נגאטס עוף עם תירס – המנה שכל הילדים אוהבים

שי-לי ליפא מכינה נגאטס עוף עם תירס, פריכים מבחוץ ורכים מבפנים, שכל המשפחה תאהב. מהיום לא צריך לקנות, פשוט מכינים לבד
שי-לי ליפא מכינה נגאטס עוף עם תירס, פריכים מבחוץ ורכים מבפנים, שכל המשפחה תאהב. מהיום לא צריך לקנות, פשוט מכינים לבד
  • שי-לי ליפא
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • פחמימות
    9 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 50.3 קק״ל 1206.5 קק״ל
    פחמימות 8.5 גרם 204.8 גרם
    שומן 0.7 גרם 17.0 גרם
    נתרן 209.7 מ״ג 5033.6 מ״ג
    חלבון 2.1 גרם 50.8 גרם
    סיבים תזונתיים 0.6 גרם 13.6 גרם
    שומן רווי 0.2 גרם 4.1 גרם
    כולסטרול 21.2 מ״ג 507.6 מ״ג
    סידן 5.8 מ״ג 139.2 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 7.2 מ״ג
    אשלגן 78.1 מ״ג 1874.4 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 6.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • פחמימות
    9 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 50.3 קק״ל 1206.5 קק״ל
    פחמימות 8.5 גרם 204.8 גרם
    שומן 0.7 גרם 17.0 גרם
    נתרן 209.7 מ״ג 5033.6 מ״ג
    חלבון 2.1 גרם 50.8 גרם
    סיבים תזונתיים 0.6 גרם 13.6 גרם
    שומן רווי 0.2 גרם 4.1 גרם
    כולסטרול 21.2 מ״ג 507.6 מ״ג
    סידן 5.8 מ״ג 139.2 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 7.2 מ״ג
    אשלגן 78.1 מ״ג 1874.4 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 6.0 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
אוכל שילדים אוהבים
שי-לי ליפא
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

ציפוי

טיגון

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מרתיחים מים עם מלח בסיר גדול. מוסיפים את התירס וחולטים כ-3 דקות עד שהוא רך. מעבירים למסננת ומצננים כ-10 דקות.
  2. חותכים את השניצל לנתחים ושמים במעבד המזון. מעבירים 1/2 מכמות מהתירס החלוט למעבד המזון (את שאר הגרגרים שומרים שלמים). מוסיפים למעבד המזון את הביצים, פירורי הלחם ורוטב הסויה, מתבלים ומערבלים למחית גסה.
  3. מעבירים את התערובת לקערה ומוסיפים את גרגרי התירס ששמרנו שלמים. מערבבים היטב.
  4. מערבבים בקערה את פירורי הלחם והמלח. בעזרת הידיים מעט רטובות יוצרים מהתערובת נאגטס פחוסים ומצפים בפירורי הלחם מכל הצדדים.
  5. יוצקים למחבת את השמן בגובה 1/2 ס”מ ומחממים על להבה בינונית. מטגנים את הנאגטס 3-2 דקות מכל צד עד שהם זהובים. מוציאים לצלחת מרופדת בנייר סופג.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
נגאטס עוף עם תירס – המנה שכל הילדים אוהבים

הכנתם את המתכון?

כן
    בועז שפריר

    מתכון פשוט וקל. הילדים עפו עליו

תגובה (1)

    שרון גודווין

    אחלה מתכון. הילדים ממש אהבו

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות