-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 20.3 קק״ל 202.8 קק״לפחמימות 0.4 גרם 3.9 גרםשומן 0.0 גרם 0.0 גרםנתרן 124.8 מ״ג 1248.0 מ״גחלבון 4.3 גרם 42.9 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 2.7 מ״ג 27.3 מ״גברזל 0.0 מ״ג 0.4 מ״גאשלגן 63.2 מ״ג 631.8 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסגור
-
מרכיבים3
-
הכנה 25 דק׳כולל שעתיים ו-30 דק׳
-
פחמימות0 גרם
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 20.3 קק״ל 202.8 קק״לפחמימות 0.4 גרם 3.9 גרםשומן 0.0 גרם 0.0 גרםנתרן 124.8 מ״ג 1248.0 מ״גחלבון 4.3 גרם 42.9 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 2.7 מ״ג 27.3 מ״גברזל 0.0 מ״ג 0.4 מ״גאשלגן 63.2 מ״ג 631.8 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 3 | זמן הכנה 25 דק׳ | זמן כולל שעתיים ו-30 דק׳ | קלוריות 20 | כמות מנות 10 |
---|
מצרכים
מצרכים
אופן הכנה
- מחממים סיר עם מעט מים רותחים על אש נמוכה. בקערה מערבבים חלבונים וסוכר.
- מניחים את הקערה מעל סיר האדים ומניחים לתערובת להתחמם תוך ערבוב, עד שהסוכר נמס והתערובת חמה למגע.
- מעבירים את התערובת החמה לקערה המיקסר ומקציפים 10 דקות במהירות גבוהה.
- בינתיים טוחנים את התותים לרסק (שומרים כמה תותים יפים לקישוט).
- מעבירים חצי מהתערובת לשקית זילוף עם צנטר בעל פייה חלקה בקוטר 1 ס”מ ושמים בצד.
- מוסיפים את התותים לקצף שנותר במיקסר ומקציפים עוד דקה לקבלת מקצפת תות. מעבירים לשקית זילוף ושומרים במקרר עד שהקעריות יהיו אפויות וקרות.
- את הקצף ה”נקי” ששמנו בשקית זילוף מזלפים לקעריות על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
- אופים ב-120 מעלות למשך שעתיים. מצננים.
- ממלאים במקצפת התות ומעבירים למקפיא.
- מקשטים בחצי תות ומגישים קפוא.
אופן הכנה
- מחממים סיר עם מעט מים רותחים על אש נמוכה. בקערה מערבבים חלבונים וסוכר.
- מניחים את הקערה מעל סיר האדים ומניחים לתערובת להתחמם תוך ערבוב, עד שהסוכר נמס והתערובת חמה למגע.
- מעבירים את התערובת החמה לקערה המיקסר ומקציפים 10 דקות במהירות גבוהה.
- בינתיים טוחנים את התותים לרסק (שומרים כמה תותים יפים לקישוט).
- מעבירים חצי מהתערובת לשקית זילוף עם צנטר בעל פייה חלקה בקוטר 1 ס”מ ושמים בצד.
- מוסיפים את התותים לקצף שנותר במיקסר ומקציפים עוד דקה לקבלת מקצפת תות. מעבירים לשקית זילוף ושומרים במקרר עד שהקעריות יהיו אפויות וקרות.
- את הקצף ה”נקי” ששמנו בשקית זילוף מזלפים לקעריות על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
- אופים ב-120 מעלות למשך שעתיים. מצננים.
- ממלאים במקצפת התות ומעבירים למקפיא.
- מקשטים בחצי תות ומגישים קפוא.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן