מה דעתכם על קרם ברולה פרווה בטעם מטורף?

הגיע הזמן לקינוח הכי שווה שיהיה גם פרווה. קבלו קרם ברולה פרווה בטעם אלוהי עם קרם וניל נמס בפה ושכבת קרמל קריספית מענגת. בלי מוצרי חלב בכלל!
הגיע הזמן לקינוח הכי שווה שיהיה גם פרווה. קבלו קרם ברולה פרווה בטעם אלוהי עם קרם וניל נמס בפה ושכבת קרמל קריספית מענגת. בלי מוצרי חלב בכלל!
  • neta
שמרו
כשר
43 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 3 שעות ו-5 דק׳
  • פחמימות
    33 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 129.0 קק״ל 774.0 קק״ל
    פחמימות 33.3 גרם 200.0 גרם
    שומן 0.0 גרם 0.0 גרם
    נתרן 227.8 מ״ג 1367.0 מ״ג
    חלבון 0.0 גרם 0.0 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 0.3 מ״ג 2.0 מ״ג
    ברזל 0.0 מ״ג 0.2 מ״ג
    אשלגן 0.7 מ״ג 4.0 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 3 שעות ו-5 דק׳
  • פחמימות
    33 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 129.0 קק״ל 774.0 קק״ל
    פחמימות 33.3 גרם 200.0 גרם
    שומן 0.0 גרם 0.0 גרם
    נתרן 227.8 מ״ג 1367.0 מ״ג
    חלבון 0.0 גרם 0.0 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 0.3 מ״ג 2.0 מ״ג
    ברזל 0.0 מ״ג 0.2 מ״ג
    אשלגן 0.7 מ״ג 4.0 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סגור

הקינוח הצרפתי המפורסם שכולל קרם וניל מעודן ומעליו קרמל מתפצח, הוא אחד האהובים ביותר, ובצדק! והפעם – קבלו אותו בלי מוצרי חלב בכלל.

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
ארוחה חלבית
neta
X

43 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus
הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מחממים את התנור לחום של 150 מעלות.
  2. מניחים 6 כלים אישיים של קרם ברולה בתוך תבנית עמוקה.
  3. ממלאים את התבנית הגדולה במים חמים עד חצי מגובה כלי הברולה.
  4. מכניסים לסיר את הסויה לבישול, רבע כוס סוכר והווניל, ומביאים לרתיחה. מערבבים תוך כדי עד שהסוכר נמס.

    קרם ברולה פרווה 4
    מכניסים לסיר את הסויה לבישול

  5. טורפים בקערה את החלמונים ורבע כוס הסוכר הנותרת.
  6. יוצקים את הסויה החמה בזילוף איטי לקערת החלמונים תוך כדי טריפה מתמדת.
  7. מעבירים את התערובת דרך מסננת.
  8. יוצקים את הבלילה המסוננת לתוך הכלים האישיים שבתבנית.

    קרם ברולה פרווה 6
    מפזרים על פני הקרם שכבה אחידה של סוכר

  9. אופים את הקרם במשך 35-45 דקות עד שהוא מתייצב בשוליים ועדיין קצת רך במרכז.
  10. מוציאים מהתנור, מצננים מחוץ למקרר לטמפרטורת החדר.
  11. מעבירים לקירור של לפחות שעתיים עד שהקרם יציב לגמרי.
  12. לפני הגשה מפזרים על פני הקרם שכבה אחידה של סוכר ושורפים בעזרת מבער עד שהוא מתקרמל.
שאלות ותשובות

חוללו לכם טקסט חסר משמעות בעברית המכיל מילים לפי נושא הפרויקט עליו אתם עובדים. 'לורם איפסום' הוא מלל שמשמש כממלא מקום ומיועד לבדיקת הפונט והלייאאוט שלכם והתאמתם למוצר הסופי.
איך מחולל הלורם־איפסומר עובד: רובוט של אאא מושך טקסט מויקיפדיה לפי הנושא שבחרתם, הטקסט עובר טרנספורמציה בעזרת טכנולוגיית חלל עתידנית, ואז מוצג כאן כטקסט־דמה לשימושכם היצירתי. נסו ותהנו.

1. שוברים ביצה לקערה ובודקים שהיא טובה.
2. בסיר מרתיחים מים ומוסיפים להם כף חומץ 5%.
3. כשהמים מגיעים לרתיחה מכניסים את הביצה בזהירות, באמצעות כף.
4. ממתינים 3 דקות - והביצה מוכנה.

לחץ כאן


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
מה דעתכם על קרם ברולה פרווה בטעם מטורף?

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות