
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 162.1 קק״ל 1621.2 קק״לפחמימות 25.4 גרם 254.0 גרםשומן 4.5 גרם 44.5 גרםנתרן 629.4 מ״ג 6294.3 מ״גחלבון 3.5 גרם 35.1 גרםסיבים תזונתיים 0.9 גרם 8.8 גרםשומן רווי 2.6 גרם 26.3 גרםכולסטרול 10.8 מ״ג 107.5 מ״גסידן 8.9 מ״ג 89.1 מ״גברזל 0.6 מ״ג 5.8 מ״גאשלגן 65.0 מ״ג 649.9 מ״גאבץ 0.4 מ״ג 3.8 מ״גסגור
-
מרכיבים7 -
הכנה 15 דק׳כולל 45 דק׳ -
פחמימות25 גרם -
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 162.1 קק״ל 1621.2 קק״לפחמימות 25.4 גרם 254.0 גרםשומן 4.5 גרם 44.5 גרםנתרן 629.4 מ״ג 6294.3 מ״גחלבון 3.5 גרם 35.1 גרםסיבים תזונתיים 0.9 גרם 8.8 גרםשומן רווי 2.6 גרם 26.3 גרםכולסטרול 10.8 מ״ג 107.5 מ״גסידן 8.9 מ״ג 89.1 מ״גברזל 0.6 מ״ג 5.8 מ״גאשלגן 65.0 מ״ג 649.9 מ״גאבץ 0.4 מ״ג 3.8 מ״גסגור

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 7 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 45 דק׳ | קלוריות 162 | כמות מנות 10 |
|---|
מצרכים
מצרכים
-
1 כפית מלח דק
-
1/2כוס או 70 גרם קמח מלא
-
2כוסות או 280 גרם קמח תופח
-
1בקבוק או 360 מ"ל בירה בהירה
-
50 גרם חמאה

אופן הכנה
- מחממים את התנור ל-200 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה ומשמנים קלות בעזרת תרסיס השמן. ממיסים את החמאה.
- בקערה מערבבים את הסוכר, המלח ואת שני סוגי הקמחים.
- מוסיפים את הבירה ומערבבים לבצק רטוב.
- יוצרים לחמניות קטנות ומסדרים על גבי התבנית.
- יוצקים כפית חמאה על כל לחמנייה. אם רוצים, מקשטים מלמעלה.
- מנמיכים את התנור ל-180 מעלות ואופים את הלחמניות 30-25 דקות, או עד להזהבה.
אופן הכנה
- מחממים את התנור ל-200 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה ומשמנים קלות בעזרת תרסיס השמן. ממיסים את החמאה.
- בקערה מערבבים את הסוכר, המלח ואת שני סוגי הקמחים.
- מוסיפים את הבירה ומערבבים לבצק רטוב.
- יוצרים לחמניות קטנות ומסדרים על גבי התבנית.
- יוצקים כפית חמאה על כל לחמנייה. אם רוצים, מקשטים מלמעלה.
- מנמיכים את התנור ל-180 מעלות ואופים את הלחמניות 30-25 דקות, או עד להזהבה.
הערות
- אם רוצים לשדרג את הלחמניות, אפשר להוסיף לבצק עשבי תיבול קצוצים, או לפזר מעליהן לפני האפייה אגוזים, שומשום או תוספת אחרת
הערות
- אם רוצים לשדרג את הלחמניות, אפשר להוסיף לבצק עשבי תיבול קצוצים, או לפזר מעליהן לפני האפייה אגוזים, שומשום או תוספת אחרת
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן

