מעורב דגים עם המון בצל מטוגן של משה שגב

משה שגב מכין את אוכל הרחוב הכי אהוב שיש בגרסה משודרגת - מעורב דגים בסגנון תל אביבי עם המון בצל מטוגן. מנה קלילה ומהירת הכנה לארוחת צהריים טעימה
משה שגב מכין את אוכל הרחוב הכי אהוב שיש בגרסה משודרגת - מעורב דגים בסגנון תל אביבי עם המון בצל מטוגן. מנה קלילה ומהירת הכנה לארוחת צהריים טעימה
  • משה שגב
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    21
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • פחמימות
    48 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1062.0 קק״ל 2124.0 קק״ל
    פחמימות 48.2 גרם 96.4 גרם
    שומן 92.6 גרם 185.2 גרם
    נתרן 2887.8 מ״ג 5775.6 מ״ג
    חלבון 14.7 גרם 29.5 גרם
    סיבים תזונתיים 9.5 גרם 19.0 גרם
    שומן רווי 10.9 גרם 21.8 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 179.2 מ״ג 358.3 מ״ג
    ברזל 6.2 מ״ג 12.5 מ״ג
    אשלגן 844.6 מ״ג 1689.1 מ״ג
    אבץ 3.2 מ״ג 6.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    21
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • פחמימות
    48 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1062.0 קק״ל 2124.0 קק״ל
    פחמימות 48.2 גרם 96.4 גרם
    שומן 92.6 גרם 185.2 גרם
    נתרן 2887.8 מ״ג 5775.6 מ״ג
    חלבון 14.7 גרם 29.5 גרם
    סיבים תזונתיים 9.5 גרם 19.0 גרם
    שומן רווי 10.9 גרם 21.8 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 179.2 מ״ג 358.3 מ״ג
    ברזל 6.2 מ״ג 12.5 מ״ג
    אשלגן 844.6 מ״ג 1689.1 מ״ג
    אבץ 3.2 מ״ג 6.4 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
דגים
משה שגב
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

תערובת תבלינים

מעורב דגים

טחינה

הגשה

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מניחים את כל מרכיבי תערובת התבלינים בקערת מעבד המזון וטוחנים עד לקבלת מרקם אחיד. שומרים בצד.
  2. קולפים את הבצל וחותכים לרצועות דקות.
  3. מחממים 3 כפות שמן במחבת, מוסיפים את רצועות הבצל ומטגנים עד שהוא משחים. לקראת סוף הטיגון מוסיפים כפית מתערובת התבלינים ומערבבים. מוציאים לצלחת ושומרים בצד.
  4. מחממים עוד 3 כפות שמן במחבת וצולים את הדגים 2 דקות מכל צד. מוסיפים את הזיתים וכף מתערובת התבלינים ומערבבים היטב.
  5. מוסיפים את הבצל המטוגן ואת תערובת עשבי התיבול ומקפיצים שוב, עד שהדגים מתחילים להתפרק לחתיכות ולהתערבב עם הבצל. מתבלים במלח ופלפל שחור, טועמים ומתקנים תיבול.
  6. מכינים טחינה: מערבבים בקערה טחינה גולמית, מיץ לימון, מלח ומים קרים לקבלת טחינה במרקם סמיך.
  7. על צלחת הגשה מורחים טחינה ומעל מניחים את המעורב דגים. מפזרים את הצנוברים, מזלפים מעט שמן זית, מפזרים את עלי הפטרוזיליה ומגישים לצד פיתה טרייה.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
מעורב דגים עם המון בצל מטוגן של משה שגב

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות