מרציפן שקדים ביתי בקלי קלות

מרציפן שקדים ביתי שמכינים ב-5 דקות, ללא גלוטן וכשר לפסח, שאפשר לאכול כממתק או להשתמש בתור חומר גלם
מרציפן שקדים ביתי שמכינים ב-5 דקות, ללא גלוטן וכשר לפסח, שאפשר לאכול כממתק או להשתמש בתור חומר גלם
  • שי-לי ליפא
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 5 דק׳
  • פחמימות
    1 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 52.3 קק״ל 1567.6 קק״ל
    פחמימות 1.3 גרם 37.6 גרם
    שומן 3.5 גרם 105.0 גרם
    נתרן 1.3 מ״ג 38.0 מ״ג
    חלבון 1.4 גרם 42.8 גרם
    סיבים תזונתיים 0.7 גרם 19.6 גרם
    שומן רווי 0.3 גרם 8.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 15.8 מ״ג 473.5 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 6.6 מ״ג
    אשלגן 44.1 מ״ג 1322.6 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 5.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 5 דק׳
  • פחמימות
    1 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 52.3 קק״ל 1567.6 קק״ל
    פחמימות 1.3 גרם 37.6 גרם
    שומן 3.5 גרם 105.0 גרם
    נתרן 1.3 מ״ג 38.0 מ״ג
    חלבון 1.4 גרם 42.8 גרם
    סיבים תזונתיים 0.7 גרם 19.6 גרם
    שומן רווי 0.3 גרם 8.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 15.8 מ״ג 473.5 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 6.6 מ״ג
    אשלגן 44.1 מ״ג 1322.6 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 5.9 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מתכוני חגים
שי-לי ליפא
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus
הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מרסקים את השקדים במעבד המזון במשך 1-2 דקות עד לקבלת אבקת שקדים.
  2. מוסיפים את אבקת הסוכר, המים, מיץ הלימון ומי הוורדים ומעבדים כ-2 דקות עד לקבלת כדור במרקם שמזכיר פלסטלינה. אם התערובת פירורית מדי, מוסיפים עוד 1 כפית מים.
  3. מגלגלים לגלילים בקוטר 1 ו-1/2 ס”מ, וחותכים למעוינים באורך 3 ס”מ.
  4. שומרים בכלי אטום במקרר עד חודש.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
מרציפן שקדים ביתי בקלי קלות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

תגיות