-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 578.0 קק״ל 3468.0 קק״לפחמימות 50.4 גרם 302.4 גרםשומן 29.8 גרם 178.6 גרםנתרן 1157.2 מ״ג 6943.4 מ״גחלבון 15.7 גרם 94.2 גרםסיבים תזונתיים 2.0 גרם 12.2 גרםשומן רווי 15.4 גרם 92.1 גרםכולסטרול 65.0 מ״ג 390.2 מ״גסידן 369.2 מ״ג 2215.3 מ״גברזל 1.7 מ״ג 9.9 מ״גאשלגן 149.7 מ״ג 898.4 מ״גאבץ 1.1 מ״ג 6.7 מ״גסגור
-
מרכיבים7
-
הכנה 20 דק׳כולל 40 דק׳
-
פחמימות50 גרם
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 578.0 קק״ל 3468.0 קק״לפחמימות 50.4 גרם 302.4 גרםשומן 29.8 גרם 178.6 גרםנתרן 1157.2 מ״ג 6943.4 מ״גחלבון 15.7 גרם 94.2 גרםסיבים תזונתיים 2.0 גרם 12.2 גרםשומן רווי 15.4 גרם 92.1 גרםכולסטרול 65.0 מ״ג 390.2 מ״גסידן 369.2 מ״ג 2215.3 מ״גברזל 1.7 מ״ג 9.9 מ״גאשלגן 149.7 מ״ג 898.4 מ״גאבץ 1.1 מ״ג 6.7 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 7 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 40 דק׳ | קלוריות 578 | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים
מאפה
-
1 חבילה מלאווח
-
1 חבילה גבינת ריקוטה מלוחה
-
1 כוס גבינת מוצרלה
-
1 ביצה M
-
1 חופן טבעות זיתים
קישוט
-
1 חופן שומשום
אופן הכנה
- מחממים את התנור ל-180 מעלות. משמנים קלות את נייר האפייה בתרסיס השמן. מוציאים את המלוואח מהמקפיא 10 דקות לפני ההכנה. מפרידים את הביצה לחלבון וחלמון.
- מניחים את המלאווח על נייר האפייה.
- מערבבים בקערה את גבינת הריקוטה, גבינת המוצרלה והחלמון. מורחים כף גדושה של המלית על המלאווח. מפזרים את הזיתים בהיקף.
- הופכים קערה קטנה, לוחצים לסימון אמצע המלאווח ומסירים אותה. חותכים את המרכז (עד סימון הספל) ל-8 משולשים, כמו שחותכים פיצה. מרימים כל משולש ומניחים על ההיקף.
- מברישים בחלבון ומפזרים מעל את השומשום. מעבירים עם נייר האפייה לתבנית התנור ואופים 20 דקות להשחמה.
אופן הכנה
- מחממים את התנור ל-180 מעלות. משמנים קלות את נייר האפייה בתרסיס השמן. מוציאים את המלוואח מהמקפיא 10 דקות לפני ההכנה. מפרידים את הביצה לחלבון וחלמון.
- מניחים את המלאווח על נייר האפייה.
- מערבבים בקערה את גבינת הריקוטה, גבינת המוצרלה והחלמון. מורחים כף גדושה של המלית על המלאווח. מפזרים את הזיתים בהיקף.
- הופכים קערה קטנה, לוחצים לסימון אמצע המלאווח ומסירים אותה. חותכים את המרכז (עד סימון הספל) ל-8 משולשים, כמו שחותכים פיצה. מרימים כל משולש ומניחים על ההיקף.
- מברישים בחלבון ומפזרים מעל את השומשום. מעבירים עם נייר האפייה לתבנית התנור ואופים 20 דקות להשחמה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן