-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 52.3 קק״ל 1567.6 קק״לפחמימות 1.3 גרם 37.6 גרםשומן 3.5 גרם 105.0 גרםנתרן 1.3 מ״ג 38.0 מ״גחלבון 1.4 גרם 42.8 גרםסיבים תזונתיים 0.7 גרם 19.6 גרםשומן רווי 0.3 גרם 8.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 15.8 מ״ג 473.5 מ״גברזל 0.2 מ״ג 6.6 מ״גאשלגן 44.1 מ״ג 1322.6 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 5.9 מ״גסגור
-
מרכיבים5
-
הכנה 5 דק׳כולל 5 דק׳
-
פחמימות1 גרם
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 52.3 קק״ל 1567.6 קק״לפחמימות 1.3 גרם 37.6 גרםשומן 3.5 גרם 105.0 גרםנתרן 1.3 מ״ג 38.0 מ״גחלבון 1.4 גרם 42.8 גרםסיבים תזונתיים 0.7 גרם 19.6 גרםשומן רווי 0.3 גרם 8.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 15.8 מ״ג 473.5 מ״גברזל 0.2 מ״ג 6.6 מ״גאשלגן 44.1 מ״ג 1322.6 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 5.9 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 5 | זמן הכנה 5 דק׳ | זמן כולל 5 דק׳ | קלוריות 52 | כמות מנות 30 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
200 גרם שקדים מולבנים שלמים
-
100 גרם אבקת סוכר
-
1 כף מים
-
1/2 כפית מיץ לימון
-
1/2 כפית מי ורדים
אופן הכנה
- מרסקים את השקדים במעבד המזון במשך 1-2 דקות עד לקבלת אבקת שקדים.
- מוסיפים את אבקת הסוכר, המים, מיץ הלימון ומי הוורדים ומעבדים כ-2 דקות עד לקבלת כדור במרקם שמזכיר פלסטלינה. אם התערובת פירורית מדי, מוסיפים עוד 1 כפית מים.
- מגלגלים לגלילים בקוטר 1 ו-1/2 ס”מ, וחותכים למעוינים באורך 3 ס”מ.
- שומרים בכלי אטום במקרר עד חודש.
אופן הכנה
- מרסקים את השקדים במעבד המזון במשך 1-2 דקות עד לקבלת אבקת שקדים.
- מוסיפים את אבקת הסוכר, המים, מיץ הלימון ומי הוורדים ומעבדים כ-2 דקות עד לקבלת כדור במרקם שמזכיר פלסטלינה. אם התערובת פירורית מדי, מוסיפים עוד 1 כפית מים.
- מגלגלים לגלילים בקוטר 1 ו-1/2 ס”מ, וחותכים למעוינים באורך 3 ס”מ.
- שומרים בכלי אטום במקרר עד חודש.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן