מרק עוף אסיאתי עם אטריות ופטריות

מתחשק לכם אוכל אסייתי שיחמם את הבטן וירגיע את הרעב? תמרה אהרוני מכינה מרק עוף אסיאתי עם אטריות ופטריות שיטיס אתכם מיד למזרח הרחוק
מתחשק לכם אוכל אסייתי שיחמם את הבטן וירגיע את הרעב? תמרה אהרוני מכינה מרק עוף אסיאתי עם אטריות ופטריות שיטיס אתכם מיד למזרח הרחוק
  • תמרה אהרוני
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • פחמימות
    27 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 365.5 קק״ל 1461.8 קק״ל
    פחמימות 27.0 גרם 107.9 גרם
    שומן 14.4 גרם 57.7 גרם
    נתרן 986.5 מ״ג 3946.0 מ״ג
    חלבון 31.7 גרם 126.6 גרם
    סיבים תזונתיים 3.4 גרם 13.5 גרם
    שומן רווי 2.0 גרם 7.9 גרם
    כולסטרול 69.2 מ״ג 276.8 מ״ג
    סידן 244.5 מ״ג 977.9 מ״ג
    ברזל 3.8 מ״ג 15.3 מ״ג
    אשלגן 997.8 מ״ג 3991.4 מ״ג
    אבץ 1.8 מ״ג 7.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • פחמימות
    27 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 365.5 קק״ל 1461.8 קק״ל
    פחמימות 27.0 גרם 107.9 גרם
    שומן 14.4 גרם 57.7 גרם
    נתרן 986.5 מ״ג 3946.0 מ״ג
    חלבון 31.7 גרם 126.6 גרם
    סיבים תזונתיים 3.4 גרם 13.5 גרם
    שומן רווי 2.0 גרם 7.9 גרם
    כולסטרול 69.2 מ״ג 276.8 מ״ג
    סידן 244.5 מ״ג 977.9 מ״ג
    ברזל 3.8 מ״ג 15.3 מ״ג
    אשלגן 997.8 מ״ג 3991.4 מ״ג
    אבץ 1.8 מ״ג 7.1 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרקים
תמרה אהרוני
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus
הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. קולפים וכותשים את השום והג’ינג’ר.
  2. חותכים את הפלפל החריף לגפרורים דקים.
  3. חותכים גס את הבאק צ’וי.
  4. משרים את פטריות השיטאקי במים רותחים 10 דקות, מסננים, סוחטים מנוזלים ופורסים לפרוסות דקות.
  5. פורסים דק את חזה העוף.
  6. פורסים את הבצל הירוק לפרוסות דקות.
  7. מבשלים את האטריות לפי הוראות היצרן. מסננים ושמים חופן אטריות בכל קערת מרק.
  8. מוסיפים לקערות המרק את הנבטים והבצל הירוק.
  9. מחממים את השמן בסיר גדול, מוסיפים את השום, הג’ינג’ר והפלפל החריף ומטגנים כ-2 דקות.
  10. מוסיפים את ציר העוף ומביאים לרתיחה.
  11. מוסיפים את רוטב הסויה, הבקצ’וי, הפטריות והעוף ומבשלים כ-5 דקות.
  12. מוזגים לקעריות את המרק. מטפטפים על המרק כמה טיפות של שמן שומשום, מפזרים את הכוסברה ומגישים.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
מרק עוף אסיאתי עם אטריות ופטריות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות