מה דעתכם על קרם ברולה פרווה בטעם מטורף?
- neta
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 129.0 קק״ל 774.0 קק״לפחמימות 33.3 גרם 200.0 גרםשומן 0.0 גרם 0.0 גרםנתרן 227.8 מ״ג 1367.0 מ״גחלבון 0.0 גרם 0.0 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 0.3 מ״ג 2.0 מ״גברזל 0.0 מ״ג 0.2 מ״גאשלגן 0.7 מ״ג 4.0 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסגור
-
מרכיבים5
-
הכנה 15 דק׳כולל 3 שעות ו-5 דק׳
-
פחמימות33 גרם
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 129.0 קק״ל 774.0 קק״לפחמימות 33.3 גרם 200.0 גרםשומן 0.0 גרם 0.0 גרםנתרן 227.8 מ״ג 1367.0 מ״גחלבון 0.0 גרם 0.0 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 0.3 מ״ג 2.0 מ״גברזל 0.0 מ״ג 0.2 מ״גאשלגן 0.7 מ״ג 4.0 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסגור
הקינוח הצרפתי המפורסם שכולל קרם וניל מעודן ומעליו קרמל מתפצח, הוא אחד האהובים ביותר, ובצדק! והפעם – קבלו אותו בלי מוצרי חלב בכלל.
מרכיבים 5 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 3 שעות ו-5 דק׳ | קלוריות 129 | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1 כוס סוכר לבן
-
1 חלב קוקוס L
-
1/2 כפית מלח גס
-
1 יין אדום יבש L
-
1 חלב 3% L
אופן הכנה
- מחממים את התנור לחום של 150 מעלות.
- מניחים 6 כלים אישיים של קרם ברולה בתוך תבנית עמוקה.
- ממלאים את התבנית הגדולה במים חמים עד חצי מגובה כלי הברולה.
- מכניסים לסיר את הסויה לבישול, רבע כוס סוכר והווניל, ומביאים לרתיחה. מערבבים תוך כדי עד שהסוכר נמס.
- טורפים בקערה את החלמונים ורבע כוס הסוכר הנותרת.
- יוצקים את הסויה החמה בזילוף איטי לקערת החלמונים תוך כדי טריפה מתמדת.
- מעבירים את התערובת דרך מסננת.
- יוצקים את הבלילה המסוננת לתוך הכלים האישיים שבתבנית.
- אופים את הקרם במשך 35-45 דקות עד שהוא מתייצב בשוליים ועדיין קצת רך במרכז.
- מוציאים מהתנור, מצננים מחוץ למקרר לטמפרטורת החדר.
- מעבירים לקירור של לפחות שעתיים עד שהקרם יציב לגמרי.
- לפני הגשה מפזרים על פני הקרם שכבה אחידה של סוכר ושורפים בעזרת מבער עד שהוא מתקרמל.
אופן הכנה
- מחממים את התנור לחום של 150 מעלות.
- מניחים 6 כלים אישיים של קרם ברולה בתוך תבנית עמוקה.
- ממלאים את התבנית הגדולה במים חמים עד חצי מגובה כלי הברולה.
- מכניסים לסיר את הסויה לבישול, רבע כוס סוכר והווניל, ומביאים לרתיחה. מערבבים תוך כדי עד שהסוכר נמס.
- טורפים בקערה את החלמונים ורבע כוס הסוכר הנותרת.
- יוצקים את הסויה החמה בזילוף איטי לקערת החלמונים תוך כדי טריפה מתמדת.
- מעבירים את התערובת דרך מסננת.
- יוצקים את הבלילה המסוננת לתוך הכלים האישיים שבתבנית.
- אופים את הקרם במשך 35-45 דקות עד שהוא מתייצב בשוליים ועדיין קצת רך במרכז.
- מוציאים מהתנור, מצננים מחוץ למקרר לטמפרטורת החדר.
- מעבירים לקירור של לפחות שעתיים עד שהקרם יציב לגמרי.
- לפני הגשה מפזרים על פני הקרם שכבה אחידה של סוכר ושורפים בעזרת מבער עד שהוא מתקרמל.
חוללו לכם טקסט חסר משמעות בעברית המכיל מילים לפי נושא הפרויקט עליו אתם עובדים. 'לורם איפסום' הוא מלל שמשמש כממלא מקום ומיועד לבדיקת הפונט והלייאאוט שלכם והתאמתם למוצר הסופי.
איך מחולל הלורם־איפסומר עובד: רובוט של אאא מושך טקסט מויקיפדיה לפי הנושא שבחרתם, הטקסט עובר טרנספורמציה בעזרת טכנולוגיית חלל עתידנית, ואז מוצג כאן כטקסט־דמה לשימושכם היצירתי. נסו ותהנו.
1. שוברים ביצה לקערה ובודקים שהיא טובה.
2. בסיר מרתיחים מים ומוסיפים להם כף חומץ 5%.
3. כשהמים מגיעים לרתיחה מכניסים את הביצה בזהירות, באמצעות כף.
4. ממתינים 3 דקות - והביצה מוכנה.
לחץ כאן