מאפינס וניל, תות ושוקולד לבן
הילדים מטפסים על הקירות ואתם מחפשים פעילות כיפית לשעות אחר הצהריים? נסו להכין איתם מאפינס וניל עם ריבת תות. הילדים יהנו מההכנות ואתם תקבלו מאפה מתוק
הילדים מטפסים על הקירות ואתם מחפשים פעילות כיפית לשעות אחר הצהריים? נסו להכין איתם מאפינס וניל עם ריבת תות. הילדים יהנו מההכנות ואתם תקבלו מאפה מתוק
- יונית צוקרמן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 408.0 קק״ל 4896.6 קק״לפחמימות 55.2 גרם 661.9 גרםשומן 17.6 גרם 211.4 גרםנתרן 252.4 מ״ג 3028.7 מ״גחלבון 4.6 גרם 55.5 גרםסיבים תזונתיים 0.8 גרם 9.3 גרםשומן רווי 9.6 גרם 115.5 גרםכולסטרול 115.8 מ״ג 1389.8 מ״גסידן 40.8 מ״ג 490.1 מ״גברזל 0.8 מ״ג 9.7 מ״גאשלגן 112.6 מ״ג 1351.0 מ״גאבץ 0.4 מ״ג 4.6 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 20 דק׳כולל 45 דק׳
-
פחמימות55 גרם
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 408.0 קק״ל 4896.6 קק״לפחמימות 55.2 גרם 661.9 גרםשומן 17.6 גרם 211.4 גרםנתרן 252.4 מ״ג 3028.7 מ״גחלבון 4.6 גרם 55.5 גרםסיבים תזונתיים 0.8 גרם 9.3 גרםשומן רווי 9.6 גרם 115.5 גרםכולסטרול 115.8 מ״ג 1389.8 מ״גסידן 40.8 מ״ג 490.1 מ״גברזל 0.8 מ״ג 9.7 מ״גאשלגן 112.6 מ״ג 1351.0 מ״גאבץ 0.4 מ״ג 4.6 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 10 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 45 דק׳ | קלוריות 408 | כמות מנות 12 |
---|
מצרכים
מצרכים
מאפינס
-
3 ביצים M
-
100 גרם חמאה
-
250 מ"ל שמנת מתוקה 38%
-
2 כפות אינסטנט פודינג בטעם וניל
-
1 1/2כוסות או 210 גרם קמח תופח
-
50 גרם שוקולד צ’יפס לבן
-
1 צנצנת ריבת תות
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-170 מעלות.
- ממיסים את החמאה. מעבירים את ריבת התות לשק זילוף.
- טורפים את הביצים כ-30 שניות בקערת המיקסר עם וו בלון. מוסיפים את הסוכר וטורפים עד לקבלת קצף תפוח ויציב.
- מוסיפים את החמאה, השמנת המתוקה והאינסטנט פודינג למיקסר וטורפים. מוסיפים שוקולד צ’יפס לבן וטורפים.
- מעבירים את התערובת לשק זילוף.
- מזלפים את תערובת המאפינס בתבנית השקעים עד גובה 2/3 מהשקעים.
- מזלפים את הריבה (כמות של 1 כפית) בכל עיסת מאפין, ובעזרת קיסם משלבים בעדינות בין תערובת המאפין לריבה, ליצירת שיוש.
- אופים את המאפינס 15-20 דקות, עד שהם מתייצבים ומזהיבים.
- זורים את אבקת הסוכר, מקשטים בתותים ומגישים.
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-170 מעלות.
- ממיסים את החמאה. מעבירים את ריבת התות לשק זילוף.
- טורפים את הביצים כ-30 שניות בקערת המיקסר עם וו בלון. מוסיפים את הסוכר וטורפים עד לקבלת קצף תפוח ויציב.
- מוסיפים את החמאה, השמנת המתוקה והאינסטנט פודינג למיקסר וטורפים. מוסיפים שוקולד צ’יפס לבן וטורפים.
- מעבירים את התערובת לשק זילוף.
- מזלפים את תערובת המאפינס בתבנית השקעים עד גובה 2/3 מהשקעים.
- מזלפים את הריבה (כמות של 1 כפית) בכל עיסת מאפין, ובעזרת קיסם משלבים בעדינות בין תערובת המאפין לריבה, ליצירת שיוש.
- אופים את המאפינס 15-20 דקות, עד שהם מתייצבים ומזהיבים.
- זורים את אבקת הסוכר, מקשטים בתותים ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (2)
מתי נכנס הקמח ? האינסטנט? השוקולד ?מתכון חלקי ומטעה..
תודה רבה על ההערה, תיקנו את המתכון. בהצלחה!