מלבי קוקוס בקלי קלות
מי אמר שמלבי חייב להיות חלבי? עז תלם מכין מלבי קוקוס פרווה, שמכינים בכלום עבודה. קינוח מושלם לכל ארוחה בשרית או כשסתם מתחשק משהו מתוק שאפשר לשלוף מהמקרר
מי אמר שמלבי חייב להיות חלבי? עז תלם מכין מלבי קוקוס פרווה, שמכינים בכלום עבודה. קינוח מושלם לכל ארוחה בשרית או כשסתם מתחשק משהו מתוק שאפשר לשלוף מהמקרר
- עז תלם
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 45.4 קק״ל 363.3 קק״לפחמימות 9.2 גרם 73.7 גרםשומן 0.6 גרם 5.0 גרםנתרן 11.1 מ״ג 88.5 מ״גחלבון 0.3 גרם 2.6 גרםסיבים תזונתיים 0.1 גרם 0.7 גרםשומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 0.8 מ״ג 6.4 מ״גברזל 0.1 מ״ג 0.4 מ״גאשלגן 0.3 מ״ג 2.4 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסגור
-
מרכיבים8
-
הכנה 15 דק׳כולל 3 שעות
-
פחמימות9 גרם
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 45.4 קק״ל 363.3 קק״לפחמימות 9.2 גרם 73.7 גרםשומן 0.6 גרם 5.0 גרםנתרן 11.1 מ״ג 88.5 מ״גחלבון 0.3 גרם 2.6 גרםסיבים תזונתיים 0.1 גרם 0.7 גרםשומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 0.8 מ״ג 6.4 מ״גברזל 0.1 מ״ג 0.4 מ״גאשלגן 0.3 מ״ג 2.4 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 8 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 3 שעות | קלוריות 45 | כמות מנות 8 |
---|
מצרכים
מצרכים
הגשה
-
או סירופ פטל
-
1 חופן קוקוס טחון
-
1 חופן בוטנים קלוייםאו פיסטוקים
אופן הכנה
- שמים את המים והקורנפלור בקערה קטנה. מערבבים היטב עם אצבעות הידיים עד שלא מרגישים יותר גושי קורנפלור.
- מנערים היטב את מיכלי קרם הקוקוס ושופכים לסיר קטן. מוסיפים את תערובת המים והקורנפלור, מי הורדים והסוכר. מביאים לרתיחה מעל להבה בינונית תוך כדי בחישה. תוך כדי הבישול הנוזל יסמיך, ולכן חשוב לערבב בכל הצדדים של הסיר וגם להקפיד ששום דבר לא נדבק לתחתית.
- לאחר הרתיחה מבשלים עוד 2 דקות נוספות על להבה בינונית-נמוכה, מערבבים היטב תוך כדי.
- יוצקים את תערובת המלבי לצנצנות או כלי הגשה קטנים. מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר ל-3 שעות לפחות או עד התייצבות (עדיף למשך הלילה). ניתן לשמור בקירור 4-5 ימים.
- כשמוכנים להגיש, מפזרים מעל כל מלבי סירופ/רכז רימונים, פיסטוקים ו/או קוקוס אם אוהבים.
הפקה מסחרית עבור חברת מזרח ומערב
אופן הכנה
- שמים את המים והקורנפלור בקערה קטנה. מערבבים היטב עם אצבעות הידיים עד שלא מרגישים יותר גושי קורנפלור.
- מנערים היטב את מיכלי קרם הקוקוס ושופכים לסיר קטן. מוסיפים את תערובת המים והקורנפלור, מי הורדים והסוכר. מביאים לרתיחה מעל להבה בינונית תוך כדי בחישה. תוך כדי הבישול הנוזל יסמיך, ולכן חשוב לערבב בכל הצדדים של הסיר וגם להקפיד ששום דבר לא נדבק לתחתית.
- לאחר הרתיחה מבשלים עוד 2 דקות נוספות על להבה בינונית-נמוכה, מערבבים היטב תוך כדי.
- יוצקים את תערובת המלבי לצנצנות או כלי הגשה קטנים. מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר ל-3 שעות לפחות או עד התייצבות (עדיף למשך הלילה). ניתן לשמור בקירור 4-5 ימים.
- כשמוכנים להגיש, מפזרים מעל כל מלבי סירופ/רכז רימונים, פיסטוקים ו/או קוקוס אם אוהבים.
הפקה מסחרית עבור חברת מזרח ומערב
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (3)
היי מתכון מעולה! בפעם הראשונה שעשיתי יצא מצויין ובפעמים הבאות המלבי לא התייצב. עשיתי בדיוק אותו הדבר.. מה יכולה להיות הטעות?
היי, היות שאין לנו עוד פרטים נשאל כמה שאלות: אולי החלפת סוג קורנפלור? אולי בישלת פחות זמן? ואולי המלבי שהה פחות זמן במקרר טרם אכילתו?
היי , מתכון מעולה!