-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 50.1 קק״ל 1504.3 קק״לפחמימות 3.2 גרם 94.8 גרםשומן 3.7 גרם 111.7 גרםנתרן 4.7 מ״ג 142.2 מ״גחלבון 0.6 גרם 17.8 גרםסיבים תזונתיים 0.3 גרם 8.0 גרםשומן רווי 2.4 גרם 71.1 גרםכולסטרול 7.8 מ״ג 235.0 מ״גסידן 9.8 מ״ג 292.8 מ״גברזל 0.2 מ״ג 6.9 מ״גאשלגן 30.4 מ״ג 911.2 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 3.7 מ״גסגור
-
מרכיבים8
-
הכנה 10 דק׳כולל 10 דק׳
-
פחמימות3 גרם
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 50.1 קק״ל 1504.3 קק״לפחמימות 3.2 גרם 94.8 גרםשומן 3.7 גרם 111.7 גרםנתרן 4.7 מ״ג 142.2 מ״גחלבון 0.6 גרם 17.8 גרםסיבים תזונתיים 0.3 גרם 8.0 גרםשומן רווי 2.4 גרם 71.1 גרםכולסטרול 7.8 מ״ג 235.0 מ״גסידן 9.8 מ״ג 292.8 מ״גברזל 0.2 מ״ג 6.9 מ״גאשלגן 30.4 מ״ג 911.2 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 3.7 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 8 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 10 דק׳ | קלוריות 50 | כמות מנות 30 |
---|
מצרכים
מצרכים
טבילה באמבטייה
-
1 שקית מרשמלו
אמבטית שוקולד
-
100 גרם שוקולד מריר
-
200 גרם חלב 3%
-
100 גרם חמאה
-
1 חופן מרשמלו
ציפוי לאחר הטבילה
אופן הכנה
- נועצים את המרשמלו על השיפודים.
- בסיר קטן (במיקרוגל) מחממים את שני סוגי השוקולד והחמאה. מוסיפים מרשמלו (קרועים בידיים) ומערבבים. מטביעים את שיפודי המרשמלו ברוטב ומגלגלים בציפוי שרוצים.
- אוכלים או מניחים על נייר אפייה להתקשות ושמים את כל השיפודים באגרטל.
אופן הכנה
- נועצים את המרשמלו על השיפודים.
- בסיר קטן (במיקרוגל) מחממים את שני סוגי השוקולד והחמאה. מוסיפים מרשמלו (קרועים בידיים) ומערבבים. מטביעים את שיפודי המרשמלו ברוטב ומגלגלים בציפוי שרוצים.
- אוכלים או מניחים על נייר אפייה להתקשות ושמים את כל השיפודים באגרטל.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן