מוס שוקולד קלאסי של ישראל אהרוני
מי לא אוהב מוס שוקולד? השף ישראל אהרוני מלמד כיצד להכין מוס שוקולד קלאסי, טעים ואוורירי בזריזות ומחמישה רכיבים בלבד. הכינו את הכפיות!
מי לא אוהב מוס שוקולד? השף ישראל אהרוני מלמד כיצד להכין מוס שוקולד קלאסי, טעים ואוורירי בזריזות ומחמישה רכיבים בלבד. הכינו את הכפיות!
- ישראל אהרוני
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 676.5 קק״ל 2705.8 קק״לפחמימות 41.9 גרם 167.5 גרםשומן 51.7 גרם 206.9 גרםנתרן 95.6 מ״ג 382.5 מ״גחלבון 12.2 גרם 49.0 גרםסיבים תזונתיים 5.0 גרם 20.0 גרםשומן רווי 31.2 גרם 125.0 גרםכולסטרול 335.7 מ״ג 1342.7 מ״גסידן 83.4 מ״ג 333.5 מ״גברזל 5.4 מ״ג 21.6 מ״גאשלגן 479.4 מ״ג 1917.6 מ״גאבץ 2.4 מ״ג 9.7 מ״גסגור
-
מרכיבים7
-
הכנה 30 דק׳כולל שעתיים
-
פחמימות42 גרם
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 676.5 קק״ל 2705.8 קק״לפחמימות 41.9 גרם 167.5 גרםשומן 51.7 גרם 206.9 גרםנתרן 95.6 מ״ג 382.5 מ״גחלבון 12.2 גרם 49.0 גרםסיבים תזונתיים 5.0 גרם 20.0 גרםשומן רווי 31.2 גרם 125.0 גרםכולסטרול 335.7 מ״ג 1342.7 מ״גסידן 83.4 מ״ג 333.5 מ״גברזל 5.4 מ״ג 21.6 מ״גאשלגן 479.4 מ״ג 1917.6 מ״גאבץ 2.4 מ״ג 9.7 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 7 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל שעתיים | קלוריות 677 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
מוס שוקולד
-
250 גרם שוקולד מריר
-
150 גרם חמאה
-
4 ביצים L
אופן הכנה
- שוברים את השוקולד לקוביות. חותכים את החמאה לקוביות. מפרידים את הביצים.
- ממיסים את השוקולד והחמאה במיקרוגל או על באן מרי. מוסיפים את הווניל ומערבבים לתערובת חלקה.
- מקציפים את החלבונים תוך כדי הוספה הדרגתית של הסוכר עד שמתקבל קצף יציב.
- לתוך קערת השוקולד מערבבים את החלמונים אחד אחד, עד שהם נבלעים בתערובת. מקפלים פנימה בעדינות את הקצף לתערובת אחידה.
- מעבירים את המוס לכלי הגשה ומקררים.
- לפני ההגשה מפזרים מעל דרך מסננת קטנה את הקקאו, מקשטים בתותים.
אופן הכנה
- שוברים את השוקולד לקוביות. חותכים את החמאה לקוביות. מפרידים את הביצים.
- ממיסים את השוקולד והחמאה במיקרוגל או על באן מרי. מוסיפים את הווניל ומערבבים לתערובת חלקה.
- מקציפים את החלבונים תוך כדי הוספה הדרגתית של הסוכר עד שמתקבל קצף יציב.
- לתוך קערת השוקולד מערבבים את החלמונים אחד אחד, עד שהם נבלעים בתערובת. מקפלים פנימה בעדינות את הקצף לתערובת אחידה.
- מעבירים את המוס לכלי הגשה ומקררים.
- לפני ההגשה מפזרים מעל דרך מסננת קטנה את הקקאו, מקשטים בתותים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובה (1)
יאמ