מאפה בצק עלים עם ריבה, שקדים ושוקולד לבן

קרין גורן מכינה מאפה בצק עלים עם ריבה - מאפים מתוקים אישיים בתוספת שוקולד לבן שכיף לנשנש ליד הקפה
קרין גורן מכינה מאפה בצק עלים עם ריבה - מאפים מתוקים אישיים בתוספת שוקולד לבן שכיף לנשנש ליד הקפה
  • קרין גורן
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • פחמימות
    25 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 128.1 קק״ל 1280.7 קק״ל
    פחמימות 24.9 גרם 249.4 גרם
    שומן 2.7 גרם 26.7 גרם
    נתרן 23.0 מ״ג 229.6 מ״ג
    חלבון 1.2 גרם 11.9 גרם
    סיבים תזונתיים 0.4 גרם 3.6 גרם
    שומן רווי 1.1 גרם 11.5 גרם
    כולסטרול 26.4 מ״ג 263.9 מ״ג
    סידן 19.1 מ״ג 191.3 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 2.8 מ״ג
    אשלגן 46.4 מ״ג 464.1 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 1.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • פחמימות
    25 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 128.1 קק״ל 1280.7 קק״ל
    פחמימות 24.9 גרם 249.4 גרם
    שומן 2.7 גרם 26.7 גרם
    נתרן 23.0 מ״ג 229.6 מ״ג
    חלבון 1.2 גרם 11.9 גרם
    סיבים תזונתיים 0.4 גרם 3.6 גרם
    שומן רווי 1.1 גרם 11.5 גרם
    כולסטרול 26.4 מ״ג 263.9 מ״ג
    סידן 19.1 מ״ג 191.3 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 2.8 מ״ג
    אשלגן 46.4 מ״ג 464.1 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 1.1 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
ארוחה חלבית
קרין גורן
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus
הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מפשירים את הבצק לפי הוראות היצרן.
  2. מחממים את התנור ל-170 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה.
  3. פותחים את הבצק על משטח העבודה, חוצים לרוחב וחותכים ל-10 ריבועים שווים. בעזרת סכין חותכים בכל ריבוע מסגרת פנימית שבה שתי פינות מנוגדות עדיין מחוברות, ושתי הפינות האחרות חתוכות. מקפלים ומשחילים פינה חתוכה אחת מתחת לשנייה. מסדרים על גבי התבנית ומניחים כף של הקונפיטורה במרכז.
  4. מברישים את מסגרת הבצק בביצה טרופה, מקפידים למרוח רק מלמעלה ולא לעבור את השוליים. מפזרים מעל את הסוכר והשקדים הפרוסים.
  5. אופים כ-25 דקות להזהבה. מצננים חלקית.
  6. ממיסים את השוקולד הלבן במיקרוגל או על באן מרי. אם השוקולד סמיך מדי, מדללים בטיפה שמן צמחי ומערבבים לאיחוד.
  7. מזלפים פסי שוקולד לבן מעל כל מאפה בעזרת כף באופן חופשי, מקשטים במעט אבקת סוכר ומגישים.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
מאפה בצק עלים עם ריבה, שקדים ושוקולד לבן

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות