מאפינס וניל, תות ושוקולד לבן

הילדים מטפסים על הקירות ואתם מחפשים פעילות כיפית לשעות אחר הצהריים? נסו להכין איתם מאפינס וניל עם ריבת תות. הילדים יהנו מההכנות ואתם תקבלו מאפה מתוק
הילדים מטפסים על הקירות ואתם מחפשים פעילות כיפית לשעות אחר הצהריים? נסו להכין איתם מאפינס וניל עם ריבת תות. הילדים יהנו מההכנות ואתם תקבלו מאפה מתוק
  • יונית צוקרמן
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • פחמימות
    55 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 408.0 קק״ל 4896.6 קק״ל
    פחמימות 55.2 גרם 661.9 גרם
    שומן 17.6 גרם 211.4 גרם
    נתרן 252.4 מ״ג 3028.7 מ״ג
    חלבון 4.6 גרם 55.5 גרם
    סיבים תזונתיים 0.8 גרם 9.3 גרם
    שומן רווי 9.6 גרם 115.5 גרם
    כולסטרול 115.8 מ״ג 1389.8 מ״ג
    סידן 40.8 מ״ג 490.1 מ״ג
    ברזל 0.8 מ״ג 9.7 מ״ג
    אשלגן 112.6 מ״ג 1351.0 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 4.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • פחמימות
    55 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 408.0 קק״ל 4896.6 קק״ל
    פחמימות 55.2 גרם 661.9 גרם
    שומן 17.6 גרם 211.4 גרם
    נתרן 252.4 מ״ג 3028.7 מ״ג
    חלבון 4.6 גרם 55.5 גרם
    סיבים תזונתיים 0.8 גרם 9.3 גרם
    שומן רווי 9.6 גרם 115.5 גרם
    כולסטרול 115.8 מ״ג 1389.8 מ״ג
    סידן 40.8 מ״ג 490.1 מ״ג
    ברזל 0.8 מ״ג 9.7 מ״ג
    אשלגן 112.6 מ״ג 1351.0 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 4.6 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
אוכל שילדים אוהבים
יונית צוקרמן
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

הגשה

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-170 מעלות.
  2. ממיסים את החמאה. מעבירים את ריבת התות לשק זילוף.
  3. טורפים את הביצים כ-30 שניות בקערת המיקסר עם וו בלון. מוסיפים את הסוכר וטורפים עד לקבלת קצף תפוח ויציב.
  4. מוסיפים את החמאה, השמנת המתוקה והאינסטנט פודינג למיקסר וטורפים. מוסיפים שוקולד צ’יפס לבן וטורפים.
  5. מעבירים את התערובת לשק זילוף.
  6. מזלפים את תערובת המאפינס בתבנית השקעים עד גובה 2/3 מהשקעים.
  7. מזלפים את הריבה (כמות של 1 כפית) בכל עיסת מאפין, ובעזרת קיסם משלבים בעדינות בין תערובת המאפין לריבה, ליצירת שיוש.
  8. אופים את המאפינס 15-20 דקות, עד שהם מתייצבים ומזהיבים.
  9. זורים את אבקת הסוכר, מקשטים בתותים ומגישים.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
מאפינס וניל, תות ושוקולד לבן

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

    גלית

    מתי נכנס הקמח ? האינסטנט? השוקולד ?מתכון חלקי ומטעה..

      Foody Foody

      תודה רבה על ההערה, תיקנו את המתכון. בהצלחה!

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות