מנה זריזה ומעולה: נודלס מוקפץ עם בקר וברוקולי ברוטב מעלף
בתוך חצי שעה תזללו ארוחה מפנקת! נודלס מוקפץ עם רצועות בקר וברוקולי ברוטב מעולה שיימצא אצלכם מקום של כבוד במוקפצים!
בתוך חצי שעה תזללו ארוחה מפנקת! נודלס מוקפץ עם רצועות בקר וברוקולי ברוטב מעולה שיימצא אצלכם מקום של כבוד במוקפצים!
- תמרה אהרוני
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 718.8 קק״ל 2156.5 קק״לפחמימות 81.2 גרם 243.5 גרםסוכר 39.7 גרם 119.2 גרםשומן 20.6 גרם 61.8 גרםנתרן 693.3 מ״ג 2080.0 מ״גחלבון 50.8 גרם 152.3 גרםסיבים תזונתיים 1.4 גרם 4.2 גרםשומן רווי 1.0 גרם 2.9 גרםכולסטרול 21.3 מ״ג 63.8 מ״גסידן 53.8 מ״ג 161.5 מ״גברזל 1.6 מ״ג 4.7 מ״גאשלגן 125.3 מ״ג 376.0 מ״גאבץ 1.0 מ״ג 3.0 מ״גסגור
-
מרכיבים7
-
הכנה 10 דק׳כולל 29 דק׳
-
פחמימות81 גרם
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 718.8 קק״ל 2156.5 קק״לפחמימות 81.2 גרם 243.5 גרםסוכר 39.7 גרם 119.2 גרםשומן 20.6 גרם 61.8 גרםנתרן 693.3 מ״ג 2080.0 מ״גחלבון 50.8 גרם 152.3 גרםסיבים תזונתיים 1.4 גרם 4.2 גרםשומן רווי 1.0 גרם 2.9 גרםכולסטרול 21.3 מ״ג 63.8 מ״גסידן 53.8 מ״ג 161.5 מ״גברזל 1.6 מ״ג 4.7 מ״גאשלגן 125.3 מ״ג 376.0 מ״גאבץ 1.0 מ״ג 3.0 מ״גסגור
אין כמו להכין ארוחת צהרים או ערב, במיוחד באמצע שבוע עמוס, עם קיצורי דרך שמאפשרים הכנה מהירה ופשוטה מבלי לוותר על הטעם. קבלו מוקפץ נודלס עם בשר וברוקולי בנוסח אסייתי – טעים, בריא ובמשביע.
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 7 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 29 דק׳ | קלוריות 719 | כמות מנות 3 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1 בקבוק רוטב אסייתי למוקפץ
-
500 גרם שייטל בקרדק
-
2 ראשי ברוקולי
-
1 ראש שום
-
1 כף שורש ג’ינג’ר
-
220 גרם אטריות ביצים
-
4 כפות שמן קנולההחלפה לשמן זיתחזרה לשמן קנולה2 כפות שמן זית
אופן הכנה
- חותכים את הבשר לרצועות ומשרים אותו בקערה ברוטב האסייתי.
- מכינים את הנודלס לפי הוראות היצרן, מסננים ושומרים בצד.
- מחממים מעט שמן בווק, מטגנים קלות את הבשר כדקה-שתיים ומעבירים לצלחת. לאשוטפים את הווק.
- מפרידים את הברוקולי לפרחים וחולטים אותם 5 דקות בקערה עם מים רותחים. מסננים.
- קוצצים את שיני השום ומגררים את הג’ינג’ר.
- מטגנים בווק את השום להזהבה קלה כ-2 דקות. מוסיפים את הג’ינג’ר והברוקולי וממשיכים להקפיץ כ-4 דקות. מוסיפים את הבשר והנודלס, מערבבים היטב ומוסיפים למוקפץ עוד רוטב אסייתי לפי הטעם. מבשלים עוד 3-5 דקות תוך כדי ערבוב, וכשכל התבשיל מצופה ברוטב מגישים. בתאבון!
אופן הכנה
- חותכים את הבשר לרצועות ומשרים אותו בקערה ברוטב האסייתי.
- מכינים את הנודלס לפי הוראות היצרן, מסננים ושומרים בצד.
- מחממים מעט שמן בווק, מטגנים קלות את הבשר כדקה-שתיים ומעבירים לצלחת. לאשוטפים את הווק.
- מפרידים את הברוקולי לפרחים וחולטים אותם 5 דקות בקערה עם מים רותחים. מסננים.
- קוצצים את שיני השום ומגררים את הג’ינג’ר.
- מטגנים בווק את השום להזהבה קלה כ-2 דקות. מוסיפים את הג’ינג’ר והברוקולי וממשיכים להקפיץ כ-4 דקות. מוסיפים את הבשר והנודלס, מערבבים היטב ומוסיפים למוקפץ עוד רוטב אסייתי לפי הטעם. מבשלים עוד 3-5 דקות תוך כדי ערבוב, וכשכל התבשיל מצופה ברוטב מגישים. בתאבון!
בשיתוף עם "הייסנס"
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן