מאפינס סירופ שוקולד
מאפינס סירופ שוקולד אלה עוגות אישיות, קטנות ומתוקות, שמכינים בקלות בתבנית שקעים, עם תוספת כיפית ומפנקת של סירופ שוקולד ושוקולד צ'יפס
מאפינס סירופ שוקולד אלה עוגות אישיות, קטנות ומתוקות, שמכינים בקלות בתבנית שקעים, עם תוספת כיפית ומפנקת של סירופ שוקולד ושוקולד צ'יפס
- קרין גורן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 202.6 קק״ל 4861.2 קק״לפחמימות 18.3 גרם 438.3 גרםשומן 12.3 גרם 295.6 גרםנתרן 286.8 מ״ג 6883.6 מ״גחלבון 4.3 גרם 104.4 גרםסיבים תזונתיים 0.6 גרם 15.1 גרםשומן רווי 2.4 גרם 58.1 גרםכולסטרול 49.2 מ״ג 1179.7 מ״גסידן 39.7 מ״ג 952.6 מ״גברזל 0.5 מ״ג 11.7 מ״גאשלגן 413.3 מ״ג 9918.5 מ״גאבץ 0.7 מ״ג 17.6 מ״גסגור
-
מרכיבים12
-
הכנה 20 דק׳כולל 40 דק׳
-
פחמימות18 גרם
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 202.6 קק״ל 4861.2 קק״לפחמימות 18.3 גרם 438.3 גרםשומן 12.3 גרם 295.6 גרםנתרן 286.8 מ״ג 6883.6 מ״גחלבון 4.3 גרם 104.4 גרםסיבים תזונתיים 0.6 גרם 15.1 גרםשומן רווי 2.4 גרם 58.1 גרםכולסטרול 49.2 מ״ג 1179.7 מ״גסידן 39.7 מ״ג 952.6 מ״גברזל 0.5 מ״ג 11.7 מ״גאשלגן 413.3 מ״ג 9918.5 מ״גאבץ 0.7 מ״ג 17.6 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 12 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 40 דק׳ | קלוריות 203 | כמות מנות 24 |
---|
מצרכים
מצרכים
מאפינס
-
4 ביצים L
-
1 כוס שמן קנולה
-
2 גביעי שמנת חמוצה 15%
-
1/2 כוס חלב 3%
-
4 כוסות קמח לבן
-
2 שקיות אבקת אפייה
-
1 כפית אבקת סודה לשתייה
-
1 כפית מלח דק
קישוט
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-200 מעלות.
- בקערה מערבבים ביצים, סוכר, שמן, שמנת חמוצה, חלב ותמצית וניל.
- בקערה נפרדת מנפים קמח עם אבקת אפייה, מלח ואבקת סודה. מוסיפים את הנוזלים לתערובת הקמח ומערבבים רק עד שהתערובת אחידה. מערבבים פנימה שוקולד צ’יפס.
- מזלפים סירופ שוקולד בנדיבות ומערבבים מעט מאוד ליצירת דוגמת שיש.
- מרפדים תבנית מאפינס במנז’טים מנייר וממלאים בתערובת.
- מפזרים מעל שוקולד צ’יפס לקישוט.
- אופים 15-20 דקות עד שהמאפינס זהובים ריחניים וקפיציים למגע.
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-200 מעלות.
- בקערה מערבבים ביצים, סוכר, שמן, שמנת חמוצה, חלב ותמצית וניל.
- בקערה נפרדת מנפים קמח עם אבקת אפייה, מלח ואבקת סודה. מוסיפים את הנוזלים לתערובת הקמח ומערבבים רק עד שהתערובת אחידה. מערבבים פנימה שוקולד צ’יפס.
- מזלפים סירופ שוקולד בנדיבות ומערבבים מעט מאוד ליצירת דוגמת שיש.
- מרפדים תבנית מאפינס במנז’טים מנייר וממלאים בתערובת.
- מפזרים מעל שוקולד צ’יפס לקישוט.
- אופים 15-20 דקות עד שהמאפינס זהובים ריחניים וקפיציים למגע.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן