לחם שום

קבלו מתכון מעולה של לחם שום - אצבעות לחם שום תוצרת בית שאפילו יותר טעימות מאלה של הפיצרייה. הכי כיף וטעים להכין לבד בבית ולהפתיע את בני המשפחה
קבלו מתכון מעולה של לחם שום - אצבעות לחם שום תוצרת בית שאפילו יותר טעימות מאלה של הפיצרייה. הכי כיף וטעים להכין לבד בבית ולהפתיע את בני המשפחה
  • קרין גורן
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעתיים
  • פחמימות
    375 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1824.0 קק״ל 3648.0 קק״ל
    פחמימות 375.1 גרם 750.2 גרם
    שומן 9.0 גרם 18.0 גרם
    נתרן 6176.1 מ״ג 12352.2 מ״ג
    חלבון 53.5 גרם 107.0 גרם
    סיבים תזונתיים 13.5 גרם 27.0 גרם
    שומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 163.9 מ״ג 327.7 מ״ג
    ברזל 6.1 מ״ג 12.3 מ״ג
    אשלגן 535.1 מ״ג 1070.1 מ״ג
    אבץ 5.0 מ״ג 10.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעתיים
  • פחמימות
    375 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1824.0 קק״ל 3648.0 קק״ל
    פחמימות 375.1 גרם 750.2 גרם
    שומן 9.0 גרם 18.0 גרם
    נתרן 6176.1 מ״ג 12352.2 מ״ג
    חלבון 53.5 גרם 107.0 גרם
    סיבים תזונתיים 13.5 גרם 27.0 גרם
    שומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 163.9 מ״ג 327.7 מ״ג
    ברזל 6.1 מ״ג 12.3 מ״ג
    אשלגן 535.1 מ״ג 1070.1 מ״ג
    אבץ 5.0 מ״ג 10.0 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
בראנץ'
קרין גורן
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

בצק

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. שמים בקערה גדולה קמח, שמרים, אבקת אפיה, סוכר, מלח ומים ולשים לקבלת בצק. מעבירים את הבצק למשטח העבודה וממשיכים ללוש עד שהבצק חלק ואחיד, כ-5 דקות. מניחים בקערה, מכסים בניילון נצמד ומניחים לתפיחה עד להכפלת הנפח.
  2. מחממים תנור ל-190 מעלות.
  3. מחלקים את הבצק ל-3 ומרדדים כל חלק על נייר אפייה מקומח בסולת למלבן בעובי 1 ס”מ (או מותחים בידיים). חותכים בגלגלת לחיתוך פיצה לאצבעות ומניחים באופן מרווח בתבנית מרופדת בנייר אפייה.
  4. מערבבים שמן זית, אבקת שום ופטרוזיליה יבשה ומברישים בנדיבות את הבצק. מפזרים מעל שום גבישי ומלח גם ומכניסים לתנור עד שהאצבעות זהובות גם מלמטה.
  5. מוציאים מהתנור, מברישים שוב בשמן המתובל ומגישים חם.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
לחם שום

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות