
מרק ראמן ממש כמו ביפן
תמיד חלמתם לדעת איך מכינים מרק ראמן ממש כמו ביפן? ישראל אהרוני חושף את כל הסודות להכנת המרק האולטימטיבי לערב חורפי קר - ציר מלא בטעמים, אטריות וירקות
תמיד חלמתם לדעת איך מכינים מרק ראמן ממש כמו ביפן? ישראל אהרוני חושף את כל הסודות להכנת המרק האולטימטיבי לערב חורפי קר - ציר מלא בטעמים, אטריות וירקות
- ישראל אהרוני
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 305.1 קק״ל 1220.6 קק״לפחמימות 21.0 גרם 83.9 גרםשומן 15.0 גרם 60.2 גרםנתרן 779.7 מ״ג 3118.8 מ״גחלבון 24.8 גרם 99.2 גרםסיבים תזונתיים 6.0 גרם 23.9 גרםשומן רווי 2.4 גרם 9.4 גרםכולסטרול 253.8 מ״ג 1015.2 מ״גסידן 176.9 מ״ג 707.4 מ״גברזל 4.1 מ״ג 16.3 מ״גאשלגן 950.2 מ״ג 3800.7 מ״גאבץ 1.9 מ״ג 7.6 מ״גסגור
-
מרכיבים16 -
הכנה 30 דק׳כולל 30 דק׳ -
פחמימות21 גרם -
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 305.1 קק״ל 1220.6 קק״לפחמימות 21.0 גרם 83.9 גרםשומן 15.0 גרם 60.2 גרםנתרן 779.7 מ״ג 3118.8 מ״גחלבון 24.8 גרם 99.2 גרםסיבים תזונתיים 6.0 גרם 23.9 גרםשומן רווי 2.4 גרם 9.4 גרםכולסטרול 253.8 מ״ג 1015.2 מ״גסידן 176.9 מ״ג 707.4 מ״גברזל 4.1 מ״ג 16.3 מ״גאשלגן 950.2 מ״ג 3800.7 מ״גאבץ 1.9 מ״ג 7.6 מ״גסגור

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 16 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 305 | כמות מנות 4 |
|---|
מצרכים
מצרכים
ציר מרק
-
מושרות במים במשך 3 שעות
-
1/2 כוס שבבי בוניטו
-
1 גזר בינוני
-
3 ס"מ שורש ג’ינג’ר
-
6 פטריות שיטאקה מיובשות קטנות
-
2 כפות מיסו בהיר
-
2 כפות רוטב סויה
-
1/2 חבילה אפונת שלג
-
1 צרור באק צ’וי
ביצים חצי רכות
-
4 ביצים L
אטריות
-
1 חבילה אטריות ראמן
הגשה
-
1 חבילה טופו משי (סילקן) רך
-
1 חבילה פטריות שימג’י
-
3 גבעולי בצל ירוק
-
1 חבילה נבטים סיניים

אופן הכנה
- מכינים את ציר המרק: בסיר גדול שמים את האצות ומכסים במים. מעלים לסף רתיחה ובעזרת כף מחוררת מוציאים את האצות למסננת.
- מוסיפים לסיר את הבוניטו, מבשלים דקה ובעזרת כף מחוררת מוציאים את הבוניטו (אפשר להיפטר ממנו, הוא רק נותן טעם לציר).
- קולפים ופורסים את הגזר לטבעות דקות. קולפים וקוצצים דק את הג’ינג’ר.
- מוסיפים לסיר המים את פטריות השיטאקה, הגזר והג’ינג’ר ומבשלים 15 דקות.
- מוסיפים את המיסו ואת הסויה.
- מוסיפים את אפונת השלג לסיר ומבשלים דקה, מוציאים בעזרת כף מחוררת ושומרים להגשה.
- מוסיפים את הבאק צ’וי לסיר ומבשלים דקה, מוציאים בעזרת כף מחוררת ושומרים להגשה.
- מבשלים את הביצים: שמים ביצים בסיר קטן ומכסים במים. מעלים לרתיחה, מחלישים את האש וממשיכים לבשל בדיוק 4 דקות. שוטפים במים קרים וקולפים בעדינות.
- בסיר אחד, מבשלים את האטריות לפי הוראות היצרן. מסננים ושומרים בצד.
- מכינים את המצרכים להגשת המנה: חותכים את הטופו לקוביות בגודל ביס. קוצצים דק את הבצל הירוק.
- מרכיבים את המנה: בכל קערת מרק שמים חופן אטריות. מוסיפים קוביות טופו, באק צ’וי חלוט, אפונת שלג חלוטה, חופן פטריות שימג’י ומעל יוצקים מרק לכיסוי.
- חוצים את הביצים ושמים שני חצאי ביצה בכל קערת מרק.
- מפזרים מעל בצל ירוק קצוץ ונבטים סיניים ומסיימים בכפית שמן שומשום. מגישים מיד.
אופן הכנה
- מכינים את ציר המרק: בסיר גדול שמים את האצות ומכסים במים. מעלים לסף רתיחה ובעזרת כף מחוררת מוציאים את האצות למסננת.
- מוסיפים לסיר את הבוניטו, מבשלים דקה ובעזרת כף מחוררת מוציאים את הבוניטו (אפשר להיפטר ממנו, הוא רק נותן טעם לציר).
- קולפים ופורסים את הגזר לטבעות דקות. קולפים וקוצצים דק את הג’ינג’ר.
- מוסיפים לסיר המים את פטריות השיטאקה, הגזר והג’ינג’ר ומבשלים 15 דקות.
- מוסיפים את המיסו ואת הסויה.
- מוסיפים את אפונת השלג לסיר ומבשלים דקה, מוציאים בעזרת כף מחוררת ושומרים להגשה.
- מוסיפים את הבאק צ’וי לסיר ומבשלים דקה, מוציאים בעזרת כף מחוררת ושומרים להגשה.
- מבשלים את הביצים: שמים ביצים בסיר קטן ומכסים במים. מעלים לרתיחה, מחלישים את האש וממשיכים לבשל בדיוק 4 דקות. שוטפים במים קרים וקולפים בעדינות.
- בסיר אחד, מבשלים את האטריות לפי הוראות היצרן. מסננים ושומרים בצד.
- מכינים את המצרכים להגשת המנה: חותכים את הטופו לקוביות בגודל ביס. קוצצים דק את הבצל הירוק.
- מרכיבים את המנה: בכל קערת מרק שמים חופן אטריות. מוסיפים קוביות טופו, באק צ’וי חלוט, אפונת שלג חלוטה, חופן פטריות שימג’י ומעל יוצקים מרק לכיסוי.
- חוצים את הביצים ושמים שני חצאי ביצה בכל קערת מרק.
- מפזרים מעל בצל ירוק קצוץ ונבטים סיניים ומסיימים בכפית שמן שומשום. מגישים מיד.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן

