מדלן בננה
מדלן הן עוגיות צרפתיות מפורסמות, רכות ועסיסיות, בגרסה הזאת הן מובאות בצורת קונכיה ובטעם בננה עדין, שמכינים בתבנית יפה שעל שמה הן קרויות - תבנית מדלן
מדלן הן עוגיות צרפתיות מפורסמות, רכות ועסיסיות, בגרסה הזאת הן מובאות בצורת קונכיה ובטעם בננה עדין, שמכינים בתבנית יפה שעל שמה הן קרויות - תבנית מדלן
- קרין גורן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 201.1 קק״ל 4022.7 קק״לפחמימות 35.1 גרם 702.0 גרםשומן 9.1 גרם 181.1 גרםנתרן 73.0 מ״ג 1460.8 מ״גחלבון 2.6 גרם 51.1 גרםסיבים תזונתיים 0.9 גרם 18.5 גרםשומן רווי 5.1 גרם 101.6 גרםכולסטרול 50.0 מ״ג 999.6 מ״גסידן 20.2 מ״ג 404.6 מ״גברזל 0.4 מ״ג 8.7 מ״גאשלגן 117.0 מ״ג 2340.3 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 4.4 מ״גסגור
-
מרכיבים8
-
הכנה 15 דק׳כולל 35 דק׳
-
פחמימות35 גרם
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 201.1 קק״ל 4022.7 קק״לפחמימות 35.1 גרם 702.0 גרםשומן 9.1 גרם 181.1 גרםנתרן 73.0 מ״ג 1460.8 מ״גחלבון 2.6 גרם 51.1 גרםסיבים תזונתיים 0.9 גרם 18.5 גרםשומן רווי 5.1 גרם 101.6 גרםכולסטרול 50.0 מ״ג 999.6 מ״גסידן 20.2 מ״ג 404.6 מ״גברזל 0.4 מ״ג 8.7 מ״גאשלגן 117.0 מ״ג 2340.3 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 4.4 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 8 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 35 דק׳ | קלוריות 201 | כמות מנות 20 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
200 גרם חמאה רכה
-
1 1/4כוסות או 250 גרם סוכר חום בהיר – דמררה
-
2 ביצים L
-
3גדולות או 300 גרם בננות
-
2כוסות או 280 גרם קמח לבן
-
2 כפיות אבקת אפייה
-
1 כפית קינמון טחון
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-190 מעלות. מועכים בננות במזלג למחית גסה.
- במיקסר עם וו גיטרה מעבדים חמאה, סוכר ותמצית וניל במהירות בינונית, עד לקבלת תערובת קרמית. מוסיפים את הביצים אחת אחת ומעבדים לתערובת אחידה. מוסיפים בננות ומעבדים לתערובת אחידה.
- מנמיכים את מהירות המיקסר ומוסיפים קמח, אבקת אפייה וקינמון. מעבדים רק עד לקבלת תערובת אחידה.
- ממלאים תבנית מדלנים משומנת בתרסיס שמן בתערובת.
- אופים 15-20 דקות, עד שהמדלנים קפיציים למגע וקיסם הננעץ במרכז יוצא כמעט יבש לגמרי (עם פירורים לחים). זהירות לא לייבש באפיית יתר.
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-190 מעלות. מועכים בננות במזלג למחית גסה.
- במיקסר עם וו גיטרה מעבדים חמאה, סוכר ותמצית וניל במהירות בינונית, עד לקבלת תערובת קרמית. מוסיפים את הביצים אחת אחת ומעבדים לתערובת אחידה. מוסיפים בננות ומעבדים לתערובת אחידה.
- מנמיכים את מהירות המיקסר ומוסיפים קמח, אבקת אפייה וקינמון. מעבדים רק עד לקבלת תערובת אחידה.
- ממלאים תבנית מדלנים משומנת בתרסיס שמן בתערובת.
- אופים 15-20 דקות, עד שהמדלנים קפיציים למגע וקיסם הננעץ במרכז יוצא כמעט יבש לגמרי (עם פירורים לחים). זהירות לא לייבש באפיית יתר.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן