-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 241.6 קק״ל 966.5 קק״לפחמימות 11.5 גרם 46.0 גרםשומן 10.5 גרם 42.0 גרםנתרן 956.8 מ״ג 3827.1 מ״גחלבון 28.1 גרם 112.4 גרםסיבים תזונתיים 4.5 גרם 18.2 גרםשומן רווי 1.7 גרם 6.8 גרםכולסטרול 62.0 מ״ג 248.0 מ״גסידן 55.8 מ״ג 223.0 מ״גברזל 2.2 מ״ג 8.7 מ״גאשלגן 420.6 מ״ג 1682.4 מ״גאבץ 1.0 מ״ג 4.1 מ״גסגור
-
מרכיבים9
-
הכנה 15 דק׳כולל 45 דק׳
-
פחמימות12 גרם
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 241.6 קק״ל 966.5 קק״לפחמימות 11.5 גרם 46.0 גרםשומן 10.5 גרם 42.0 גרםנתרן 956.8 מ״ג 3827.1 מ״גחלבון 28.1 גרם 112.4 גרםסיבים תזונתיים 4.5 גרם 18.2 גרםשומן רווי 1.7 גרם 6.8 גרםכולסטרול 62.0 מ״ג 248.0 מ״גסידן 55.8 מ״ג 223.0 מ״גברזל 2.2 מ״ג 8.7 מ״גאשלגן 420.6 מ״ג 1682.4 מ״גאבץ 1.0 מ״ג 4.1 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 9 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 45 דק׳ | קלוריות 242 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
2 פילה דגי בורי
-
1 כוס גרגירי חומוס קפואים
-
3 כפות מיץ לימון
-
2 כפות ממרח לימון כבוש
-
2 כפות שמן זית
-
1 פלפל צ’ילי ירוק בינוני
-
1 חופן כוסברה
-
1 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
אופן הכנה
- חותכים את הדג לקוביות בגודל 1 ס”מ . קוצצים דק את הלימון הכבוש, הפלפל החריף והכוסברה.
- מכסים את גרגרי החומוס בשפע מים ללא מלח ומביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה ומבשלים כ-30 דקות עד שהחומוס רך. מצננים היטב.
- מערבבים את כל החומרים בקערה, טועמים ומתקנים את התיבול.
- מגישים מיד, או מניחים לדג להיכבש כ-15 דקות.
אופן הכנה
- חותכים את הדג לקוביות בגודל 1 ס”מ . קוצצים דק את הלימון הכבוש, הפלפל החריף והכוסברה.
- מכסים את גרגרי החומוס בשפע מים ללא מלח ומביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה ומבשלים כ-30 דקות עד שהחומוס רך. מצננים היטב.
- מערבבים את כל החומרים בקערה, טועמים ומתקנים את התיבול.
- מגישים מיד, או מניחים לדג להיכבש כ-15 דקות.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן