מרנג עם מקצפת תות

ניסיתם כבר מרנג עם מקצפת תות? מדובר בקינוח וורדרד קפוא, מהמם וטעים, ללא גלוטן, שמכינים בקלי קלות מ-3 מרכיבים בלבד. מתאים גם לפסח
ניסיתם כבר מרנג עם מקצפת תות? מדובר בקינוח וורדרד קפוא, מהמם וטעים, ללא גלוטן, שמכינים בקלי קלות מ-3 מרכיבים בלבד. מתאים גם לפסח
  • קרין גורן
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    3
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעתיים ו-30 דק׳
  • פחמימות
    0 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 20.3 קק״ל 202.8 קק״ל
    פחמימות 0.4 גרם 3.9 גרם
    שומן 0.0 גרם 0.0 גרם
    נתרן 124.8 מ״ג 1248.0 מ״ג
    חלבון 4.3 גרם 42.9 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 2.7 מ״ג 27.3 מ״ג
    ברזל 0.0 מ״ג 0.4 מ״ג
    אשלגן 63.2 מ״ג 631.8 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    3
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעתיים ו-30 דק׳
  • פחמימות
    0 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 20.3 קק״ל 202.8 קק״ל
    פחמימות 0.4 גרם 3.9 גרם
    שומן 0.0 גרם 0.0 גרם
    נתרן 124.8 מ״ג 1248.0 מ״ג
    חלבון 4.3 גרם 42.9 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 2.7 מ״ג 27.3 מ״ג
    ברזל 0.0 מ״ג 0.4 מ״ג
    אשלגן 63.2 מ״ג 631.8 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מתכונים ללא לקטוז
קרין גורן
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus
הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מחממים סיר עם מעט מים רותחים על אש נמוכה. בקערה מערבבים חלבונים וסוכר.
  2. מניחים את הקערה מעל סיר האדים ומניחים לתערובת להתחמם תוך ערבוב, עד שהסוכר נמס והתערובת חמה למגע.
  3. מעבירים את התערובת החמה לקערה המיקסר ומקציפים 10 דקות במהירות גבוהה.
  4. בינתיים טוחנים את התותים לרסק (שומרים כמה תותים יפים לקישוט).
  5. מעבירים חצי מהתערובת לשקית זילוף עם צנטר בעל פייה חלקה בקוטר 1 ס”מ ושמים בצד.
  6. מוסיפים את התותים לקצף שנותר במיקסר ומקציפים עוד דקה לקבלת מקצפת תות. מעבירים לשקית זילוף ושומרים במקרר עד שהקעריות יהיו אפויות וקרות.
  7. את הקצף ה”נקי” ששמנו בשקית זילוף מזלפים לקעריות על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
  8. אופים ב-120 מעלות למשך שעתיים. מצננים.
  9. ממלאים במקצפת התות ומעבירים למקפיא.
  10. מקשטים בחצי תות ומגישים קפוא.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
מרנג עם מקצפת תות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות