-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 292.0 קק״ל 3504.0 קק״לפחמימות 35.4 גרם 425.3 גרםשומן 15.8 גרם 189.7 גרםנתרן 148.5 מ״ג 1782.1 מ״גחלבון 7.2 גרם 86.6 גרםסיבים תזונתיים 2.0 גרם 24.0 גרםשומן רווי 4.7 גרם 56.6 גרםכולסטרול 62.8 מ״ג 753.6 מ״גסידן 35.8 מ״ג 429.0 מ״גברזל 2.1 מ״ג 25.1 מ״גאשלגן 115.5 מ״ג 1386.3 מ״גאבץ 0.8 מ״ג 9.7 מ״גסגור
-
מרכיבים12
-
הכנה 25 דק׳כולל 50 דק׳
-
פחמימות35 גרם
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 292.0 קק״ל 3504.0 קק״לפחמימות 35.4 גרם 425.3 גרםשומן 15.8 גרם 189.7 גרםנתרן 148.5 מ״ג 1782.1 מ״גחלבון 7.2 גרם 86.6 גרםסיבים תזונתיים 2.0 גרם 24.0 גרםשומן רווי 4.7 גרם 56.6 גרםכולסטרול 62.8 מ״ג 753.6 מ״גסידן 35.8 מ״ג 429.0 מ״גברזל 2.1 מ״ג 25.1 מ״גאשלגן 115.5 מ״ג 1386.3 מ״גאבץ 0.8 מ״ג 9.7 מ״גסגור
מאפי בצק עלים אישיים בצורת אגס, עם קרם שקדים נפלא ומניפות אגסים בסירופ. למדתי להכין אותם מהשף קונדיטור הצרפתי ז’יל מזוננוב, בקורס מטעם בית הספר ל’נוטר.
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 12 | זמן הכנה 25 דק׳ | זמן כולל 50 דק׳ | קלוריות 292 | כמות מנות 12 |
---|
מצרכים
מצרכים
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-180 מעלות. מפשירים בצק לפי הוראות היצרן. חוצים 6 אגסים ושומרים את הסירופ לזיגוג.
- מכינים שבלונה בצורת אגס (ליצירת מאפה אישי) וחותכים בסכין את בצק העלים לפיה לקבלת 12 אגסי בצק. מניחים באופן מרווח על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
- טוחנים את חומרי קרם השקדים במעבד מזון לתערובת חלקה.
- פורסים כל חצי אגס למניפה (חורצים חריצים כמעט עד הקצה, אבל משאירים את הקצה מחובר).
- מברישים במברשת סיליקון את הבצק בביצה ומפזרים סוכר.
- מניחים כף קרם שקדים במרכז הבצק. מניחים מעל חצי אגס פרוס למניפה.
- אופים 20-25 דקות, להזהבה.
- מברישים בסירופ האגסים ואם רוצים מפזרים גם אבקת סוכר. מגישים.
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-180 מעלות. מפשירים בצק לפי הוראות היצרן. חוצים 6 אגסים ושומרים את הסירופ לזיגוג.
- מכינים שבלונה בצורת אגס (ליצירת מאפה אישי) וחותכים בסכין את בצק העלים לפיה לקבלת 12 אגסי בצק. מניחים באופן מרווח על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
- טוחנים את חומרי קרם השקדים במעבד מזון לתערובת חלקה.
- פורסים כל חצי אגס למניפה (חורצים חריצים כמעט עד הקצה, אבל משאירים את הקצה מחובר).
- מברישים במברשת סיליקון את הבצק בביצה ומפזרים סוכר.
- מניחים כף קרם שקדים במרכז הבצק. מניחים מעל חצי אגס פרוס למניפה.
- אופים 20-25 דקות, להזהבה.
- מברישים בסירופ האגסים ואם רוצים מפזרים גם אבקת סוכר. מגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן