מוס שוקולד וגרניטה קפה

מוס שוקולד וגרניטה קפה זה קינוח כוסות קיצי ומרענן שמורכב משכבת מוס שוקולד עשיר ומפנק, גרניטה קפה קרירה וקצפת אוורירית מושלמת
מוס שוקולד וגרניטה קפה זה קינוח כוסות קיצי ומרענן שמורכב משכבת מוס שוקולד עשיר ומפנק, גרניטה קפה קרירה וקצפת אוורירית מושלמת
  • קרין גורן
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 40 דק׳
    כולל 3 שעות
  • פחמימות
    50 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 917.3 קק״ל 5503.5 קק״ל
    פחמימות 50.2 גרם 301.3 גרם
    שומן 53.2 גרם 319.0 גרם
    נתרן 189.8 מ״ג 1138.8 מ״ג
    חלבון 8.7 גרם 52.5 גרם
    סיבים תזונתיים 5.3 גרם 32.0 גרם
    שומן רווי 32.7 גרם 196.1 גרם
    כולסטרול 190.4 מ״ג 1142.6 מ״ג
    סידן 117.3 מ״ג 703.5 מ״ג
    ברזל 5.0 מ״ג 29.8 מ״ג
    אשלגן 512.5 מ״ג 3075.2 מ״ג
    אבץ 2.4 מ״ג 14.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 40 דק׳
    כולל 3 שעות
  • פחמימות
    50 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 917.3 קק״ל 5503.5 קק״ל
    פחמימות 50.2 גרם 301.3 גרם
    שומן 53.2 גרם 319.0 גרם
    נתרן 189.8 מ״ג 1138.8 מ״ג
    חלבון 8.7 גרם 52.5 גרם
    סיבים תזונתיים 5.3 גרם 32.0 גרם
    שומן רווי 32.7 גרם 196.1 גרם
    כולסטרול 190.4 מ״ג 1142.6 מ״ג
    סידן 117.3 מ״ג 703.5 מ״ג
    ברזל 5.0 מ״ג 29.8 מ״ג
    אשלגן 512.5 מ״ג 3075.2 מ״ג
    אבץ 2.4 מ״ג 14.1 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
קינוחים
קרין גורן
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

מוס שוקולד

גרניטה

קצפת

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מכינים את מוס השוקולד: מפרידים ביצים. ממיסים שוקולד (במיקרוגל או מעל סיר אדים). מוסיפים חלמונים ומערבבים לתערובת אחידה. מוסיפים את הברנדי. במיקסר מקציפים שמנת מתוקה לקצפת רכה. בקערת מיקסר נקייה מקציפים את החלבונים עם סוכר ומלח. מקפלים את השמנת המוקצפת לתערובת השוקולד. מוסיפים את קצף החלבונים ומקפלים למוס אחיד. ממלאים כוסות אישיות במוס עד מחצית הגובה ומניחים במקרר.
  2. מכינים את הגרניטה: מערבבים קפה, מים חמים וסוכר. מצננים מעט ומוסיפים את הרום. מערבבים, יוצקים לתבנית קטנה ומקפיאים. כל חצי שעה מערבבים וכותשים במזלג את התערובת, עד לקבלת מירקם של ברד.
  3. מכינים את השנטילי: מקציפים את השמנת והסוכר לקצפת רכה מאוד במרקם של יוגורט
  4. הרכבת המנה: מוציאים מהמקרר את הכוסות עם המוס. מניחים מעל המוס שכבה דקה של גרניטה ומעליה כף של שנטילי. מפדרים במעט קקאו ומגישים מייד.

הערות

  • אפשר להחליף את הברנדי בקוניאק.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
מוס שוקולד וגרניטה קפה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות