור

מי אמר שאין עוגות שוות בפסח? נסו את הסברינות האלה, עוגות קטנות ומטריפות שכולם יטרפו ברגע שתגישו לשולחן… קצת קצפת מעל, וכמה תותים חתוכים – ואתם מסודרים.

את קמח המצה, קמח תפוחי האדמה ואבקת האפייה אפשר להחליף ב-1/3 1 כוסות של קמח תופח לפסח (קמח מצות דק תופח). ואם רוצים להכין בגרסת פרווה? פשוט בוחרים בשוקולד מריר פרווה, מחליפים את החלב בחלב סויה, חלב קוקוס או תחליף חלב ייעודי (חלב ריץ’) וזוכרים שלא להוסיף ליקר חלבי.

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מאפים מתוקים
קרין גורן
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

עוגה

סירופ

הגשה

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מכינים את הסברינות: מחממים תנור ל-180 מעלות.
  2. בקערה טורפים ביצים, כוס סוכר, סוכר וניל, שמנת חמוצה ושמן. מוסיפים קמח מצה, קמח תפוחי אדמה ואבקת אפייה וטורפים עד קבלת תערובת אחידה. מוזגים לתבנית שקעים לסברינות משומנת ואופים 20-15 דקות, עד שהעוגות ספוגיות למגע וקיסם שננעץ במרכז יוצא יבש. מצננים מעט.
  3. בינתיים, מכינים את הסירופ: בסיר מביאים לרתיחה מים ו-3/4 כוס סוכר. מבשלים ברתיחה 2 דקות ומסירים מהאש. מוסיפים סירופ מייפל ומערבבים. מחלצים את הסברינות החמימות מהתבניות ומניחים על מגש מרופד נייר אפייה. בעזרת כף, מרטיבים בנדיבות את הסברינות בסירופ (מי שאוהב סברינות ממש רטובות, יכול לטבול כל סברינה בסירופ ל-2 שניות). מצננים מעט.
  4. מקשטים ומגישים: במיקסר מקציפים שמנת מתוקה ו-1/4 כוס סוכר. מעבירים את הסברינות לצלחות הגשה. מקשטים כל סברינה בקצפת וחצאי תותים ומגישים.

 


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
סברינה לפסח

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות