לחמניות רכות בצורת קרואסון

לחמניות רכות בצורת קרואסון אלה למחניות שמרים אווריריות ונימוחות, פשוטות להכנה, בעלות טעם ניטרלי שאפשר לקחת לכיוון מלוח או מתוק
לחמניות רכות בצורת קרואסון אלה למחניות שמרים אווריריות ונימוחות, פשוטות להכנה, בעלות טעם ניטרלי שאפשר לקחת לכיוון מלוח או מתוק
  • קרין גורן
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעתיים
  • פחמימות
    19 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 134.7 קק״ל 3232.2 קק״ל
    פחמימות 18.8 גרם 450.4 גרם
    שומן 6.6 גרם 158.8 גרם
    נתרן 75.5 מ״ג 1812.3 מ״ג
    חלבון 3.2 גרם 76.3 גרם
    סיבים תזונתיים 0.6 גרם 13.2 גרם
    שומן רווי 2.4 גרם 57.9 גרם
    כולסטרול 42.0 מ״ג 1007.4 מ״ג
    סידן 8.2 מ״ג 195.6 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 9.1 מ״ג
    אשלגן 33.0 מ״ג 791.5 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 6.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעתיים
  • פחמימות
    19 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 134.7 קק״ל 3232.2 קק״ל
    פחמימות 18.8 גרם 450.4 גרם
    שומן 6.6 גרם 158.8 גרם
    נתרן 75.5 מ״ג 1812.3 מ״ג
    חלבון 3.2 גרם 76.3 גרם
    סיבים תזונתיים 0.6 גרם 13.2 גרם
    שומן רווי 2.4 גרם 57.9 גרם
    כולסטרול 42.0 מ״ג 1007.4 מ״ג
    סידן 8.2 מ״ג 195.6 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 9.1 מ״ג
    אשלגן 33.0 מ״ג 791.5 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 6.9 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מאפים מלוחים
קרין גורן
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

בצק

זיגוג

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. בקערת מיקסר עם וו לישה מערבבים קמח ושמרית.
  2. מוסיפים חלב, סוכר, ביצים, חמאה, שמן ומלח ומעבדים 5 דקות, עד לקבלת בצק חלק, אחיד ולא דביק.
  3. מכסים ומניחים לתפיחה עד להכפלת הנפח.
  4. מוציאים את הבצק התפוח מהקערה למשטח מקומח ומחלקים ל-3 חלקים שווים.
  5. מרדדים כל חלק לעיגול בעובי 1/2 ס”מ, וחותכים למשולשים (כמו פיצה). מגלגלים מהבסיס לכיוון השפיץ ומניחים באופן מרווח על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
  6. מכסים ומתפיחים עד להכפלת הנפח.
  7. מחממים תנור ל-190 מעלות.
  8. מברישים בביצה טרופה ואופים כ-15 דקות, עד שהלחמניות זהובות (גם מלמטה) ועדיין רכות למגע. מגישים מיד.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
לחמניות רכות בצורת קרואסון

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות