המבורגר דגים עם איולי אריסה

שי-לי ליפא מכינה מיני המבורגר דגים בלחמנייה, שדרוג מגניב לקציצת ההמבורגר הרגילה. מגישים עם איולי פיקנטי ונהנים מארוחה טעימה
שי-לי ליפא מכינה מיני המבורגר דגים בלחמנייה, שדרוג מגניב לקציצת ההמבורגר הרגילה. מגישים עם איולי פיקנטי ונהנים מארוחה טעימה
  • שי-לי ליפא
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    20
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • פחמימות
    3 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 509.8 קק״ל 4078.7 קק״ל
    פחמימות 2.5 גרם 20.2 גרם
    שומן 47.9 גרם 383.0 גרם
    נתרן 496.8 מ״ג 3974.2 מ״ג
    חלבון 19.1 גרם 152.7 גרם
    סיבים תזונתיים 0.3 גרם 2.8 גרם
    שומן רווי 6.7 גרם 53.8 גרם
    כולסטרול 113.4 מ״ג 906.9 מ״ג
    סידן 29.7 מ״ג 237.3 מ״ג
    ברזל 26.6 מ״ג 212.8 מ״ג
    אשלגן 301.4 מ״ג 2411.5 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 2.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    20
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • פחמימות
    3 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 509.8 קק״ל 4078.7 קק״ל
    פחמימות 2.5 גרם 20.2 גרם
    שומן 47.9 גרם 383.0 גרם
    נתרן 496.8 מ״ג 3974.2 מ״ג
    חלבון 19.1 גרם 152.7 גרם
    סיבים תזונתיים 0.3 גרם 2.8 גרם
    שומן רווי 6.7 גרם 53.8 גרם
    כולסטרול 113.4 מ״ג 906.9 מ״ג
    סידן 29.7 מ״ג 237.3 מ״ג
    ברזל 26.6 מ״ג 212.8 מ״ג
    אשלגן 301.4 מ״ג 2411.5 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 2.2 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
אוכל שילדים אוהבים
שי-לי ליפא
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus
הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מגרדים את קליפת הלימון וסוחטים את מיץ. קוצצים את השום, הנענע והפטרוזיליה.
  2. מכינים את האיולי: מערבלים במעבד המזון את החלמונים, האריסה, החרדל, מיץ הלימון, השום והמלח לתערובת אחידה. מזלפים את השמנים בהדרגה, תוך כדי ערבול, עד לקבלת מרקם סמיך. אם סמיך מדי, מוסיפים מעט מיץ לימון או מים.
  3. מכינים את ההמבורגרים: מערבבים בקערה את כל הרכיבים. לשים כדקה כדי שההמבורגרים יהיו יציבים בטיגון. טועמים ומתקנים את התיבול.
  4. יוצרים 10-8 קציצות פחוסות ומהודקות (אפשר להיעזר ברינג - טבעת מתכת בקוטר 8 ס”מ).
  5. מחממים את השמן במחבת על להבה בינונית. מברישים את ההמבורגרים בשמן הזית ומטגנים 3-2 דקות מכל צד עד שהם זהובים ומוכנים.
  6. מגישים את ההמבורגרים בלחמניות עם האיולי.

הערות

  • מכמות המצרכים שבמתכון האיולי מתקבלות 1 ו-1/2 כוסות של הרוטב. ניתן לשמור את האיולי בצנצנת אטומה במקרר עד 3 ימים

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
המבורגר דגים עם איולי אריסה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות