ממתק שוקולד בשלושה צבעים

ממתק שוקולד בשלושה צבעים זה ממתק מקסים, טעים, ללא גלוטן וממש פשוט להכנה, עם שני שוקולדים ופיסטוקים. מתאים גם בתור קינוח פסח מפנק
ממתק שוקולד בשלושה צבעים זה ממתק מקסים, טעים, ללא גלוטן וממש פשוט להכנה, עם שני שוקולדים ופיסטוקים. מתאים גם בתור קינוח פסח מפנק
  • קרין גורן
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 4 שעות ו-30 דק׳
  • פחמימות
    483 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 4095.8 קק״ל 4095.8 קק״ל
    פחמימות 483.2 גרם 483.2 גרם
    שומן 218.2 גרם 218.2 גרם
    נתרן 717.5 מ״ג 717.5 מ״ג
    חלבון 70.6 גרם 70.6 גרם
    סיבים תזונתיים 22.7 גרם 22.7 גרם
    שומן רווי 120.7 גרם 120.7 גרם
    כולסטרול 288.5 מ״ג 288.5 מ״ג
    סידן 1742.2 מ״ג 1742.2 מ״ג
    ברזל 17.6 מ״ג 17.6 מ״ג
    אשלגן 3949.4 מ״ג 3949.4 מ״ג
    אבץ 12.8 מ״ג 12.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 4 שעות ו-30 דק׳
  • פחמימות
    483 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 4095.8 קק״ל 4095.8 קק״ל
    פחמימות 483.2 גרם 483.2 גרם
    שומן 218.2 גרם 218.2 גרם
    נתרן 717.5 מ״ג 717.5 מ״ג
    חלבון 70.6 גרם 70.6 גרם
    סיבים תזונתיים 22.7 גרם 22.7 גרם
    שומן רווי 120.7 גרם 120.7 גרם
    כולסטרול 288.5 מ״ג 288.5 מ״ג
    סידן 1742.2 מ״ג 1742.2 מ״ג
    ברזל 17.6 מ״ג 17.6 מ״ג
    אשלגן 3949.4 מ״ג 3949.4 מ״ג
    אבץ 12.8 מ״ג 12.8 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
ממתקים
קרין גורן
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. שמים את השוקולד הלבן בקערה ומוסיפים מחצית מכמות החמאה וחצי פחית חלב מרוכז.
  2. שמים את השוקולד המריר בקערה נפרדת ומוסיפים את המחצית הנותרת של החמאה והחלב המרוכז. מחממים במיקרוגל כל קערה בנפרד, למשך דקה בערך, עד להמסה. מערבבים היטב .אפשר גם לחמם בנפרד כל תערובת בסיר על אש נמוכה.
  3. מעבירים את תערובת השוקולד המריר לתבנית ומורחים אותה כך שתכסה את כל תחתית התבנית. מפזרים מעל פיסטוקים ומשטחים מעל את תערובת השוקולד הלבן.
  4. מעבירים למקפיא ל-4 שעות, עד שהממתק מתקשה.
  5. מוציאים מהתבנית (נעזרים בנייר האפייה), מניחים על קרש חיתוך ופורסים לריבועים קטנים (מחממים מעט את הסכין במים רותחים ומנגבים, לפי הצורך). שומרים במקפיא ומגישים קפוא.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
ממתק שוקולד בשלושה צבעים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות