-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 128.1 קק״ל 1280.7 קק״לפחמימות 24.9 גרם 249.4 גרםשומן 2.7 גרם 26.7 גרםנתרן 23.0 מ״ג 229.6 מ״גחלבון 1.2 גרם 11.9 גרםסיבים תזונתיים 0.4 גרם 3.6 גרםשומן רווי 1.1 גרם 11.5 גרםכולסטרול 26.4 מ״ג 263.9 מ״גסידן 19.1 מ״ג 191.3 מ״גברזל 0.3 מ״ג 2.8 מ״גאשלגן 46.4 מ״ג 464.1 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 1.1 מ״גסגור
-
מרכיבים8
-
הכנה 25 דק׳כולל 50 דק׳
-
פחמימות25 גרם
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 128.1 קק״ל 1280.7 קק״לפחמימות 24.9 גרם 249.4 גרםשומן 2.7 גרם 26.7 גרםנתרן 23.0 מ״ג 229.6 מ״גחלבון 1.2 גרם 11.9 גרםסיבים תזונתיים 0.4 גרם 3.6 גרםשומן רווי 1.1 גרם 11.5 גרםכולסטרול 26.4 מ״ג 263.9 מ״גסידן 19.1 מ״ג 191.3 מ״גברזל 0.3 מ״ג 2.8 מ״גאשלגן 46.4 מ״ג 464.1 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 1.1 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 8 | זמן הכנה 25 דק׳ | זמן כולל 50 דק׳ | קלוריות 128 | כמות מנות 10 |
---|
מצרכים
מצרכים
מאפים
-
1 חבילה בצק עלים קפוא
-
1 כוס ריבת תות
-
1 ביצה L
-
1/2 כוס שקדים פרוסים
קישוט
-
8 קוביות שוקולד לבן בינוניות
-
1 כפית שמן קנולה
אופן הכנה
- מפשירים את הבצק לפי הוראות היצרן.
- מחממים את התנור ל-170 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה.
- פותחים את הבצק על משטח העבודה, חוצים לרוחב וחותכים ל-10 ריבועים שווים. בעזרת סכין חותכים בכל ריבוע מסגרת פנימית שבה שתי פינות מנוגדות עדיין מחוברות, ושתי הפינות האחרות חתוכות. מקפלים ומשחילים פינה חתוכה אחת מתחת לשנייה. מסדרים על גבי התבנית ומניחים כף של הקונפיטורה במרכז.
- מברישים את מסגרת הבצק בביצה טרופה, מקפידים למרוח רק מלמעלה ולא לעבור את השוליים. מפזרים מעל את הסוכר והשקדים הפרוסים.
- אופים כ-25 דקות להזהבה. מצננים חלקית.
- ממיסים את השוקולד הלבן במיקרוגל או על באן מרי. אם השוקולד סמיך מדי, מדללים בטיפה שמן צמחי ומערבבים לאיחוד.
- מזלפים פסי שוקולד לבן מעל כל מאפה בעזרת כף באופן חופשי, מקשטים במעט אבקת סוכר ומגישים.
אופן הכנה
- מפשירים את הבצק לפי הוראות היצרן.
- מחממים את התנור ל-170 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה.
- פותחים את הבצק על משטח העבודה, חוצים לרוחב וחותכים ל-10 ריבועים שווים. בעזרת סכין חותכים בכל ריבוע מסגרת פנימית שבה שתי פינות מנוגדות עדיין מחוברות, ושתי הפינות האחרות חתוכות. מקפלים ומשחילים פינה חתוכה אחת מתחת לשנייה. מסדרים על גבי התבנית ומניחים כף של הקונפיטורה במרכז.
- מברישים את מסגרת הבצק בביצה טרופה, מקפידים למרוח רק מלמעלה ולא לעבור את השוליים. מפזרים מעל את הסוכר והשקדים הפרוסים.
- אופים כ-25 דקות להזהבה. מצננים חלקית.
- ממיסים את השוקולד הלבן במיקרוגל או על באן מרי. אם השוקולד סמיך מדי, מדללים בטיפה שמן צמחי ומערבבים לאיחוד.
- מזלפים פסי שוקולד לבן מעל כל מאפה בעזרת כף באופן חופשי, מקשטים במעט אבקת סוכר ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן