לחמניות באן עם פילה בקר ברוטב סויה ואבוקדו

השף שגב משה מלמד להכין לחמניות באן עם פילה בקר ברוטב סויה ואבוקדו - מנה סופר פשוטה וזריזה להכנה
השף שגב משה מלמד להכין לחמניות באן עם פילה בקר ברוטב סויה ואבוקדו - מנה סופר פשוטה וזריזה להכנה
  • משה שגב
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 15 דק׳
  • פחמימות
    59 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 665.8 קק״ל 1997.3 קק״ל
    פחמימות 59.3 גרם 178.0 גרם
    שומן 40.0 גרם 120.0 גרם
    נתרן 1435.2 מ״ג 4305.6 מ״ג
    חלבון 28.2 גרם 84.6 גרם
    סיבים תזונתיים 9.9 גרם 29.6 גרם
    שומן רווי 8.0 גרם 24.1 גרם
    כולסטרול 45.0 מ״ג 135.0 מ״ג
    סידן 58.9 מ״ג 176.7 מ״ג
    ברזל 4.9 מ״ג 14.6 מ״ג
    אשלגן 1364.0 מ״ג 4092.1 מ״ג
    אבץ 9.7 מ״ג 29.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 15 דק׳
  • פחמימות
    59 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 665.8 קק״ל 1997.3 קק״ל
    פחמימות 59.3 גרם 178.0 גרם
    שומן 40.0 גרם 120.0 גרם
    נתרן 1435.2 מ״ג 4305.6 מ״ג
    חלבון 28.2 גרם 84.6 גרם
    סיבים תזונתיים 9.9 גרם 29.6 גרם
    שומן רווי 8.0 גרם 24.1 גרם
    כולסטרול 45.0 מ״ג 135.0 מ״ג
    סידן 58.9 מ״ג 176.7 מ״ג
    ברזל 4.9 מ״ג 14.6 מ״ג
    אשלגן 1364.0 מ״ג 4092.1 מ״ג
    אבץ 9.7 מ״ג 29.1 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
אוכל שילדים אוהבים
משה שגב
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus
הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. חותכים את הבצל לטבעות דקות. חותכים את חצאי האבוקדו לפרוסות תוך שמירה על הצורה שלהם.
  2. מתבלים את נתחי הפילה בשמן זית, מלח ופלפל וצולים על מחבת לוהטת.
  3. מורחים מעט רוטב צ’ילי בתוך כל לחמנייה ומניחים עלה חסה גדול. מניחים מעל את חצאי האבוקדו, טבעות הבצל, כוסברה ונענע. מתבלים ברוטב סויה.
  4. מוציאים את הבשר מהמחבת לקרש חיתוך ופורסים לפרוסות דקות.
  5. מניחים בנדיבות בתוך הלחמניות ומגישים.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
לחמניות באן עם פילה בקר ברוטב סויה ואבוקדו

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות