עוגת קרם קפה עם נשיקות מרנג – העוגה המתגלצ’ת

קבלו מאיתנו באהבה את המתכון הנפלא הזה - עוגת קרם קפה עם הפתעת נשיקות מרנג קראנצ'יות בכל ביס. והבונוס? העוגה נטולת גלוטן ומתאימה לאירוח בפסח
קבלו מאיתנו באהבה את המתכון הנפלא הזה - עוגת קרם קפה עם הפתעת נשיקות מרנג קראנצ'יות בכל ביס. והבונוס? העוגה נטולת גלוטן ומתאימה לאירוח בפסח
  • קרין גורן
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    12
  • הכנה שעה
    כולל 4 שעות
  • פחמימות
    327 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 3044.5 קק״ל 3044.5 קק״ל
    פחמימות 327.3 גרם 327.3 גרם
    שומן 149.6 גרם 149.6 גרם
    נתרן 871.4 מ״ג 871.4 מ״ג
    חלבון 82.6 גרם 82.6 גרם
    סיבים תזונתיים 22.8 גרם 22.8 גרם
    שומן רווי 83.8 גרם 83.8 גרם
    כולסטרול 1587.8 מ״ג 1587.8 מ״ג
    סידן 928.6 מ״ג 928.6 מ״ג
    ברזל 26.1 מ״ג 26.1 מ״ג
    אשלגן 2873.2 מ״ג 2873.2 מ״ג
    אבץ 18.2 מ״ג 18.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה שעה
    כולל 4 שעות
  • פחמימות
    327 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 3044.5 קק״ל 3044.5 קק״ל
    פחמימות 327.3 גרם 327.3 גרם
    שומן 149.6 גרם 149.6 גרם
    נתרן 871.4 מ״ג 871.4 מ״ג
    חלבון 82.6 גרם 82.6 גרם
    סיבים תזונתיים 22.8 גרם 22.8 גרם
    שומן רווי 83.8 גרם 83.8 גרם
    כולסטרול 1587.8 מ״ג 1587.8 מ״ג
    סידן 928.6 מ״ג 928.6 מ״ג
    ברזל 26.1 מ״ג 26.1 מ״ג
    אשלגן 2873.2 מ״ג 2873.2 מ״ג
    אבץ 18.2 מ״ג 18.2 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
פסח
קרין גורן
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


עוגת שוקולד

קרם קפה

שכבת מרנג

ציפוי מוקה

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מחממים את התנור ל-180 מעלות. משמנים קלות את התבנית.
  2. מכינים את עוגת השוקולד: במיקסר עם וו בלון מקציפים את הביצים והסוכר במהירות מקסימלית במשך 5-8 דקות לקצף תפוח, בהיר ורך כמו מוס.
  3. מחממים במיקרו להמסה את השוקולד והשמנת המתוקה ומערבבים לאיחוד.
  4. מוסיפים את תערובת השוקולד לקערת המיקסר ומקציפים מיד במהירות בינונית לאיחוד. עוצרים את ההקצפה, נעזרים בלקקן כדי לאסוף את השוקולד שהצטבר בדפנות הקערה ומקפלים לאיחוד.
  5. מעבירים את הבלילה לתבנית ואופים 25-30 דקות עד שהעוגה תפוחה, רכה ומעט רוטטת. היא לא תראה אפויה אבל היא תתייצב במהלך הקירור. כשהעוגה עדיין חמה משחררים את שוליה מהתבנית בעזרת סכין. היא תצנח באופן אחיד במהלך הקירור ותסדק קצת, וזה בסדר. מצננים לגמרי.
  6. מכינים את קרם הקפוצ’ינו: במיקסר עם וו בלון מקציפים את כל חומרי הקרם. מורחים 1/2 מהקרם על העוגה. מסדרים מעל את נשיקות המרנג בצפיפות (משאירים עיגול בשוליים ללא נשיקות, כדי שהפרוסות ישמרו על צורה בחיתוך). מכסים בשאר הקרם ומיישרים. מעבירים להתייצבות למקרר לשעתיים, או לשעה במקפיא.
  7. מכינים את ציפוי המוקה: במיקרו מחממים את חומרי הציפוי, להמסה ומערבבים לאיחוד. מוזגים על העוגה שבתבנית ומטים לכיסוי מלא של פני העוגה. מעבירים למקרר ל-30 דקות לפחות, להתייצבות הציפוי.
  8. שומרים במקרר. כשמגישים, פורסים בעזרת סכין מחוממת: טובלים בכוס מים רותחים ומנגבים בין חיתוך לחיתוך.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוגת קרם קפה עם נשיקות מרנג – העוגה המתגלצ’ת

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות