מאפינס בננה ושוקולד במעבד מזון
מאפינס בננה ושוקולד במעבד מזון זה מאפים אישיים מתוקים, רכים ונימוחים, שמכינים בקלי קלות במעבד מזון ואופים בכמה נגלות בתבנית שקעים
מאפינס בננה ושוקולד במעבד מזון זה מאפים אישיים מתוקים, רכים ונימוחים, שמכינים בקלי קלות במעבד מזון ואופים בכמה נגלות בתבנית שקעים
- קרין גורן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 118.1 קק״ל 4250.7 קק״לפחמימות 11.2 גרם 404.8 גרםסוכר 0.0 גרם 0.0 גרםשומן 7.3 גרם 264.1 גרםנתרן 115.6 מ״ג 4162.8 מ״גחלבון 1.7 גרם 61.4 גרםסיבים תזונתיים 0.6 גרם 21.8 גרםשומן רווי 1.4 גרם 51.2 גרםכולסטרול 14.2 מ״ג 511.6 מ״גסידן 7.1 מ״ג 256.7 מ״גברזל 0.6 מ״ג 20.3 מ״גאשלגן 68.3 מ״ג 2459.2 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 9.2 מ״גסגור
-
מרכיבים6
-
הכנה 15 דק׳כולל 35 דק׳
-
פחמימות11 גרם
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 118.1 קק״ל 4250.7 קק״לפחמימות 11.2 גרם 404.8 גרםסוכר 0.0 גרם 0.0 גרםשומן 7.3 גרם 264.1 גרםנתרן 115.6 מ״ג 4162.8 מ״גחלבון 1.7 גרם 61.4 גרםסיבים תזונתיים 0.6 גרם 21.8 גרםשומן רווי 1.4 גרם 51.2 גרםכולסטרול 14.2 מ״ג 511.6 מ״גסידן 7.1 מ״ג 256.7 מ״גברזל 0.6 מ״ג 20.3 מ״גאשלגן 68.3 מ״ג 2459.2 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 9.2 מ״גסגור
במרחק של 25 דקות מכאן (כולל זמן האפייה!) נמצאים מאפינס בננה ושוקולד חמים, רכים ונימוחים. הדבר הכי מסובך במתכון הזה הוא לקלף שתי בננות, את כל שאר העבודה עושה בשבילנו מעבד המזון: מתחילים בריסוק השוקולד לפירורים (בקיץ מומלץ לקרר את השוקולד במקפיא 10 דקות קודם), מוסיפים בננות ואת שאר המרכיבים, מעבדים יחד – והתערובת מוכנה. כל מה שנשאר זה למלא תבנית שקעים ולהכניס לתנור. אתם כבר מריחים?
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 6 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 35 דק׳ | קלוריות 118 | כמות מנות 36 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
200 גרם שוקולד מריר
-
2 בננות בינוניות
-
2 ביצים L
-
1כוס או 240 מ"ל שמן קנולה
-
2 1/2כוסות או 350 גרם קמח תופח
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-190 מעלות.
- במעבד מזון טוחנים שוקולד לפירורים גסים. מוסיפים בננות וטוחנים יחד עם השוקולד.
- מוסיפים סוכר, ביצים ושמן ומעבדים חצי דקה לתערובת חלקה.
- מוסיפים קמח תופח ומעבדים בלחיצות קצרות כמה שפחות, רק עד לקבלת תערובת חלקה.
- מוזגים את התערובת לשקעים (משומנים או מרופדים בעטרות נייר) ואופים כ-20 דקות, עד שהמאפינס יציבים ורכים למגע, וקיסם הננעץ במרכז יוצא עם פירורים לחים.
- מצננים מעט (אם רוצים שיהיו חגיגיים, מקשטים בקיסם עם דגלון) ומגישים. המאפינס נשמרים יומיים בכלי אטום בטמפרטורת החדר.
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-190 מעלות.
- במעבד מזון טוחנים שוקולד לפירורים גסים. מוסיפים בננות וטוחנים יחד עם השוקולד.
- מוסיפים סוכר, ביצים ושמן ומעבדים חצי דקה לתערובת חלקה.
- מוסיפים קמח תופח ומעבדים בלחיצות קצרות כמה שפחות, רק עד לקבלת תערובת חלקה.
- מוזגים את התערובת לשקעים (משומנים או מרופדים בעטרות נייר) ואופים כ-20 דקות, עד שהמאפינס יציבים ורכים למגע, וקיסם הננעץ במרכז יוצא עם פירורים לחים.
- מצננים מעט (אם רוצים שיהיו חגיגיים, מקשטים בקיסם עם דגלון) ומגישים. המאפינס נשמרים יומיים בכלי אטום בטמפרטורת החדר.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
.
כן