מדלן בננה

מדלן הן עוגיות צרפתיות מפורסמות, רכות ועסיסיות, בגרסה הזאת הן מובאות בצורת קונכיה ובטעם בננה עדין, שמכינים בתבנית יפה שעל שמה הן קרויות - תבנית מדלן
מדלן הן עוגיות צרפתיות מפורסמות, רכות ועסיסיות, בגרסה הזאת הן מובאות בצורת קונכיה ובטעם בננה עדין, שמכינים בתבנית יפה שעל שמה הן קרויות - תבנית מדלן
  • קרין גורן
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 35 דק׳
  • פחמימות
    35 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 201.1 קק״ל 4022.7 קק״ל
    פחמימות 35.1 גרם 702.0 גרם
    שומן 9.1 גרם 181.1 גרם
    נתרן 73.0 מ״ג 1460.8 מ״ג
    חלבון 2.6 גרם 51.1 גרם
    סיבים תזונתיים 0.9 גרם 18.5 גרם
    שומן רווי 5.1 גרם 101.6 גרם
    כולסטרול 50.0 מ״ג 999.6 מ״ג
    סידן 20.2 מ״ג 404.6 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 8.7 מ״ג
    אשלגן 117.0 מ״ג 2340.3 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 4.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 35 דק׳
  • פחמימות
    35 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 201.1 קק״ל 4022.7 קק״ל
    פחמימות 35.1 גרם 702.0 גרם
    שומן 9.1 גרם 181.1 גרם
    נתרן 73.0 מ״ג 1460.8 מ״ג
    חלבון 2.6 גרם 51.1 גרם
    סיבים תזונתיים 0.9 גרם 18.5 גרם
    שומן רווי 5.1 גרם 101.6 גרם
    כולסטרול 50.0 מ״ג 999.6 מ״ג
    סידן 20.2 מ״ג 404.6 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 8.7 מ״ג
    אשלגן 117.0 מ״ג 2340.3 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 4.4 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מתכוני עמים ועדות
קרין גורן
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-190 מעלות. מועכים בננות במזלג למחית גסה.
  2. במיקסר עם וו גיטרה מעבדים חמאה, סוכר ותמצית וניל במהירות בינונית, עד לקבלת תערובת קרמית. מוסיפים את הביצים אחת אחת ומעבדים לתערובת אחידה. מוסיפים בננות ומעבדים לתערובת אחידה.
  3. מנמיכים את מהירות המיקסר ומוסיפים קמח, אבקת אפייה וקינמון. מעבדים רק עד לקבלת תערובת אחידה.
  4. ממלאים תבנית מדלנים משומנת בתרסיס שמן בתערובת.
  5. אופים 15-20 דקות, עד שהמדלנים קפיציים למגע וקיסם הננעץ במרכז יוצא כמעט יבש לגמרי (עם פירורים לחים). זהירות לא לייבש באפיית יתר.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
מדלן בננה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות