מאפה בוקר מהיר עם אוכמניות ושוקולד לבן

מאפה בוקר מהיר ומתוק על בסיס בצק שמרים מוכן לאנשים שממהרים או מפחדים משמרים. תוספת של אוכמניות ושוקולד לבן משדרגת אותו פלאים
מאפה בוקר מהיר ומתוק על בסיס בצק שמרים מוכן לאנשים שממהרים או מפחדים משמרים. תוספת של אוכמניות ושוקולד לבן משדרגת אותו פלאים
  • קרין גורן
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • פחמימות
    16 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 86.4 קק״ל 1037.3 קק״ל
    פחמימות 15.6 גרם 187.1 גרם
    שומן 1.4 גרם 16.9 גרם
    נתרן 6.8 מ״ג 81.4 מ״ג
    חלבון 0.4 גרם 5.0 גרם
    סיבים תזונתיים 0.2 גרם 2.9 גרם
    שומן רווי 0.8 גרם 9.7 גרם
    כולסטרול 0.9 מ״ג 10.5 מ״ג
    סידן 17.3 מ״ג 207.8 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 3.3 מ״ג
    אשלגן 50.3 מ״ג 603.6 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 0.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • פחמימות
    16 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 86.4 קק״ל 1037.3 קק״ל
    פחמימות 15.6 גרם 187.1 גרם
    שומן 1.4 גרם 16.9 גרם
    נתרן 6.8 מ״ג 81.4 מ״ג
    חלבון 0.4 גרם 5.0 גרם
    סיבים תזונתיים 0.2 גרם 2.9 גרם
    שומן רווי 0.8 גרם 9.7 גרם
    כולסטרול 0.9 מ״ג 10.5 מ״ג
    סידן 17.3 מ״ג 207.8 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 3.3 מ״ג
    אשלגן 50.3 מ״ג 603.6 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 0.8 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מתכונים ב-5 דקות
קרין גורן
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

קישוט

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מפשירים את הבצק לפי הוראות היצרן.
  2. מחממים את התנור ל-170 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה.
  3. מפזרים סוכר בנדיבות על משטח העבודה ומניחים עליו את בצק השמרים-עלים. חותכים בעזרת סכין לרצועות ארוכות באורך 30 ס”מ ובעובי 2 ס”מ. מפזרים סוכר בנדיבות גם מעל הבצק ומהדקים בעזרת המערוך.
  4. מגלגלים את הרצועות לבורג. מפתלים את הבורג סביב עצמו לצורת שבלול (את הקצה מחביאים מתחת לשבלול). מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
  5. מועכים את מרכז השבלול בעזרת כפית ומניחים מעל כפית של המלית אוכמניות.
  6. אופים 25 דקות עד להשחמה. מצננים מעט.
  7. ממיסים את השוקולד הלבן ומעבירים לשקית זילוף קטנה. גוזרים לשקית את השפיץ ומזלפים פסי שוקולד על המאפים. מפזרים מעל מעט אבקת סוכר ומגישים.

הערות

  • את הבצק יש להעביר להמקפיא למקרר לילה לפני השימוש
  • אם אין שקית זילוף, אפשר לשים את השוקולד בשקית סנדביץ' אטומה, לסגור ולהניח בתוך כוס עם מים רותחים. כשהשוקולד נמס מוציאים מהמים, מנגבים את השקית, חותכים את השפיץ ומזלפים

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
מאפה בוקר מהיר עם אוכמניות ושוקולד לבן

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות