לשון בקר של אימא ג’ולי

משה שגב חוזר לשורשים ומבשל מנה משפחתית אותנטית - לשון בקר של אימא ג'ולי, שמתבשלת ארוכות עם תבלינים ועשבי תיבול ארומטיים
משה שגב חוזר לשורשים ומבשל מנה משפחתית אותנטית - לשון בקר של אימא ג'ולי, שמתבשלת ארוכות עם תבלינים ועשבי תיבול ארומטיים
  • משה שגב
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעתיים ו-50 דק׳
  • פחמימות
    9 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 350.5 קק״ל 1402.0 קק״ל
    פחמימות 8.6 גרם 34.6 גרם
    שומן 33.8 גרם 135.2 גרם
    נתרן 48.9 מ״ג 195.8 מ״ג
    חלבון 5.1 גרם 20.4 גרם
    סיבים תזונתיים 1.5 גרם 5.8 גרם
    שומן רווי 5.7 גרם 23.0 גרם
    כולסטרול 18.5 מ״ג 74.0 מ״ג
    סידן 81.2 מ״ג 324.9 מ״ג
    ברזל 3.4 מ״ג 13.7 מ״ג
    אשלגן 306.8 מ״ג 1227.0 מ״ג
    אבץ 1.1 מ״ג 4.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעתיים ו-50 דק׳
  • פחמימות
    9 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 350.5 קק״ל 1402.0 קק״ל
    פחמימות 8.6 גרם 34.6 גרם
    שומן 33.8 גרם 135.2 גרם
    נתרן 48.9 מ״ג 195.8 מ״ג
    חלבון 5.1 גרם 20.4 גרם
    סיבים תזונתיים 1.5 גרם 5.8 גרם
    שומן רווי 5.7 גרם 23.0 גרם
    כולסטרול 18.5 מ״ג 74.0 מ״ג
    סידן 81.2 מ״ג 324.9 מ״ג
    ברזל 3.4 מ״ג 13.7 מ״ג
    אשלגן 306.8 מ״ג 1227.0 מ״ג
    אבץ 1.1 מ״ג 4.3 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
בשר
משה שגב
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מבשלים את הלשון בסיר עם מים במשך שעתיים, או בסיר לחץ במשך 75 דקות. מצננים ומקלפים את העור. חותכים לפרוסות בעובי 1 ס”מ ומניחים בצד.
  2. קולפים וחותכים גס את שיני השום.
  3. במחבת סוטאז’ רחבה מחממים את שמן הזית ומטגנים את השום עד להזהבה קלה.
  4. מניחים מעל את פרוסות הלשון אחת לצד השנייה בשכבה אחת.
  5. מערבבים את כל התבלינים עם המים ויוצקים מעל פרוסות הלשון בצורה שווה.
  6. מוסיפים את עשבי התיבול ועלי הדפנה, מכסים, מנמיכים את הלהבה ומבשלים 30 דקות. מגישים חם.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
לשון בקר של אימא ג’ולי

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות