מיני פנקייקים ברוטב פירות יער
ארוחת בוקר מושלמת לימי שבת או לחופש הגדול: פנקייקים ברוטב פירות יער ביתי שמכינים ב-10 דקות. מנה שילדים אוהבים במיוחד (וגם מבוגרים)
ארוחת בוקר מושלמת לימי שבת או לחופש הגדול: פנקייקים ברוטב פירות יער ביתי שמכינים ב-10 דקות. מנה שילדים אוהבים במיוחד (וגם מבוגרים)
- עז תלם
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 56.6 קק״ל 2262.2 קק״לפחמימות 7.8 גרם 313.2 גרםשומן 4.5 גרם 179.6 גרםנתרן 164.2 מ״ג 6568.0 מ״גחלבון 3.7 גרם 146.6 גרםסיבים תזונתיים 2.2 גרם 87.8 גרםשומן רווי 3.3 גרם 133.3 גרםכולסטרול 26.3 מ״ג 1050.6 מ״גסידן 22.0 מ״ג 878.2 מ״גברזל 2.2 מ״ג 86.5 מ״גאשלגן 138.8 מ״ג 5552.5 מ״גאבץ 2.2 מ״ג 89.3 מ״גסגור
-
מרכיבים13
-
הכנה 10 דק׳כולל 25 דק׳
-
פחמימות8 גרם
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 56.6 קק״ל 2262.2 קק״לפחמימות 7.8 גרם 313.2 גרםשומן 4.5 גרם 179.6 גרםנתרן 164.2 מ״ג 6568.0 מ״גחלבון 3.7 גרם 146.6 גרםסיבים תזונתיים 2.2 גרם 87.8 גרםשומן רווי 3.3 גרם 133.3 גרםכולסטרול 26.3 מ״ג 1050.6 מ״גסידן 22.0 מ״ג 878.2 מ״גברזל 2.2 מ״ג 86.5 מ״גאשלגן 138.8 מ״ג 5552.5 מ״גאבץ 2.2 מ״ג 89.3 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 13 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 25 דק׳ | קלוריות 57 | כמות מנות 40 |
---|
מצרכים
מצרכים
אופן הכנה
- מכינים את הרוטב: שמים את פירות היער בסיר קטן יחד עם הסוכר ותמצית הווניל.
- מבשלים על להבה בינונית עד שהתערובת מגירה נוזלים ומבעבעת ומתקבל רוטב סמיך שאפשר לשפוך. טועמים, ומוסיפים עוד סוכר לפי הטעם.
- מכינים את הפנקייק: מערבבים בקערה את כל הרכיבים היבשים לתערובת אחידה.
- מערבבים את הרכיבים הרטובים בכלי נפרד, ואז מוסיפים אותם אל החומרים היבשים.
- טורפים מעט עד שמתקבלת בלילה אחידה.
- מחממים מחבת על להבה בינונית ומשמנים בעזרת תרסיס השמן. לוקחים כף מהתערובת ומניחים בעדינות במחבת, וכך יוצרים עוד 4-5 פנקייקים.
- מטגנים על צד אחד בערך 2 דקות - עד שרואים בועות שעולות לפני השטח ופני החלק התחתון הזהיבו. הופכים בזהירות ומטגנים על הצד השני דקה נוספת - עד להזהבה.
- מוציאים לצלחת וחוזרים על הפעולה עם שאר הבלילה. מגישים עם רוטב פירות היער ומעט שמנת חמוצה אם אוהבים.
אופן הכנה
- מכינים את הרוטב: שמים את פירות היער בסיר קטן יחד עם הסוכר ותמצית הווניל.
- מבשלים על להבה בינונית עד שהתערובת מגירה נוזלים ומבעבעת ומתקבל רוטב סמיך שאפשר לשפוך. טועמים, ומוסיפים עוד סוכר לפי הטעם.
- מכינים את הפנקייק: מערבבים בקערה את כל הרכיבים היבשים לתערובת אחידה.
- מערבבים את הרכיבים הרטובים בכלי נפרד, ואז מוסיפים אותם אל החומרים היבשים.
- טורפים מעט עד שמתקבלת בלילה אחידה.
- מחממים מחבת על להבה בינונית ומשמנים בעזרת תרסיס השמן. לוקחים כף מהתערובת ומניחים בעדינות במחבת, וכך יוצרים עוד 4-5 פנקייקים.
- מטגנים על צד אחד בערך 2 דקות - עד שרואים בועות שעולות לפני השטח ופני החלק התחתון הזהיבו. הופכים בזהירות ומטגנים על הצד השני דקה נוספת - עד להזהבה.
- מוציאים לצלחת וחוזרים על הפעולה עם שאר הבלילה. מגישים עם רוטב פירות היער ומעט שמנת חמוצה אם אוהבים.
הערות
- חשוב לא לערבב את בלילת הפנקייק יותר מדי כדי שהפנקייקים יצאו עדינים. אם הבלילה סמיכה מדי, מוסיפים מעט חלב
- אפשר להכין את הפנקייקס בכל גודל שרוצים
הערות
- חשוב לא לערבב את בלילת הפנקייק יותר מדי כדי שהפנקייקים יצאו עדינים. אם הבלילה סמיכה מדי, מוסיפים מעט חלב
- אפשר להכין את הפנקייקס בכל גודל שרוצים
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן