-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 665.8 קק״ל 1997.3 קק״לפחמימות 59.3 גרם 178.0 גרםשומן 40.0 גרם 120.0 גרםנתרן 1435.2 מ״ג 4305.6 מ״גחלבון 28.2 גרם 84.6 גרםסיבים תזונתיים 9.9 גרם 29.6 גרםשומן רווי 8.0 גרם 24.1 גרםכולסטרול 45.0 מ״ג 135.0 מ״גסידן 58.9 מ״ג 176.7 מ״גברזל 4.9 מ״ג 14.6 מ״גאשלגן 1364.0 מ״ג 4092.1 מ״גאבץ 9.7 מ״ג 29.1 מ״גסגור
-
מרכיבים12
-
הכנה 15 דק׳כולל 15 דק׳
-
פחמימות59 גרם
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 665.8 קק״ל 1997.3 קק״לפחמימות 59.3 גרם 178.0 גרםשומן 40.0 גרם 120.0 גרםנתרן 1435.2 מ״ג 4305.6 מ״גחלבון 28.2 גרם 84.6 גרםסיבים תזונתיים 9.9 גרם 29.6 גרםשומן רווי 8.0 גרם 24.1 גרםכולסטרול 45.0 מ״ג 135.0 מ״גסידן 58.9 מ״ג 176.7 מ״גברזל 4.9 מ״ג 14.6 מ״גאשלגן 1364.0 מ״ג 4092.1 מ״גאבץ 9.7 מ״ג 29.1 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 12 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 15 דק׳ | קלוריות 666 | כמות מנות 3 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
300 גרם פילה בקר
-
3 כפות שמן זית
-
1/2 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
-
3 לחמניות באן בינוניות
-
3 כפות רוטב צ’ילי מתוק
-
3 עלי חסה רומית
-
2 אבוקדו בינוניים
-
1 בצל סגול בינוני
-
1 חופן כוסברה
-
6 עלי נענע
-
3 כפות רוטב סויה
אופן הכנה
- חותכים את הבצל לטבעות דקות. חותכים את חצאי האבוקדו לפרוסות תוך שמירה על הצורה שלהם.
- מתבלים את נתחי הפילה בשמן זית, מלח ופלפל וצולים על מחבת לוהטת.
- מורחים מעט רוטב צ’ילי בתוך כל לחמנייה ומניחים עלה חסה גדול. מניחים מעל את חצאי האבוקדו, טבעות הבצל, כוסברה ונענע. מתבלים ברוטב סויה.
- מוציאים את הבשר מהמחבת לקרש חיתוך ופורסים לפרוסות דקות.
- מניחים בנדיבות בתוך הלחמניות ומגישים.
אופן הכנה
- חותכים את הבצל לטבעות דקות. חותכים את חצאי האבוקדו לפרוסות תוך שמירה על הצורה שלהם.
- מתבלים את נתחי הפילה בשמן זית, מלח ופלפל וצולים על מחבת לוהטת.
- מורחים מעט רוטב צ’ילי בתוך כל לחמנייה ומניחים עלה חסה גדול. מניחים מעל את חצאי האבוקדו, טבעות הבצל, כוסברה ונענע. מתבלים ברוטב סויה.
- מוציאים את הבשר מהמחבת לקרש חיתוך ופורסים לפרוסות דקות.
- מניחים בנדיבות בתוך הלחמניות ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן