-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 68.8 קק״ל 825.9 קק״לפחמימות 13.3 גרם 160.0 גרםשומן 0.7 גרם 8.0 גרםנתרן 57.4 מ״ג 688.4 מ״גחלבון 1.9 גרם 22.5 גרםסיבים תזונתיים 1.6 גרם 19.4 גרםשומן רווי 0.2 גרם 1.8 גרםכולסטרול 21.2 מ״ג 253.8 מ״גסידן 17.3 מ״ג 207.5 מ״גברזל 0.4 מ״ג 4.5 מ״גאשלגן 179.1 מ״ג 2149.0 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 2.2 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 15 דק׳כולל 35 דק׳
-
פחמימות13 גרם
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 68.8 קק״ל 825.9 קק״לפחמימות 13.3 גרם 160.0 גרםשומן 0.7 גרם 8.0 גרםנתרן 57.4 מ״ג 688.4 מ״גחלבון 1.9 גרם 22.5 גרםסיבים תזונתיים 1.6 גרם 19.4 גרםשומן רווי 0.2 גרם 1.8 גרםכולסטרול 21.2 מ״ג 253.8 מ״גסידן 17.3 מ״ג 207.5 מ״גברזל 0.4 מ״ג 4.5 מ״גאשלגן 179.1 מ״ג 2149.0 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 2.2 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 10 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 35 דק׳ | קלוריות 69 | כמות מנות 12 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
3 בננות בינוניות
-
1 ביצה L
-
1/2 כפית קינמון טחון
-
1/3 כוס רסק תפוחים לא ממותק
-
5 תמרי מג'הול בינוניים
-
1 כפית אבקת אפייה
-
1 כפית אבקת סודה לשתייה
-
3/4כוס או 105 גרם קמח לבן
-
3/4כוס או 105 גרם קמח כוסמין
אופן הכנה
- מחממים את התנור ל-180 מעלות. מרפדים את התבנית במנז’טים. מגלענים את התמרים וקוצצים דק.
- קולפים את הבננות ומועכים היטב עם מזלג בתוך קערה בינונית.
- מוסיפים את הביצה והקינמון ומערבבים. מוסיפים את רסק התפוחים והווניל וטורפים היטב.
- מוסיפים את הקמחים ואבקת האפייה ומערבבים עם כף רק עד שהקמח נטמע בתערובת.
- מוסיפים את התמרים לתערובת ומערבבים.
- מעבירים את התערובת לתבנית ואופים במשך 20 דקות, או עד שהמאפינס יציבים.
אופן הכנה
- מחממים את התנור ל-180 מעלות. מרפדים את התבנית במנז’טים. מגלענים את התמרים וקוצצים דק.
- קולפים את הבננות ומועכים היטב עם מזלג בתוך קערה בינונית.
- מוסיפים את הביצה והקינמון ומערבבים. מוסיפים את רסק התפוחים והווניל וטורפים היטב.
- מוסיפים את הקמחים ואבקת האפייה ומערבבים עם כף רק עד שהקמח נטמע בתערובת.
- מוסיפים את התמרים לתערובת ומערבבים.
- מעבירים את התערובת לתבנית ואופים במשך 20 דקות, או עד שהמאפינס יציבים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן