מאפינס גזר בציפוי גבינת שמנת

איילת הירשמן מביאה לכם מתכון מנצח של מאפינס גזר עם ציפוי מתקתק של גבינת שמנת. מכינים בקלי קלות ונותנים לילדים ולמשפחה באהבה
איילת הירשמן מביאה לכם מתכון מנצח של מאפינס גזר עם ציפוי מתקתק של גבינת שמנת. מכינים בקלי קלות ונותנים לילדים ולמשפחה באהבה
  • איילת הירשמן
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • פחמימות
    48 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 485.2 קק״ל 5822.6 קק״ל
    פחמימות 47.7 גרם 572.6 גרם
    שומן 24.7 גרם 296.9 גרם
    נתרן 436.6 מ״ג 5239.7 מ״ג
    חלבון 8.6 גרם 103.3 גרם
    סיבים תזונתיים 2.0 גרם 23.6 גרם
    שומן רווי 8.0 גרם 95.5 גרם
    כולסטרול 115.4 מ״ג 1384.7 מ״ג
    סידן 73.3 מ״ג 879.3 מ״ג
    ברזל 1.7 מ״ג 20.2 מ״ג
    אשלגן 216.5 מ״ג 2598.0 מ״ג
    אבץ 0.9 מ״ג 11.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • פחמימות
    48 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 485.2 קק״ל 5822.6 קק״ל
    פחמימות 47.7 גרם 572.6 גרם
    שומן 24.7 גרם 296.9 גרם
    נתרן 436.6 מ״ג 5239.7 מ״ג
    חלבון 8.6 גרם 103.3 גרם
    סיבים תזונתיים 2.0 גרם 23.6 גרם
    שומן רווי 8.0 גרם 95.5 גרם
    כולסטרול 115.4 מ״ג 1384.7 מ״ג
    סידן 73.3 מ״ג 879.3 מ״ג
    ברזל 1.7 מ״ג 20.2 מ״ג
    אשלגן 216.5 מ״ג 2598.0 מ״ג
    אבץ 0.9 מ״ג 11.4 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מתכוני חגים
איילת הירשמן
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

מאפינס

ציפוי

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מחממים את התנור ל-180 מעלות ומשמנים את שקעי התבנית.
  2. מגררים את הגזר על פומפייה גסה או במעבד מזון.
  3. מכינים את המאפינס: שמים בקערת המיקסר עם וו גיטרה את הביצים, החלב, הסוכר, השמן, הטחינה הגולמית והדבש ומערבלים עד שמתקבלת עיסה חלקה.
  4. בקערה נפרדת שמים את הקמח, אבקת האפייה והקינמון ומערבבים.
  5. מסירים את הקערה מהמערבל, מוסיפים לתוכה את הגזר ואת תערובת הקמח ומערבבים ידנית, בכמה תנועות קצרות, לעיסה אחידה.
  6. יוצקים לשקעים, כך שהעיסה תגיע עד ל-3/4 מגובהם, ואופים 25 דקות עד שהמאפינס יציבים וזהובים, אבל לא משחימים מדי. מצננים.
  7. מכינים את הציפוי: שמים בקערת המערבל את גבינת השמנת, החמאה ואבקת הסוכר ומקציפים קלות, רק עד שכל המרכיבים מתערבבים.
  8. מורחים את הציפוי על החלק העליון של המאפינס הצוננים בעזרת סכין, ומגישים.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
מאפינס גזר בציפוי גבינת שמנת

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות