לחם ערמונים של ארז קומרובסקי
קבלו מתכון של לחם ערמונים של ארז קומרובסקי - מאפה שמרים ביתי, עשיר ומיוחד במינו, שמכינים בצורת סהר ובתוספת נפלאה וטעימה של ערמונים
קבלו מתכון של לחם ערמונים של ארז קומרובסקי - מאפה שמרים ביתי, עשיר ומיוחד במינו, שמכינים בצורת סהר ובתוספת נפלאה וטעימה של ערמונים
- קרין גורן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 3065.3 קק״ל 9195.8 קק״לפחמימות 558.2 גרם 1674.6 גרםשומן 71.9 גרם 215.8 גרםנתרן 3702.5 מ״ג 11107.5 מ״גחלבון 87.3 גרם 262.0 גרםסיבים תזונתיים 23.1 גרם 69.2 גרםשומן רווי 35.9 גרם 107.6 גרםכולסטרול 470.6 מ״ג 1411.9 מ״גסידן 187.7 מ״ג 563.0 מ״גברזל 10.1 מ״ג 30.2 מ״גאשלגן 1379.9 מ״ג 4139.6 מ״גאבץ 7.7 מ״ג 23.2 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 20 דק׳כולל 3 שעות
-
פחמימות558 גרם
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 3065.3 קק״ל 9195.8 קק״לפחמימות 558.2 גרם 1674.6 גרםשומן 71.9 גרם 215.8 גרםנתרן 3702.5 מ״ג 11107.5 מ״גחלבון 87.3 גרם 262.0 גרםסיבים תזונתיים 23.1 גרם 69.2 גרםשומן רווי 35.9 גרם 107.6 גרםכולסטרול 470.6 מ״ג 1411.9 מ״גסידן 187.7 מ״ג 563.0 מ״גברזל 10.1 מ״ג 30.2 מ״גאשלגן 1379.9 מ״ג 4139.6 מ״גאבץ 7.7 מ״ג 23.2 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 10 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 3 שעות | קלוריות 3065 | כמות מנות 3 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1 ק"ג קמח לבן
-
1 ק"ג סולת
-
40 גרם שמרים טריים
-
2 כפות מלח דק
-
200 גרם חמאה רכה
-
2 ביצים L
-
2 חלמונים L
-
1200 מ"ל מים
-
1 חבילה ערמונים בוואקום
אופן הכנה
- לשים היטב את כל חומרי הבצק (חוץ מהערמונים) עד לקבלת בצק רך ורטוב. אם הבצק מרגיש יבש מדי, מוסיפים מעט נוזלים.
- בסוף הלישה מוסיפים את הערמונים ומועכים אותם קצת בידיים תוך כדי לישה.
- מעצבים לכיכרות בצורת סהר ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
- מכסים במגבת לחה ומתפיחים כשעה או עד להכפלת הנפח.
- אופים בתנור מחומם ל-180 מעלות כ־35 דקות, עד שתפיחה על צידו התחתון של הלחם מפיקה צליל חלול.
- מצננים לפני הפריסה ומגישים.
אופן הכנה
- לשים היטב את כל חומרי הבצק (חוץ מהערמונים) עד לקבלת בצק רך ורטוב. אם הבצק מרגיש יבש מדי, מוסיפים מעט נוזלים.
- בסוף הלישה מוסיפים את הערמונים ומועכים אותם קצת בידיים תוך כדי לישה.
- מעצבים לכיכרות בצורת סהר ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
- מכסים במגבת לחה ומתפיחים כשעה או עד להכפלת הנפח.
- אופים בתנור מחומם ל-180 מעלות כ־35 דקות, עד שתפיחה על צידו התחתון של הלחם מפיקה צליל חלול.
- מצננים לפני הפריסה ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן