משה בתיבה – המתכון המושלם לחטיף שכולם אוהבים
סידרנו לכם מתכון מושלם לארוחה עם הילדים, והוא מורכב מ-3 מצרכים בלבד. המנה האהובה, משה בתיבה, עושה קאמבק לשולחן ארוחת הערב שלכם
סידרנו לכם מתכון מושלם לארוחה עם הילדים, והוא מורכב מ-3 מצרכים בלבד. המנה האהובה, משה בתיבה, עושה קאמבק לשולחן ארוחת הערב שלכם
- איילת הירשמן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 168.6 קק״ל 1686.4 קק״לפחמימות 31.1 גרם 311.2 גרםשומן 5.7 גרם 57.0 גרםנתרן 176.8 מ״ג 1768.0 מ״גחלבון 6.1 גרם 60.6 גרםסיבים תזונתיים 1.1 גרם 11.0 גרםשומן רווי 0.4 גרם 3.6 גרםכולסטרול 50.8 מ״ג 507.6 מ״גסידן 12.9 מ״ג 128.6 מ״גברזל 2.2 מ״ג 21.7 מ״גאשלגן 60.6 מ״ג 605.8 מ״גאבץ 0.6 מ״ג 6.2 מ״גסגור
-
מרכיבים3
-
הכנה 10 דק׳כולל 30 דק׳
-
פחמימות31 גרם
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 168.6 קק״ל 1686.4 קק״לפחמימות 31.1 גרם 311.2 גרםשומן 5.7 גרם 57.0 גרםנתרן 176.8 מ״ג 1768.0 מ״גחלבון 6.1 גרם 60.6 גרםסיבים תזונתיים 1.1 גרם 11.0 גרםשומן רווי 0.4 גרם 3.6 גרםכולסטרול 50.8 מ״ג 507.6 מ״גסידן 12.9 מ״ג 128.6 מ״גברזל 2.2 מ״ג 21.7 מ״גאשלגן 60.6 מ״ג 605.8 מ״גאבץ 0.6 מ״ג 6.2 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 3 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 169 | כמות מנות 10 |
---|
מצרכים
מצרכים
משה בתיבה
-
500 גרם בצק עלים קפוא
-
10 נקניקיות בינוניות
-
2 ביצים L
אופן הכנה
- מפשירים את הבצק בהתאם להוראות היצרן. טורפים את הביצים.
- מניחים חצי מבצק העלים על משטח עבודה וחותכים למלבנים באורך הנקניקיות וברוחב קצת יותר רחב מקוטר הנקניקיה כדי שיהיה אפשר לגלגל את הבצק סביב הנקניקיה בקלות.
- מגלגלים כל מלבן בצק סביב הנקניקיה ומניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה כשהצד הפתוח כלפי מטה.
- מחממים את התנור ל-200 מעלות.
- מושחים את הבצק בביצה טרופה ואופים 15-18 דקות, או עד הזהבה. מוציאים ומגישים.
אופן הכנה
- מפשירים את הבצק בהתאם להוראות היצרן. טורפים את הביצים.
- מניחים חצי מבצק העלים על משטח עבודה וחותכים למלבנים באורך הנקניקיות וברוחב קצת יותר רחב מקוטר הנקניקיה כדי שיהיה אפשר לגלגל את הבצק סביב הנקניקיה בקלות.
- מגלגלים כל מלבן בצק סביב הנקניקיה ומניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה כשהצד הפתוח כלפי מטה.
- מחממים את התנור ל-200 מעלות.
- מושחים את הבצק בביצה טרופה ואופים 15-18 דקות, או עד הזהבה. מוציאים ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות