מוקפץ אטריות אורז עם בקר וירקות

מנת נודלס מושלמת של מוקפץ אטריות אורז שמכינים ב-10 דקות, עם רצועות סינטה, מלא ירקות ורוטב אסייתי משגע שמקפיץ את כל המנה. חופשה בתאילנד בלי לצאת מהבית
מנת נודלס מושלמת של מוקפץ אטריות אורז שמכינים ב-10 דקות, עם רצועות סינטה, מלא ירקות ורוטב אסייתי משגע שמקפיץ את כל המנה. חופשה בתאילנד בלי לצאת מהבית
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • פחמימות
    14 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 364.3 קק״ל 1457.1 קק״ל
    פחמימות 14.3 גרם 57.1 גרם
    שומן 14.7 גרם 58.7 גרם
    נתרן 541.9 מ״ג 2167.8 מ״ג
    חלבון 44.1 גרם 176.2 גרם
    סיבים תזונתיים 1.5 גרם 5.8 גרם
    שומן רווי 1.9 גרם 7.7 גרם
    כולסטרול 10.0 מ״ג 40.0 מ״ג
    סידן 58.7 מ״ג 234.7 מ״ג
    ברזל 1.7 מ״ג 6.7 מ״ג
    אשלגן 506.5 מ״ג 2026.1 מ״ג
    אבץ 1.5 מ״ג 6.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • פחמימות
    14 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 364.3 קק״ל 1457.1 קק״ל
    פחמימות 14.3 גרם 57.1 גרם
    שומן 14.7 גרם 58.7 גרם
    נתרן 541.9 מ״ג 2167.8 מ״ג
    חלבון 44.1 גרם 176.2 גרם
    סיבים תזונתיים 1.5 גרם 5.8 גרם
    שומן רווי 1.9 גרם 7.7 גרם
    כולסטרול 10.0 מ״ג 40.0 מ״ג
    סידן 58.7 מ״ג 234.7 מ״ג
    ברזל 1.7 מ״ג 6.7 מ״ג
    אשלגן 506.5 מ״ג 2026.1 מ״ג
    אבץ 1.5 מ״ג 6.0 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
ארוחות ערב
מערכת Foody
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מבשלים את אטריות האורז על פי ההוראות על גבי האריזה. מסננים, מערבבים עם 2 כפות מים ומניחים בצד.
  2. בינתיים חותכים את הבצל לרצועות, את שיני השום לפרוסות, את הברוקולי מפרידים לפרחים קטנים, את הקישואים חותכים לקוביות או פרוסות ואת אפונת השלג למקטעים של 3 ס”מ.
  3. חותכים את בשר הסינטה לרצועות דקות.
  4. מחממים את השמן בווק או מחבת גדולה ומטגנים את הבצל במשך 5 דקות.
  5. מוסיפים את הבשר והשום ומטגנים על אש גבוהה תוך כדי ערבוב, במשך 3-5 דקות.
  6. מוסיפים את הברוקולי, הקישוא ואפונת השלג וממשיכים לטגן במשך 5-7 דקות נוספות.
  7. מזלפים מעל את רוטב הטריאקי, רוטב הסויה ושמן השומשום ומערבבים.
  8. מוסיפים את אטריות האורז וממשיכים לבשל, תוך כדי ערבוב, במשך 3 דקות.
  9. מעבירים את המנה לצלחת הגשה, מזלפים מעל מעט שמן צ’ילי ומקשטים בבוטנים קצוצים ועלי כוסברה.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
מוקפץ אטריות אורז עם בקר וירקות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות